Путин – кандидат през 2018-а? Ще си помисли

Ветеран от войната помоли президента да се яви отново
4 авг 2017 16:15,
74
Путин – кандидат през 2018-а? Ще си помисли
Снимка: Reuters, архив

Руският президент Владимир Путин заяви, че ще помисли над варианта дали да се кандидатира отново за държавен глава на изборите през 2018 г., предаде ТАСС, цитира БТА.

На съвещание с участето на Путин в Бурятия, посветено на ликвидирането на последствията от горските пожари, беше осъществен телемост със селището Черемушки, където през април изгоряха десетки домове.

Президентът беше информиран как върви възстановяването на домовете. В един момент думата взе местен жител, ветеран от войната.

Той изказа благодарност към Путин, че на Черемушки е била оказана подкрепа и се обърна към него със следните думи: "Владимир Владимирович, имаме молба към Вас - на следващите избори за президент всички ние Ви молим да се кандидатирате отново за поста, ще се радваме много".

"Добре, ще си помисля, благодаря", отговори Путин, след което продължи да задава въпроси как върви възстановяването на Черемушки, посочва ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин е един анимационен герой създаден от ПР екип. Нищо повече.
35
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 29Путин беше резидент на Русия именно в Западен Берлин.---------------Путин е бил служител на КГБ в Дрезден, при това не на ръководна длъжност, а обикновен кабинетен аналитик.
34
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 35 и работеше като гей про-сти-ту-тка -зьаговская - това е положението с другаря *** колко уместно име между другото
33
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само го чуйте какви вицове разказва, какви кенефни шеги пуска и как се хили и си представете що за нищожество трябва да си, за да се сгънеш пред такъв и да му станеш информатор.
32
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сега го моли а след 5 -6 години първи ще се из-пи-ка -е на гроба му абе руснаци винаги са били лакей
31
4
 
10
 
! Отговори
до 29 преди 6 години
Празноглаво зорошче, тиквопоклонниче. Обяснявам - Сегашната столица на Германия е Берлин. Навремето Берлин беше столица на ГДР, но имаше и Западен Берлин, който беше зад Стената. Иначе - столицата на тогавашната ФРГ беше град Бон.Путин беше резидент на Русия именно в Западен Берлин.
30
14
 
7
 
! Отговори
Да преди 6 години
Дано фашистът Путин , се кандидатира отново и да дозакопа Русия окончателно !!!!
29
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха,молят го чак. Тоя от протестите размислили.
28
2
 
5
 
! Отговори
vogdove преди 6 години
що се занимаваме всеки ден с путин,това е друга държава,където една дума няма в медиите им за нас, нашият вожд е на власт вече едно поколение и почти никой не пише за това
27
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе аз не искам,ама щом толкова настоявате,от мен да мине!Ще трябва да се жертвам още 2-3пъти,пък после ще видим!
26
9
 
8
 
! Отговори
Shopp™ преди 6 години
До АнонименСмотльо, Путин е резидент на Русия в Западна Германия---------------Смотльо, не си внимавал на спявката.Не е Западна, а Източна Германия.Не му е стигнал акълът да го пратят на Запад. Путин не е никакъв разузнавач, той изобщо не може да се преструва на нормален възпитан човек - постоянно му избива простотията, цинизмът и надменността. Путин изобщо не може да покаже никакво интелектуално или морално превъзходство пред интелигентен човек, за да го завербува.
25
10
 
10
 
! Отговори
Гоголестия преди 6 години
Много са ми сладки нашите рубладжийчета. Видят ли снимката на джуджето и от устата им протичат напоителни лиги. Като кучето на Павлов са тия мижитурки.
24
11
 
8
 
! Отговори
кой преди 6 години
Чета тука разни коментари и се чудя кой може да мрази и обижда Путин?лидер на братска Русия,независим,силен,уважаван лидер,кой то пази страната си и я прави силна,не се подава на натиск и влияние от вън?
23
15
 
9
 
! Отговори
Не преди 6 години
В България няма русофоби .Голямата част не хвалят , нито Америка , нито Англия, нито Германия !!!! Това са истински българи !!! Но има една малка част , русофили , предатели на Родината , които лаят за нашия враг - Русия !!!!!!!
22
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕДНА ПУЙКА МИСЛИЛА МИСЛИЛА И УМРЯЛА ТА ТАКА И С ДЖУДЖЕТО ВОВА
21
5
 
2
 
! Отговори
злоба а преди 6 години
До АРТОх ох спокойно не си изпускай нервите,явно нищо не знаеш за Русия.
20
3
 
11
 
! Отговори
факт преди 6 години
Само като чуят Путин всички мижитурки и *** се изприщват от злоба....нали?
19
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смотльо, Путин е резидент на Русия в Западна Германия по времето на Железаната завеса. Той е топ-разузнавач още на 26-годишен.Това е най-високият пост и за него се изпраща най-подготвеният човек.А какво ще пише някакъв панелен плъх, платен с жълтите центове на Шорош е абсолютно без значение.
18
8
 
8
 
! Отговори
АРТ преди 6 години
В нормалните държави ограничението е два мандата. А ботоксовият дребосък с удоволствие ще подкара шести. Всичкки ще затъкне на пояс тавариш ***.А както е тръгнало ще остави государството с хиляда рубли за долар. Хак да му е на простия и смрадлив руски мужик!
17
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 14Така е поне 7. Също така е най-високия сред джуджетата.