Путин към Радев: Братска дружба свързва народите ни

Руският президент поздрави българския си колега
4 авг 2017 12:00,
432
Путин към Радев: Братска дружба свързва народите ни
Снимка: архив Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин поздрави президента на България Румен Радев по случай 25-ата годишнина от сключването на Договора за приятелски отношения и сътрудничество между двете страни, предаде ТАСС.

"Руско-българските отношения имат отдавнашна и богата история. Във всички времена за тяхна основа служат връзките на братска дружба, на културна и духовна близост, свързващи нашите народи", пише в поздравителна телеграма, публикувана на интернет страницата на Кремъл, пише "Фокус".

Президентът Путин подчерта, че договорът, сключен през 1992 г. е помогнал да се разшири сътрудничеството между Москва и София, да се увеличи обемът на двустранните търговия и инвестиции, да се активизира сътрудничеството в енергийната, научно-техническата, хуманитарната и в други сфери. Той отбеляза, че в двустранните отношения остава значителен нереализиран потенциал.

"Убеден съм, че още една юбилейна дата, която предстои да бъде отбелязана през март следващата година – 140 години от Освобождението на България от османско иго, ще ознаменува нарастващата съвместна работа по всички въпроси от двустранния дневен ред", добави Путин.

Руският президент пожела на Румен Радев здраве и успехи, а на българските граждани благополучие и разцвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
347
0
 
1
 
! Отговори
ЕМИЛ преди 6 години
Страните с най силно руско лоби са най бедни, това са фактите, България е една от тях
346
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РУСИЯ Е ОКУПАТОР И ПОРОБИТЕЛ!!!!
345
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РУМЕН РАДЕВ - ДОСТОЙНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ! ОНОВА *** КАК ГО ТЪРПЯХМЕ ЦЯЛ МАНДАТ НЕ ЗНАМ
344
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русофилските *** пак са налазили форума.Хванете някой руснак, но не алкохолизиран мужик, фен на ***...да ви разкаже истината, какво се случва в тази държава и тогава пишете глупости.Народоизменници. Обичате повече Русия, отколкото България.
343
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вземете пример от Путин и си защитете своето. Разни продажници са се навъдили и до 30 г няма да я има България, ако продължава така. След американеца трева не никне.
342
12
 
8
 
! Отговори
СССР--ПРОПАДНА САМ! преди 6 години
КРИМ---СЪЩО САМ ЩЕ СИ ДОЙДЕ В УКРАЙНА!КОЛЕЛОТО НА ИСТОРИЯТА СЕ ВЪРТИ ...И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ!!!
341
3
 
3
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До СПОКО ,БЕ...ха,хаааа За разлика от Крим, ГДР никога нее било руско. И да,наистина нещата си идват по местата.
340
7
 
5
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
И още нещо, герберасти.И да виете на умряло, Радев е президента, а не Цецка Мамата.Свиквайте.А Вицето му-от БСП, по традиция дава анмистии. Запишете си го някъде,че както е тръгнало, ще ви потрябва тази информация.
339
5
 
4
 
! Отговори
СПОКО ,БЕ...ха,хаааа преди 6 години
ГДР---също не стана руска ЗОНА....цели 50-години!ТАКА И ....НИТО КРИМ --ЩЕ ОСТАНЕ РУСКИ!НЕЩАТА ВИНАГИ СИ ИДВАТ НА МЯСТОТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
338
3
 
6
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Анонимен361 А какво да кажем за министър председателя? Кой е по-смешен от двамата? И , на казармен жаргон *** е сержант, най-много-старшина.Радев, доколкото знам,се е изкачил по Йераржхията с кадърност, завършил е и в Щатите, а Болисов къде е карал генерал-щабната академия? Завършил запожарникар, профила му там е бил физкултурник, водещ физзарядката, Доган го назначи за Генерал.Колко състезания по каратее спечелил, какви медали и титли има? Кой е смешника?
337
6
 
10
 
! Отговори
БУНТАР преди 6 години
РАДЕВ ПОСЛУШАИ ПУТИН И СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКОТО РОБСТВО КОЕТО Е НА ПЪТ ДА СЕ УСТАНОВИ В БЪЛГАРИЯ НАЛИ ИСКАШЕ ДА СЕ ЧУЕ ГЛАСА НА БЪЛГАРИЯ ХАИДЕ ПРЕЖАЛИ СЕБЕ СИ В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ СТИСКА ЛИ ТИ АКО СИ ИСТИНСКИ РОДОЛЮБЕЦ ПОСТЪПИ КАТО ОРБАН ВКЛЮЧИ ТОК ПО ГРАНИЧНАТА МРЕЖА ХАИДЕ ДЕ
336
11
 
7
 
! Отговори
КРИМ-НЕ Е РУСКИ преди 6 години
КРИМ Е НА РУСКИТЕИ ТАТАРИ.....ИЗБИТИ ОТ СТАЛИН И ИЗГОНЕНИ В ПУСТИНИТЕ НА АЗИЯ!КРИМ----НИКОГА НЕ Е БИЛ...И НЯМА ДА БЪДЕ РУСКИ!!!!!!КРИМ---ПРОСТО Е РУСКА ОКУПАЦИОННА ЗОНА .../като бившата ГДР, която днес, НЕ СЪЩЕСТВУВА/
335
7
 
6
 
! Отговори
ФАКТ--НЕОСПОРИМ преди 6 години
500-г., ПОД ВЛАСТТА НА СУЛТАНА ----НИЩО НЕ СА ПРЕД 50-г.РУСКИ КОМУНИЗЪМ и "СОЦ-РОБИ НА ТРУДА"!ТОВА , КОЕТО ФЮРЕРА НИ ДАДЕ през ВСВ---РУСНАЦИТЕ НИ ГО ВЗЕХА ГО ПОДАРИХА НА СЪРБИ , И ГЪРЦИ!
334
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До за русофобитеНяма русофоби а български патриоти, които са против това руската *** и безродните русофили да доминират в България. Русия и русофилите са най-големите български врагове.
333
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смешника ***..........прецедент........
332
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно според болните рушлямски мозъци българите са били в ОИ само в периода 1877-1878 година та ако не били руските ИМПЕРСКИ ВОЙСКИ в които НЕ Е ИМАЛО САМО РУСНАЦИ видиш ли българите щели да ходят с *** и шалвари...***..РИ,след 500 години още не са били надянали шалвари А НАПРОТИВ ЗАПОЧВАМЕ СИ ВЪЗРАЖДАНЕТО ДОКАТО РУСНАЦИТЕ СА КРЕПОСТНИ!!АЙ ше ви ..май...ката ше ви....
331
11
 
8
 
! Отговори
Руска дезинформация преди 6 години
До за русофобитеТия митове, че сме щяли да носим фесове и турски имена са долнопробна руска пропаганда разпространявана от българофобите русофили. Няма русофил, който да е наоравил нещо добро и стойностно за България!
330
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От тая" братска дружба"оня ден подписахме документ на "два "езика МНОГО БЛАГОДАРИМ ЗА "ДРУЖБАТА БРАТСКА"!!!!Вземете си ги при вас БРАТЯТА ВИ НАЧЕЛО СЪС ЗЕЛЕНОЧОРАПЕСТИЯ....Да ви направи впечатление че *** НЕ ПОЗДРАВИ БЪЛГАРИЯ И БЮРМ ЗА ДОГОВОРА???А ГО НАПРАВИХА ЕС,ОТДЕЛНО САЩ,ФРАНЦИЯ,БРИТАНИЯ,ГЕРМАНИЯ т.е. "великите" европейски сили ТЕ ФРАНЦИЯ И БРИТАНИЯ ПОНЕ ТАКА МАЛКО СЕ ИЗВИНЯВАТ ЗА КОТКАНЕТО НА СЪРБИЯ,НО *** Е ПАК ДО ТЯХ!!"БРАТЯ" с такива братя врагове не ти трябват!
329
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От Съединението до днес Русия винаги е била враг на България! Не случайно Аксаков е казал, че всяко тържество за България е cмъpт за Русия. Затова Русия и оредателите русофили по всякакъв начин са спъвали развитието на България.
328
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До за Русия и УкрайнаРусия и Украйна никога не са нили един народ защото руските *** винаги искат да доминират и се смятат за велики. Но в същност са евразийски пpимати, които нищо стойностно и полезно не могат да създадат.