Москва: Санкциите на САЩ срещу Русия ще паднат трудно!

"Няма как да има нормални отношения с Вашингтон"
Обновена: 5 авг 2017 14:48 | 5 авг 2017 13:25,
173
Москва: Санкциите на САЩ срещу Русия ще паднат трудно!
Снимка: Reuters

Ще е много трудно да се отменят новите икономически санкции на САЩ срещу Русия, дори ако Москва започне да изпълнява исканията на Вашингтон.

Това обяви руският посланик във Ввашингтон  Сергей Кисляк, чийто мандат приключи през юли, предава РИА Новости, цитирана от "Фокус".

"Икономическите санкции, за които ние в последно време много говорим, конструктивно са направени така, че да е много трудно да се отменят при американските условия. Дори да се случи така, че всички техни искания да бъдат изпълнени", обясни Кисляк в интервю за телевизионния канал "Россия 24".

"Целият механизъм е подготвен така, че законът на САЩ да не дава възможност да се развиват нормални икономически отношения с нашата страна", допълни дипломатът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още по темата: САЩРусиясанкции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
17
 
6
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Приятна тема за *** коментарии.Дерзайте Путинофили.
58
15
 
7
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
Изпълнете всички условия на САЩ, пък ще видим...Единствената причина е Путин.Изберете си го пак.
57
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия страна на победилия канибализъм.Как выяснилось в пятницу, 4 августа, эксперты Федерального исследовательского центра питания (Институт питания РАМН) нашли в колбасе производства подмосковной компании "Мортадель" следы ДНК человека.
56
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 62Не го пожелавай защото нищо няма да остане нито от Русия нито от Иран нито от Северна Корея. Тогава не знам на кой диктатор ще правиш теманета.
55
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия трябва да се унищожи за доброто на човечеството
54
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Американците още ли тачат делото на Хрушчов - оня, дето закара ядрено оръжие в Куба. Крим е автономен район с парламент и правителство. Паметник да му направят до Белия дом, че е дал Крим на Украйна.
53
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С ТАКИВА ГЛУПОСТИ МЕДИИТЕ НИ ОТКОНЯВАТ ВНИМАНИЕТООТ ТАКИВА НОВИНИ -СНОЩИ В ПАЗАРДЖИК ГРУПА Ц**АНИ ПРЕБИХА 4 ДЕЦА НА ВЪЗРАСТ 14-15 ГОД. И СЛЕД ТОВА ИЗБЯГАХА .ЛЮБОПИТНОТО Е,ЧЕ РОМИТЕОЧЕВИДНО СЕ ПОЛЗВАТ С ПРОТЕКЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА ,СЛЕД КАТО ВМЕСТО ВЕДНАГА ДА СЕ ЗАДЕЙСТВАТ ОРГАНИТЕ И ДА ЗАЛОВЯТ БИЯЧИТЕ ОТ МЕСТНОТО РПУ СА ЗАЯВИЛИ НА РОДИТЕЛИТЕ НА ПОТЪРПЕВШИТЕ ДЕЦА ,ЧЕ ЖАЛБА МОЖЕ ДА ПУСНЕЛИ ЕДВА В ПОНЕДЕЛНИК СЛЕД 4 ДНИ. ТЕ ТОВА СА ВАЖНИТЕ НОВИНИ ЗА БЪЛГАРИЯ
52
11
 
6
 
! Отговори
До пиер преди 6 години
Най обичам, руска *** да не знае да пише на кирилица, но защитава ***. :) ... на дървото, ***!
51
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Санкциите са игра на великите сили,иначе ,иначе санкциите могат да паднат за няколко дни ако Путин и Раша вземат ,че разположат в базите си в Сирия ядрени крилати ракети насочени срещуу Израел и започнат да въоръжават Хизбула,стане ли това и като знаем каквии са пъзльовци (избраните) и какъв вой ще поседва откъм Ерец и от управляващото в САЩ могъщо еврейско лоби и смятайте как не само,че ще паднат санкциите ,ами и всички западни лидери ще отидат на крака в Москва при Путин да му лижат ***.
50
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До пиер дришарСАЩ няма защо да иска да доминира света, тъй като той си го доминира от 100 години. Този който иска да доминира но няма нито силици нито възможности е твоята мижава Русия.
49
5
 
7
 
! Отговори
пиер дришар преди 6 години
Gledam tuka dosta sorosoidni draska4i razbirat ot politika. Daja ima hora koito znayat koga i koi fondove sa na iz4erpvane .....s to4ni dati.Na vsi4ki e yasno, 4e USA iska da dominira sveta i da nalaga pederastkite si "cennosti". Kravarite ne gi spirat voini i glad i unijenia na narodite. Vajen e dolara. Oba4e s dr. Putin udariha na kamuk i za tova gaz pikayat. Cowboite sa vuv voina s Rusia i pravoslavnia sviat.Gospod da pazi Zemyata ot tia ***.
48
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами той и Кисляк ще завърши като Чуркин, я ще хапне гъби, я ще пие чай в неподходяща компания, я ще се удави във ваната.
47
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той и посланникът към ООН в Ню Йорк беше чиста вода ненапита но набързо получи инфаркт и не казаха нищо повече по случая, както обещаваха непосредствено след като почина.
46
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фактът, че го прибраха в Русия набързо след като започнаха разследванията по руската връзка, показва че този е вършил обратното на това което сега разправя.
45
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чекистите вече взеха да мислят как да изпълнят исканията на САЩ. До вчера тръбяха на ляво и дясно как ще ги изпепелят днес се пропукаха като рохки яйца и заплакаха"Икономическите санкции, за които ние в последно време много говорим, онструктивно са направени така, че да е много трудно да се отменят при американските условия. Дори да се случи така, че всички техни искания да бъдат изпълнени"
44
2
 
9
 
! Отговори
11 преди 6 години
До Анонимника 46Кат гледам - катурнал ти се е акълът...
43
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ****Никой не се занимава така нахално и открито като този руски дюмбелин Кисляк.
42
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като вземем в предвид санкциите от поправката Джаксън-Ваник наложени през 1974 година които катурнаха СССР за 18 години, а те бяха доста по мижави от сега въведените санкции срещу Русия и се ограничаваха основно до забрана за износ на технологии с двойно предназначение нямаше ограничения за теглене на заеми от Запад, нямаше и лични санкции на конкретни лица да не посещават САЩ и ЕС, можем с увереност да кажем че сегашните санкции ще катурнат Русия до 1-2 години.
41
2
 
11
 
! Отговори
**** преди 6 години
До-43:Че ти чак сега ли разбираш,че всички посланици се занимават с шпионаш,само нашите не,защото те са назначени за послушание,а не за професионализъм.
40
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Връщат Крим и санкциите падат.