Опозиционер от Турция: Тук не е безопасно за германци!

Кемал Кълъчдароглу се страхува от арест и съд
5 авг 2017 17:48,
93
Опозиционер от Турция: Тук не е безопасно за германци!
Снимка: архив Reuters

Лидерът на водещата опозиционна сила в Турция - Народнорепубликанската партия (НРП) Кемал Кълъчдароглу заяви пред германското седмично списание "Фокус", че за германците не е безопасно да пътуват до Турция, предаде Ройтерс.

"Няма гаранции за сигурността на никого в Турция", обяви пред списанието опозиционният лидер,съобщи БТА.

Кълъчдароглу посочи, че самият той също се страхува да не бъде арестуван и изпратен на съд.

Още по темата

Наскоро опозиционният лидер завърши 25-дневен "Поход за справедливост" от столицата Анкара до Истанбул по близо 450-километров маршрут. Шествието бе поведено от Кълъчдароглу, след като депутат от НРП бе осъден на 25 години затвор за огласяване на секретна информация.

Пред сп. "Фокус" лидерът на опозиционната сила се обяви твърдо против арестите на журналисти.

"Смятам, че е напълно неуместно германски журналисти и други граждани, дошли в Турция от професионални съображения, да бъдат обявявани за шпиони", каза още Кълъчдароглу.

По време на посещение в Анкара на германския министър на външните работи Зигмар Габриел през юни турският външен министър Мевлют Чавушоглу заяви, че разузнавателни служби са започнали да използват журналисти в Турция като агенти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откачалника Ердо няма да пулне в леглото си. Много народ смаза, ще му видят сметката и то така, че парче за кренвирш няма да остане. И от него, и от цялата му свита умствени евнуси.
52
0
 
4
 
! Отговори
А HABER преди 6 години
Застрашен индивид от изчезване...и ваща не е лесна!
51
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"турските квартални професори могат да си наврат мненията там, откъдето са го изакали. Благодаря за вниманието."Изчезващите Бълхари също!
50
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Корумпираната нация, коята се клани на всеки, да си гледа държавата, която остава за ромите...
49
2
 
5
 
! Отговори
До 75 преди 6 години
А за този където е нападнал жената излена регистриран провокатор от партията на Кълъчтароглу...това казаха ли ти го!!!!???? Така че вие си гледайте там голите из софия...ние знаем какво да правим с провокаторите...в момента е зад решетките, а кълъчтароглу сигурно му носи чисти дрехи...
48
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук пише един Ха Хо, ха-ха-аааа, и т.н. Е, болен си е фесляка, или може и да получава пи некой лев от Ерсдухан, да хвали загиваща Турция. В любимата му Турция са започнали да нападат и бият жени, че ходят с къси панталони и къси ръкави!!!! Включително и чужденци. Е, колко съвременна става Турция, ще не кажеш бе Ха-Хо? Тези щеши да инвестират, онези, а лирата се обезценява всеки ден. Какво означава това всеки знае, икономиката потъва. И защо, защото един болнике взел цялата власт. Чудно, нали?
47
4
 
6
 
! Отговори
Агджата преди 6 години
Турския Кадафи върви с бързи стъпки към средновековието.
46
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турция го кара добре. За разлика от ИД, те са реална бойна сила, страна с развита икономика и прочие, която бива виждана, от всички, като заплаха. В един момент, положението ще ескалира, а тогава и Русия, САЩ, Германия и които му скимне, ще я нападне и ще си я поделят.Ме си правете илюзията, че ислямски държави със силна армия ще бъдат толерирани.
45
4
 
4
 
! Отговори
(* преди 6 години
До Анонимен 63 Ние сме гаранцията ТУРЦИЯ ДА НЕ ОПУСТОШИ Б-----Я, но можем да бъдем и повод за завладяването на Б---я Ясен ли съм ,, брато"
44
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мистър Шебек си ти, потурнак изcипaн. Номерата ти не минават, тези го разправяй на децата в яслата.
43
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По скоро шейтан Ердоган на тебе не ти дава да дишаш.
42
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Турците" са в основната си част насила ислямизирани българи и други християни..."Искаш да кажеш, че сте продажно племе...знаем го!само да те питам...кой завлади бг за 500г...българите османци ли?Руснаците не ви дойдоха добре...доста изостанахте заради тях! Виж дръгите страни кито са били в Одсманско Владичество виж България...защо те са по добре от Вас...май заради това, че са нямали руско робство!
41
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Византийско, турско, руско..." Византийци няма, такава държава никога не е съществувала. Основно народът и е бил от български етнос. Турци няма, "Турците" са в основната си част насила ислямизирани българи и други християни-Т.е, преобладават пак българи, но мюсюлмани, т.е. генетично същите. Руснаците са добре дошли, въпреки, че тук не са се настанявали, т.е. пак сме основно българи. Ясно? В днешна Турция навремето не е имало кьорав мюсюлманин.
40
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Нормалните турци в турция имат два избора - или да гният в анадолските зандани, или да емигрират!"Нормалните българи в българия имат два избора - или да хвърлят пари от балкон или да емигрират из ес!
39
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Турция се промени така, както Ердо иска, тяхна си работа. Но трябва всички да напуснат Европа, ислямски фанатици от 7 век не са ни нужни, благодарим. Когато бяха светски настроени, биваха. Но бурки, фереджета, молитви по 5 пъти на ден, саудитски уахабизъм, рязане на глави, имами да ни мътят водата и да снабдяват с оръжие главорезите от Даеш, не, благодарим. Махайте се всички в хубавата Ви Турция. Пожелаваме ви да е богата, да имате работа и да се махнете оттук.
38
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Пич ти си всичко друго но не и турчин."Византийско, турско, руско сега европейско...Ти какъв си комшу?
37
6
 
5
 
! Отговори
До 60 преди 6 години
Абе Вие как може да правите изводи от това което ви показват там...За да правиш анализ трябва да живееш в съответната страна! Прави си анализ на България!
36
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой от вас ако си мисли, че Ердухан не е юдеомасон, нищо не е разбрал. Кога му пукаше за турците? На площада Тексим? Или когато ги взривяваше в атентати, за да има повод да избива кюрди? Или когато вкара в арестите хиляди турци с измислени поводи, само защото са му опозиция лично на него! Или когато ислямизира Турция, орязва правата на жените? Или когато спечели референдума със заплахи? Или краде сирийски петрол и ИДИЛ му го карат в Турция? Избива кюрди, но лекува ИДИЛ?!Глупави сте!
35
3
 
2
 
! Отговори
До 58 преди 6 години
Колега събота вечер е и пия водка, хапа го пий ти и се залъгвай за действителността ;)
34
3
 
5
 
! Отговори
До Българин преди 6 години
Колега въри пий хапа!