От Белия дом: Ким Чен Ун се изолира, светът е срещу него

Генерал-лейтенант Макмастър: Корейският лидер е спи спокойно!
5 авг 2017 22:00,
223
От Белия дом: Ким Чен Ун се изолира, светът е срещу него
Снимка: архив Reuters

Съветникът по национална сигурност на Белия дом генерал-лейтенант Х.Р. МакМастър заяви, че лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун не трябва да спи спокойно през нощта след поредната си провокация, пише южнокорейският "Чосон Илбо", цитира "Фокус".

"Не смятам, че той спи спокойно през нощта, защото целият свят е срещу него. Той се изолира", заяви генерал-лейтенант МакМастър.

Още по темата

Той описа севернокорейските ракети като "смъртна заплаха", но отказа да потвърди дали междуконтиненталната балистична ракета моден "Хвасон-14" може да достигне до Ню Йорк.

"Няма да потвърдя това. Докъдето и да стигне – Сан Франциско, Питсбърг или Вашингтон – това има ли значение? Това е смъртна опасност", посочи той.

Генералът добави, че е нетърпимо Северна Корея да има ядрено оръжие, което да е заплаха за САЩ и всички възможности, включително и военната трябва да се вземат предвид.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Израел има ядрено оръжие, това се знае отдавна.Иран и КНДР нямат право да имат ядрено оръжие.Защо?Прави са коментиращите за двойните стандарти в политиката.
111
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че откога краварите са ,,целият свят,,?
110
7
 
23
 
! Отговори
Цецо Враждебеца преди 6 години
Казвате след ВСВ имало договорка. Тогава защо Израел има ядрено оръжие, а Иран? САЩ не искат СК да има ядрено оръжие защото губят влияние и няма да могат да оказват натиск. Знам също, че 30 години по- рано България е регионална сила, а сега е една бедна, периферна, оглозгана държава без самостоятелна външна политика. Благодарение на САЩ, Запада и родните ни политици.
109
4
 
14
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 6 години
КЪМ САЩ,ТОВА НЕ ТИ СА ГОЛИТЕ АРАБИ ПО ПЯСЪКА.ТУКА НЯМА НЕФТ,НО НЕ ДАВАТЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ЖИВОТ ИМ,ЗА ТРУДА ИМ,НЕ Е КАТО НАШИЯ САМО КРАДЕНЕ И РУШЕНЕ.КАКВО ИМ ПРЕЧАТ ПОСТОЯННО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА,МОЖЕ ЗАЩОТО НЕ СА ДРИПЛЮВЦИ, И БЛЕДОЛИЗЦИ КАТО НАС.
108
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пука че им дреме - не съм забелязал санкциите изобщо да имат значение за кимчо
107
3
 
3
 
! Отговори
Един древен българин преди 6 години
В предаването "Дневниците на уфолога" проф Стаменов не веднъж е показвал че всички са наследници на древните българи->следователно др Ким е българин, но Щатите,Русия,Иран също са българи. Значи всичко в сегашния свят е вътрешно български конфликти, както и коментарите по долу, само че на коментаторско ниво
106
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И КЪДЕ ЩЕ СИ го ПЪХАТ ПЕТРОЛА И ГАЗА АМЕРИКАНЦИТЕ? ПРЕНОСЪТ НА ХИЛЯДИ КИЛОМЕТРИ (ДОБИВАТ ГО В ПУСТИНЯТА НЕВАДА И В ТЕКСАС), разходи по втечняване, разходи за превоз през океана на хиляди километри, плюс огромните печалби, които си начисляват евреите от петролния бранш, правят американските петролни продукти неконкурентно способни. ДОСТАВКА САЩ - ГДИНЯ (Полша) - 1000 долара за 1000 м.куб. - цена на едро без акцизи и ддс.
105
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как се е изолирал, като че ли до вчера обикаляше по курортите. от 60 години американците ги тероризират. Не могат да преживеят че са ги наритали навремето
104
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ, Англия, Франция и сателитите им не са целия свят, разберете го.
103
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На демократите им трябва нова война, сега си търсят враг. Надявам се този път всички бежанци да отидат при тях.
102
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"По добив на природен газ САЩ заеха първото място още през 2009 г., минавайки Русия, където на практика той си остава на същите равнищата, докато в периода 2005 - 2010 г. в САЩ той нарасна с 18%."Ако се задържи сегашният ръст на добива на петрол в САЩ, те ще излязат на първо място до 2020 г"Айде да спрем да говорим за руската газ :)) САЩ през 70 те затварят кладенците и купуват от арабите до предна та година. Когато разрешиха отново вадене на петрол. До 70та година са били лидери в петролната
101
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 164 Не е вярно. Русия има най-много петрол и най-много всичко.Руските джуджета са най-високите в света. Руските часовници са най-бързите а руските болни са най-здравите болни.
100
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким ме кефи. Пич и хич не му пука от САЩ.
99
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Съединените американски щати (САЩ) разполагат с повече петролни запаси от Саудитска Арабия и Русия. Така резервите на Америка се оказват за пръв път над тези на най-големите страни износителки на петрол в света, показва ново изследване, цитирано от Financial Times.""САЩ от съществуващите кладенци, новооткрити находища и все още неразкрити залежи възлиза на 264 млрд. барела. Цифрата е по-голяма от тази за Саудитска Аарабия от 212 млрд. и на Русия от 256 млрд. барела."
98
3
 
12
 
! Отговори
Нико преди 6 години
Е ДА ДЕ КИТАЙ РУСИЯ ИРАН И ТЕ СЕ ИЗОЛИРАТ ОТ П.И.Н.Д.О.С.И.Т.Е
97
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До някои превъзбудени индивиди:Русия и Китай подкрепиха санкциите срещу КНДР.
96
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом е така, защо в целият свят е издигнат лозунга; ,,Американец ли е където и да е и който и да е-УБИВАЙ ГО,,!
95
4
 
20
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 6 години
Ким бил изолиран от света! А защо не се уточните от кой свят е изолиран? Това е много важно,защото точно този,,свят,,е обречен на загиванеот другия свят, зад който стоят 130 милионната армия на Китай!
94
4
 
25
 
! Отговори
Ясно преди 6 години
Тръмп и евреите знаят, че РУСИЯ И КИТАЙ ще водят прикрито цялата война от Северна Корея. Май не разбирате какво се случва. Америка си отива, а заедно с нея и капитализма.Крайно време беше.
93
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълни глупости. САЩ имат кладенци с петрол за 50 години напред. Имат газ за 100 години напред. Изобщо не им трябва от Русия нищо. Имат икономика за 15 триалирада долара.Далече си от истината. Ако те върнат газта на зад....комунизма и фашизма ще почне да пуска пипала. Така че по-добре САЩ , отколкото червен военен диктат...видяхме го него от близо.