От Белия дом: Ким Чен Ун се изолира, светът е срещу него

Генерал-лейтенант Макмастър: Корейският лидер е спи спокойно!
5 авг 2017 22:00,
223
От Белия дом: Ким Чен Ун се изолира, светът е срещу него
Снимка: архив Reuters

Съветникът по национална сигурност на Белия дом генерал-лейтенант Х.Р. МакМастър заяви, че лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун не трябва да спи спокойно през нощта след поредната си провокация, пише южнокорейският "Чосон Илбо", цитира "Фокус".

"Не смятам, че той спи спокойно през нощта, защото целият свят е срещу него. Той се изолира", заяви генерал-лейтенант МакМастър.

Още по темата

Той описа севернокорейските ракети като "смъртна заплаха", но отказа да потвърди дали междуконтиненталната балистична ракета моден "Хвасон-14" може да достигне до Ню Йорк.

"Няма да потвърдя това. Докъдето и да стигне – Сан Франциско, Питсбърг или Вашингтон – това има ли значение? Това е смъртна опасност", посочи той.

Генералът добави, че е нетърпимо Северна Корея да има ядрено оръжие, което да е заплаха за САЩ и всички възможности, включително и военната трябва да се вземат предвид.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
3
 
! Отговори
.!. преди 6 години
добро утро
51
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким направи за посмешище цяла Америка. Гаврата продължава... Толкова за изолацита на С Корея.
50
1
 
15
 
! Отговори
до 49 преди 6 години
Да го дyxaш ти, под вода барабар с всичките ***, мaлoyмник...От мacтии като тебе, акъл не ща, лaпaй го и се потапяй ти, сестра ти и ***, любимците "мигрантите" на Лъвов мост...
49
5
 
23
 
! Отговори
Месия преди 6 години
Как е възможно един северно корейски лидер да провали плановете на американските-банкери-евреи? Нали знаете, че евреите не вярват в Христос. Техния месия е ЗЕМЕН ЦАР КАТО СУПЕРМЕН.Къде е ЕВРЕЙСКИЯ СУПЕРМЕН ДА ЛИТНЕ И ДА ИЗДУХА СЕВЕРНА КОРЕЯ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА? Къде е еврейския Ви цар бе еврейчета?Голям страх ги тресе от едно дебело момченце.
48
5
 
27
 
! Отговори
Х преди 6 години
Да живее северна КОРЕЯ. СМЪРТ НА ХАМЕРИКАНСКИТЕ БАНКЕРИ-евреи!!!Хубаво да прочетът американчетата какво мислят истинските мъже за великия капитализъм.
47
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плуя на ХАМЕРИКА , защото има много евреи-банкери.
46
5
 
27
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Дреме му на шлифера на Кимчо какво боботят хамериканците ...
45
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плуя на ЕВРЕЙСКО-БАНКОВИЯ КАПИТАЛОЗЪМ. ЗА КЪВ *** ТИ Е СВОБОДА КАТО НЯМА РАБОТА И ПАРИ.ТЪ%ПАЦИ? БАЧКАТЕ ЛИ ЗА 800 ЛВ. НЕТО?Харесва ли Ви капитализма? Скоро ще разберете. Панелките стареят и ще трябва вие или вашите деца да си купуват ново жилище.Положението не е като едно време при тоталитаризма. Построихте си апартаменти, вили. Имахте работа. А, сега?
44
4
 
27
 
! Отговори
Жгй преди 6 години
Тръмп говори тежко:"Ти, уволнен! Хилъри? Чезвай! Америка-велика отново!".Щом стане обаче дума за Северна Корея и се почва да се говори за БЪДЕЩЕТО:"Ще ги нападнем. Ще ги трепим. Ще , ще... и накрая - нищо".АМЕРИКА Е НИЩО! Това не е РИМ. Америка е робска страна. Владетелите са банкери-евреи, а робите са всички останали. Робите не воюват. АМЕРИКА Е БЕЗСИЛНА ПРЕД СЕСЕРНА КОРЕЯ. Тръмп се страхува. Евреите се страхуват.
43
4
 
11
 
! Отговори
До сър Пичук преди 6 години
Е на Сорос ли предлагаш или на баба Хилари?
42
8
 
11
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
Боли го фара, че се изолира. Същия като нашия Шиши.
41
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A когато малкият Ким научи за изявлението на Белия дом, си го премести от единия кpaчол в другия.
40
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким Чун Чан Ун като чу и получи силни киселини и като за капак пръдна гръмко!
39
5
 
12
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
А севернокорейците защо не искат демокрация, а? Мисията на нашите по-старши партньори от Вашингтон е да носят демокрация на всички народи по света, и на нас ни донесоха демокрация и сега при демокрацията имаме тоалетна хартия и банани, а при социализма нямахме тоалетна хартия и банани. Северна Корея защо не искат тоалетна хартия и банани, а? Свободата и демокрацията са най-висшето благо за човека!
38
5
 
28
 
! Отговори
bolbov преди 6 години
Срамно и недостойно е една велика държава като САЩ да заплашва с унищожение една малка нация само заради факта че е решила да бъде независима и свобода истински а не като псевдо демократичните коптори слу инсталиран на Америка.Сравнете КНДР и която да си изберете държава от този калибър и ще установи те че едното е субект а другото обектмарионетка.
37
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малкият Ким добре нарита наглата моpда на чичо сам.
36
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Светът е срещу белия дом.
35
2
 
9
 
! Отговори
До-Свртлото бъдеще преди 6 години
Абе ти си мал...оумен
34
20
 
9
 
! Отговори
Свртлото бъдеще преди 6 години
Ако някоя от атомните бомби на Прасчо гръмне по грешка ще пострадат и рассия и Китай като наказание за подкрепата която му оказватУранът за бомбите на Прасчо е от рассия и Китай
33
2
 
25
 
! Отговори
kokor преди 6 години
Само като се погледне какво е направила Южна Корея, какви фирми са Самсунг, Хюндай и просто няма как разумен човек да си помисли, че същия народ но малко по на Север са някакви неандерталци. Не е шега ракетната програма и американците много добре го знаят. За съжаление това не са им цветни революции да си играят. Режимът на Севера е жесток. Явно удрят на камък. А и играта с Китай е тънка.