Турция изпрати нови танкове по границата със Сирия

Конвой с гаубици и друга тежка техника пристигнаха в Килис
5 авг 2017 13:44,
57
Турция изпрати нови танкове по границата със Сирия

Турските въоръжени сили извършиха нова дислокация на тежка военна техника по протежение на границата със Сирия.

Това е районът на провинция Килис и отсрещната сирийска провинция Африн, контролирана от Отрядите за народна самозащита (PYD) на Партията на демократичното единство (ПДЕ).

Това предаде информационната агенция Догу хабер ажансъ (ДХА), цитирана от "Фокус".

Конвой, състоящ се от 6 гаубици и танкове и друга тежка военна техника, пристигна късно снощи в областния град Килис.

При засилени мерки за сигурност военната техника се насочва към граничната бразда, където ще заеме бойни позиции. Въпросната PYD се определя от Анкара като „терористична организация”, посочва още ДХА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Повече там не сме стъпили."Голяма загуба! :-)
10
4
 
12
 
! Отговори
А HABER преди 6 години
"Наистина си личи от границата."Личи си да... Честните ви милиционери не се наядоха с чорба... Комшу чорба парасииии, Мавиии...А вие толкова ли не можахте да сетнете в бар...а на парк пиете...демократчета!
9
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Отдавна ви разправям че Ердоган е самозабравил се фашистки диктатор, заплашващ и собствения си народ, и околните държави,..."Комшу ти гледай там как вашите "демократи" смучат кръвта на собствения си народ...Какви демократи трафиканти имате...за турския народ не му мисли!!! България въобще няма критерия с която да има думата нито в ес нито в нато...Гледай там баба Цоцолона какво иска и изпълнявай!
8
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отдавна ви разправям че Ердоган е самозабравил се фашистки диктатор, заплашващ и собствения си народ, и околните държави, ама нашите сороси и демонократи още му се кланят и му смучат шомпула, щото бил НАТО - вец и още таят надежди че можел да тръгне срещу Русия! Пълни нещастници...
7
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Само да не пресекат границата на Сирия, че предишния път 20 танка /Леопард/ кюрдите им одраха кожата за 5 дена!"Ама сериозно ли??? Тук се държи сметка и на бг гражданки от българо кюрдски произход!!! Не се притеснявайте за пресекаването ни!
6
10
 
13
 
! Отговори
!!! преди 6 години
"Дори Die Welt писа статия за изгубените турски Леопарди..."Същата медия беше писала, че на преврата са отрязали главата на един войник...та и там имаше снимка от преди 5-6 години от Афганистан!!!
5
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименДори Die Welt писа статия за изгубените турски Леопарди...За не толкова умните като теб, супер бърза и лека справчица в Гугъл: "turkish leopard syria"В третата статия дори има снимки.
4
28
 
20
 
! Отговори
fff преди 6 години
на нас в БГ танкове не ни трябват.....а на вас в турция скоро камили ще трябват.....ще ви върне ердоган там където ви е мястотото-в средновековието...
3
20
 
27
 
! Отговори
999 преди 6 години
До ASDСериозно ли - и къде я чу тази новина ???Много сънища сънувате в България,е па и толкова се изхвърляте по форумите ....Вие в България колко танка Леопард имате ?
2
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само да не пресекат границата на Сирия, че предишния път 20 танка /Леопард/ кюрдите им одраха кожата за 5 дена!...А къде са сега тези кюрди? Хахаха
1
23
 
23
 
! Отговори
ASD преди 6 години
Само да не пресекат границата на Сирия, че предишния път 20 танка /Леопард/ кюрдите им одраха кожата за 5 дена!