Водолаз, рибар и планинар… Путин на почивка в снимки

Излязоха снимки от кратката ваканция на руския президент
Обновена: 5 авг 2017 09:46 | 5 авг 2017 09:46,
249

Снимка: БТА

Водолаз, рибар, излегнал се на припек гол до кръста, яхнал моторница и почиващ под дебела сянка... Така руският президент Владимир Путин е прекарал кратката си почивка в южносибирската република Тува. Снимки от почивката му се появиха в световните агенции.

Още вчера говорителят на Кремъл Дмитрий Песков разказа, че президентът е бродил из "трудно достъпна тайга, ловил е риба в планински езера, занимавал се е с подводен риболов, пекъл се е на слънце, спускал се е по планински реки на моторници и салове и е правел планински преходи пеша и с АТВ".

Песков допълни, че в пътешествието си Путин е бил придружаван от министъра на отбраната Сергей Шойгу, президента на Тува Шолбан Кара-оол и президента на Хакасия Виктор Зимин.

Още по темата
Кремълският прессекретар описа климата в района като суров, остро континентален, като на слънце е много топло, но вечерта температурите рязко спадат до 5 градуса. По думите на Песков водата в езерата била с температура до 17 градуса, но това не е спряло президента.

Путин, облечен с леководолазен костюм и с маска и шнорхел, два часа преследвал щука под водата, преди да я простреля с харпун. През това време инсталираната на маската му камера "GoPro" е заснела "уникалните кадри".

Путин често лови риба в този район. През юли 2013 г. той е бил на почивка в Тува и Хакасия на езерото Токпак Хол. Тогава Песков съобщи, че президентът бил хванал щука с тегло над 21 килограма, след като я изтеглял от водата в продължение на три минути.

Владимир Путин е бил за риба и с други високопоставени лица - през 2007 г. с княза на Монако Албер в Тува, през 2001 г. с френския президент Жак Ширак в Санкт Петербург, а през 2007 г. с президента на САЩ Джордж У. Буш и с Джордж Буш - баща в семейното им имение в щата Мейн, припомня ТАСС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 138Да знам, че си нямал пари ...Никой нямаше по време на ботуша. ГМО- то е забранено в България и Европа. Не си измисляй пак червени лозунги. Свикнали сте да лъжете и измисляте точно, като вожда си . Това че си ходил 1 седмица на бунгала или на гости на някой , не ти вдига особено стандарта. Помня и такива дето висяха със седмици на гости някъде на море. Не се напъвай ..не виждам какво доказваш :))
130
6
 
3
 
! Отговори
до червения чугун преди 6 години
До Ан. с "качествения" соц кашкавалЗнам, че само се хабя да ти налея акъл-то така ако ставаше.. ама за съжаление само друго мога да ти набия. Ти бил ли си на бригада да видиш плъховете като котки по мандрите? Аз съм бил - лочеха мляко направо от пр. канал, стотици от тях - нито котка, нито човек се осмеляваше да ги разгони. Бил съм и в Дунавия-там освен плъх. имаше 1 двор с кучета дето изгризваха купищата кости+ 1 двор с котки. Виждал съм корито с кайма да пада в калта и пак се мели-соц качеств
129
10
 
8
 
! Отговори
ХА,ХА,ХАА-НЕ МЕ ТРИЙ преди 6 години
ВОДОЛАЗ , РИБАР И ПЛАНИНАР------ОБИКНОВЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛА""АР ОТ КГБ...!НЕ ВИЖДАМ НЕЩО ДРУГО.... ОСОБЕННО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
128
5
 
5
 
! Отговори
и овч. Тошо преди 6 години
беше голям ловец-това си е традиция за червените лапачи, е вярно не може да стъпи на малкия пръст на путшкин с 300 млрд. откраднати пари ама това е др. бира. Сега др. джуджи се "чуди" дали да се кандидатира за 400 млрд. или не? Труден избор за истинския комунист, нали другари?
127
0
 
3
 
! Отговори
KING OF KINGS преди 6 години
Много ми е интересно, не се ли изморявате да пишете толкова много коментари всеки ден.... е,вати и дегенератите.....
126
4
 
6
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 6 години
Гладен и жаден е народа ,бе.....ЗАТОВА ПЪТУВА ЗА ГЪРЦИЯ И НА ГРАНИЦАТА НЕ МОЖЕШ ДА СЕ РАЗМИНЕШ ОТ ЖЕЛАЕЩИ ЗА БЕЛОТО МОРЕ!
125
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 136 Саороссоидно говедно маллоумно, аз цял живот можел да съм нямал много пари при бай Тошо, но изгледах две деца, всяка година ходехме на почивка на черноморието за 1 седмица, но ядяхме качествена храна ОТ МАГАЗИНИТЕ, не говорим за домашна ракия и домашни консерви, оллигофрен! Сега яж ГМО-то и се радвай че са пълни магазините с отровни продукти. Келлеш нассран!
124
5
 
10
 
! Отговори
Много е прав 128 преди 6 години
До Анонименза разлика от тебе 132 нац. предателю, мизерията още я помня по прехваления ви соц. 1 вид сирене, 1 вид колбас, кашкавал, яйца и тн и тн. Няма ама това не ми харесва и други подобни. И тук говорим за 1980 - най - добрата година на соц България, под мъдрото ръководство на овчаря Тошо. Вода и ток без пари-ама от време на време. Некъпани бол, децата 50% от тях с въшки. Днешните не знаят какво е това животно. За лошите години да не говорим-празни магазини, няма гориво, опашки по 500 м.
123
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 132Типичен селььо леко убиден от думите ми. Сърди на комунистическата партия , не на мен. За качеството няма да говоря , защото аз домашна ракия и буркани , не го имам за качество. Това че цял живот си нямал пари да си купиш един телевизор, дрехи и удобства не се смята нали :))) Не се напъвай, защото ние също видяхме, какво бяхте . Бедни и страхливи.
122
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фактът си е факт. Днес в членката на ЕС България деца гладуват и умират от глад.
121
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По времето на комунизма и руската окупация нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да пътуваме на запад защото бяхме затворени, а днес при демокрацията и евроатлатническото партньорство имаме тоалетна хартия и банани и свобода да можем да пътувама на запад да берем боровинки.
120
9
 
1
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
По времето на комунизма децата живееха бедно и получаваха само по 15 стотинки за баничка и боза от кварталната баничарница, а днес при демокрацията и евроатлантизма децата в България жиевят богато получават дневно по 25 лева за чипс, баутни, киндер, snickers, mars, и twix да си купуват от бензиностанциите и супермаркетите и моловете.
119
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 128 Евроатлантически педдерастино, при бай Тошо можеше да липсва стока, но ако беше на лице беше качествена, а сега има всичко и на 99% е помия! Да ти имам разнообразието и пищността, ***!
118
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Факт............21 век, в България - страна от Европейския съюз, деца умират от глад......Във всички страни има безотговорни или психично болни родители, които оставят децата си да умират от глад. Но да правиш от един изолиран случай изводи за цяла България, и да вменяваш, че за това е виновно членството в ЕС си е чиста проба руска антиевропейска хибридна проганада, която може да провежда само един безродник и национален предател.
117
4
 
6
 
! Отговори
ivailo 1403 преди 6 години
На 65 г е почти , но е в чудесна физическа форма... Баба Меркел и Бойко да вземат пример от него, че ще се задушат от тия тлъстини дето са ги натрупали.
116
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ми помним сякаш по време на комунизма кви бяхте левации. С два лева в джоба . Цяло лято пълнихте буркани да има какво да ядете зимата ...понеже комунизма много добре беше :))) зимата се криехте по мазите да пиете и да ядете сланина. Ухаехте на не къпане по 1 седмица понеже тока много евтин бил по него време. Сега ми се правите на много знаещи и иронични за демокрацията. Да ама сега никой не прави консерви, купим се всеки ден , ходим в Гърция. Вие си умрете бедни и ожулени от диктатора
115
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путинската пропаганда действа в съответствие с простичките принципи на Йозеф Гьобелс: Заигравай с емоциите; колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-добра е тя; лъжите трябва да бъдат повтаряни многократно. Този тип пропаганда е насочена към простите хора, в нея няма място за въпроси, за нюанси. За нещастие тя въздейства. Погледнете българските путиномани-те са влюбени до полуда в диктатора и са готови да му поднесат България на тепсия. И не се смятат за национални предатели, а за патриоти.
114
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 124Много са си добре децата . Ходят на почивки ,на уроци имат пари да излизат. Аз като бях дете имах 15 стотинки и квартална баничарница. Топла вода рядко. За глезотии да не става дума. Къде ги видяхте тея умиращи деца точно пък сега , когато икономиката гърми , не е ясно :)) червени ***.
113
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да де, но евротлантическа България днес деца умират от глад и българите са най-бързо намаляващия народ и с най-високата смъртност в света. А населението на Русия има положителен прираст и се увеличава!
112
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин проми мозъците на руснаците. Имплантира върху тях вирусът на комплекса за малоценност спрямо Запада, вярването, че единственото нещо, което могат да направят за да удивят света, е да използуват груба сила, жестокости и агресия. А българските путинофили *** от радост и подкрепят сатрапа от Кремъл, защото винаги са се възхищавали на тираните и са искали да им служат