Водолаз, рибар и планинар… Путин на почивка в снимки

Излязоха снимки от кратката ваканция на руския президент
Обновена: 5 авг 2017 09:46 | 5 авг 2017 09:46,
249

Снимка: БТА

Водолаз, рибар, излегнал се на припек гол до кръста, яхнал моторница и почиващ под дебела сянка... Така руският президент Владимир Путин е прекарал кратката си почивка в южносибирската република Тува. Снимки от почивката му се появиха в световните агенции.

Още вчера говорителят на Кремъл Дмитрий Песков разказа, че президентът е бродил из "трудно достъпна тайга, ловил е риба в планински езера, занимавал се е с подводен риболов, пекъл се е на слънце, спускал се е по планински реки на моторници и салове и е правел планински преходи пеша и с АТВ".

Песков допълни, че в пътешествието си Путин е бил придружаван от министъра на отбраната Сергей Шойгу, президента на Тува Шолбан Кара-оол и президента на Хакасия Виктор Зимин.

Още по темата
Кремълският прессекретар описа климата в района като суров, остро континентален, като на слънце е много топло, но вечерта температурите рязко спадат до 5 градуса. По думите на Песков водата в езерата била с температура до 17 градуса, но това не е спряло президента.

Путин, облечен с леководолазен костюм и с маска и шнорхел, два часа преследвал щука под водата, преди да я простреля с харпун. През това време инсталираната на маската му камера "GoPro" е заснела "уникалните кадри".

Путин често лови риба в този район. През юли 2013 г. той е бил на почивка в Тува и Хакасия на езерото Токпак Хол. Тогава Песков съобщи, че президентът бил хванал щука с тегло над 21 килограма, след като я изтеглял от водата в продължение на три минути.

Владимир Путин е бил за риба и с други високопоставени лица - през 2007 г. с княза на Монако Албер в Тува, през 2001 г. с френския президент Жак Ширак в Санкт Петербург, а през 2007 г. с президента на САЩ Джордж У. Буш и с Джордж Буш - баща в семейното им имение в щата Мейн, припомня ТАСС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пиндостански парадокс: Тръмп подписа законопроекта за санкциите, с които не е съгласен.Цитирам по туитър: Нашите отношения с Русия се намират на много ниско и опасно ниво. Можете да благодарите Конгреса за това. Същите тези хора, които даже не могат да ни дадат медицинско осигуряване.Конгресмените вдигнаха тост за победата над Тръмп и Русия, но веднага след това дълбоко се замислиха какво би могъл да означава жеста на руския государ, илюстриран на снимка 5.Светът ще почака. Имераторът лови р
190
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин с харпун потапял подводница.С плуване догонвал бяла акула.Китовете ловял на муха.Същевременно се установило че е най-високото джудже?Това е официално съобщение на Песков.
189
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 6 години
До Хи хиA докажи го това което си написал
188
1
 
5
 
! Отговори
Не разбирам? преди 6 години
днес.бг къде е новината за Пацаров и Цеевски, че Василев ще ги изпее?
187
4
 
8
 
! Отговори
AКо Путин преди 6 години
Върне на руснаците милиардите които е откраднал от тях значи е истински патриот.
186
3
 
8
 
! Отговори
Пичин е преди 6 години
Просто духовен ***... един ден ще го плюят тези , които днес му лижат гъзо..
185
1
 
5
 
! Отговори
Хи хи преди 6 години
И ловееееец съм и рибаааар съм И офшорен милиардер съмДа го дууууухат бедните!
184
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПенчоПенчоо, бъди сигурен че гората, водата и скалите около него гъмжи от спец части пазещи милиардера президент.
183
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПенчоПенчоо, самите руснаци се присмиват на нагласените снимки. Подобни има само другарят Ким Чен. А на ТВ оператора, който е киснал в студените води на Байкал, очаквайки народния вожд, едва ли му е весело сега.
182
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И рибар съм и ловец съм.Валдес-ретро чалга.
181
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
100 години комунизъм. Едно и също. Пишман виждове се правят на рамбовци. Жалка работа.
180
11
 
10
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Ами да си призная, независимо от пропагандиският контекст, снимките са много хубави, пък за природата да не говорим! Чисто, свежо, зелено. Не като тази клоака останала от България! Пък и за годините си, Путин е в сравнение с някои подобни по пост нашенци (да не ги споменавам по име де) е направо юнак. Ама иначе не се залисва с магистрали ;-))
179
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин можел без плавници и шнорхел да догони акула при насрещно течение със скорост 14 м/с и температура на водата 0,12 градуса. Песков го каза.
178
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джуджето е дърто но се прави на младо. Цял ден с това се занимава. Скъсали са го от пластични операции за подмладяване. Лицето му от толкоз много ботокс е загубило всякаква мимика. Много е суетно джуджето.
177
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин трева да пасе. Нашето Бойче гол ще преследва акула два часа под вода без да диша, на 2 градуса. Няма Бог, има Тиква.
176
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който може да отпочива, може и да работи! А не като нашите евро гейски и задатлантически пастири дето само смучат.
175
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зелените, вие снимки на каква рептилия можете да изкарате? Вашия гущер ако го покажат така, болницата за психични разстройства ще се препълни за час!
174
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мао дзе Дун на 82 години преплуваше реката ЯнДзъ с време по-добро от световният рекорд.Та и джуджето като него направо кърти мивки.Виж и Ким Чен Ун и той кара самолет, АТВ и всичко останало.
173
7
 
14
 
! Отговори
шамандура преди 6 години
Нашия пожарникар могат да го снимат във водата само в качеството на шамандура.
172
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
руснаците са народ лесен за манипулиране,могат да изтърпят всякаква гавра