Мюсюлманка да плати за чистене на басейн, плувала с буркини?

Инцидентът е станал в близост до Марсилия
7 авг 2017 16:00, Елка Василева
151
Мюсюлманка да плати за чистене на басейн, плувала с буркини?
Снимка: архив, Reuters

Собственик на частен имот край френския град Марсилия е изискал мюсюлманка да плати 490 евро, защото общинският басейн е трябвало да бъде почистен, след като тя плувала в него, облечена в буркини, предава Euronews.

Организация за борба с ислямофобията във Франция публикува материал, в който описва изненадата на Фадила, отседнала в къщата заедно със съпруга си и трите си деца, след като служител помолил всички да напуснат басейна, докато тя плува в него.

По-късно собственикът на къщата се свързал със съпруга на Фадила и помолил жена му да се въздържа от плуване през остатъка от престоя си.

Също така той казал на двойката, че трябва да плати сметката за басейна, който е трябвало да бъде изпразнен и почистен, след като Фадила е плувала в него. Поискано е и обезщетение за двата дни, в които заради почистването басейнът не е бил използван.

След като Фадила и съпругът й отказали да платят, тъй като басейнът изобщо не бил затварян и изпразван, те казват, че собственикът взел 490 евро от депозита им, без да предостави документално потвърждение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: Марсилиябуркини
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
18
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-възрастните като мене сигурно си спомнят времената, когато Дева Мария се влачеше по улиците с мини пола или разгащена като българка! И Христос беше гладко обръснат и с обица на дясното ухо, и обърнал резбата наляво! Най-голямото зло, сполетяло нявга рода адамов е факта, че светът се доминира във всяко едно отношение от бледоликите еврейогейски юдейо-християни, които изпортиха морала, етиката и културата на всички други народи и религии по света!
42
16
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ти монахиня в басейн виждал ли си да плува с дрехите??Или изобщо да е на басейн??"Това, че не сте виждали...означава, че няма така ли?И вятъра не го виждам...значи няма и вятър, това е измислица!
41
1
 
58
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Аз, ако се пльосна в басеина с анцунга или други дрехи покриващи цялото ми тяло най-малкото ще ме изгонят, ако не и да платя за почистването на басейна, нали?
40
22
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо е влизала с бурка на басейн? Еми къде пише, че трябва да си с бански! Плуването е СПОРТ...монахините ви не плуват ли...как плуват според Вас?
39
2
 
54
 
! Отговори
Всички мюслита преди 6 години
Всички *** вън от Европа. Тая мързелива *** само вземат помощи и раждат всяка година деца, опаковат се и строят джамии на всеки ъгъл.
38
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 36 АнонименТи монахиня в басейн виждал ли си да плува с дрехите??Или изобщо да е на басейн??
37
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 36Като си забраните тюрбаните,фесовете,бурките и т.н. в дупките си тогава може и да си помислим.
36
0
 
48
 
! Отговори
Що не пишат преди 6 години
Що не пичат, че тая като е плувала след нея е оставяла черна следа като от пробит танкер
35
23
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой собственик затваря басейн в тази жега само защото някаква си плувала в него с буркини???Този, който иска да се *** и е пълен расист! Анладън мъ! Защо не забранят и на монахините униформите? Защо не забранят и кипата?
34
2
 
55
 
! Отговори
Тест за бежанци преди 6 години
Жената на харабина се съблича по бански и минава по главната улица. Е така ще се интегрират. Иначе да си ходят в пустинята обратно и да си копат нефта и да оставят тукашните хора в Европа на спокойствие.
33
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ahristiyankite kat pluvat s nemiti g,,,e trqbva i sled tqh da se zatvori baseyna,prosti evropeyci varvari
32
15
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искал му е глоба...след 40 години европейското население значително ще намалее...тогава ще видиш ти глоба!
31
13
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 30 АнонименКой собственик затваря басейн в тази жега само защото някаква си плувала в него с буркини???И то след като знае,че законът много бързо ТАМ може да го ощави като расист!Явно причината е другаааа!!А,за информация само едно пръдване в басейн е фатално!!Оцветява цялата вода и следва затваряне на обект при всички случаи за дезинфекция!!Анадъннннннма!!
30
14
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Като искат да са европейки да свалят дрехите. Иначе да си ходят обратно, кой ги кара да идват в Европа."Та ти миналата сряда като обикаляше гол из софия, показваше колко голям европеец си значи...та ние се чудихме за ко е! :-)
29
15
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Браво на собственика. Кой знае какво е имала в гащите този пингвин."По скоро моняхините ви приличат на пингвин!!!
28
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
без да предостави документално потвърждение.Тия като са се домъкнали в Европа представили ли са документи? После се чудят защо никой нормален не ги иска в страната си.
27
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Те и нашите търсеха права, ама Тато ги прати на екскурзия."Наложи му се на тато ти да отвори границите...Успя ли??? Идвам си когато си искам! Всяко зло за добро! Иначе щяхме и ние да сме някъде из ес сега да слугуваме!!! Я ми кажи един българин на който със зор са му сменили името! Дай реални данни!!! Тази екскурзия ви излиза скъпо сега...я пратете и ромите на екскурзия...Сега българия остава за тях...:-) а вие сте застрашени индивиди...
26
3
 
58
 
! Отговори
Лошо е нправил тоя преди 6 години
Аз ако бях, щях да наредя на охраната насилствено събличане и нудистко къпане за тая, докато изперат парцалите и в пералнята. А защо журналистите не написаха за черната вода в басейна след като тая е излязла. При тоя собственик на хотела ще стъпи ли повече нормален турист като се разчуе? Аз никога не бих отишъл в тоя хотел, даже и да е почистен из основи.
25
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на собственика. Кой знае какво е имала в гащите този пингвин. Може и в гащите да такова и да го размива във басейна. Като искат да плават пингвините, да си ходят в техните държави и там да се топят, но за по-сигурно да са с водолазни костюми. Така никой няма да им види дебелите и космати дирници.
24
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да плати ами имат пари тия и ние има даваме още......изобщо защо ги пускат в басейн с палта