САЩ към Северна Корея: Спрете с ракетите!

Китай се надява на затопляне между Севера и Юга
7 авг 2017 08:23,
41
САЩ към Северна Корея: Спрете с ракетите!
Снимка: Reuters

Държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън заяви пред журналисти в Манила, където участва във форум за регионалната сигурност, че Северна Корея трябва да спре изпитанията на балистични ракети, ако иска диалог със САЩ за уреждане на кризата, предаде Франс прес.

Още по темата

Приетите от ООН по-сурови санкции срещу Пхенян са доказателство, че международната общност е единна в стремежа към освобождаване на Корейския полуостров от ядрени оръжия, добави Тилърсън.

Китайският външен министър Ван И каза пред журналисти, че се надява отношенията между Северна и Южна Корея да се подобрят, съобщи Ройтерс.

Според Ван севернокорейският външен министър не е отхвърлил изцяло предложенията на южнокорейския си колега.

Севернокорейският външен министър И Йон-хо казал на южнокорейския си колега Кан Кьон-хва вчера, че предложенията на Сеул за подобряване на отношенията с Пхенян не са достатъчно искрени, предаде южнокорейската агенция Йонхап, цитирана от Ройтерс.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
пенчо преди 6 години
До Фронто27 души не харесват демокрацията :D
11
6
 
1
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
Към онези с минусите(обикновено не се заглеждам,а внимание въобще не обръщам,но видяното този път е стряскащо)-пиша ,че сувернен трябва да бъде народът и да решава народът! Те `минуси` нащракали.Що за хора от 21 век са това? Към 4 петолъчки-мисля това за `краварите`го изяснихме-при краварите кравите дават по 45 литра мляко на ден,магазините са пълни с всякакви млечни продукти(и не само) и стандартът в страната е желан от огромен брой хора живеещи в други страни.Така е при краварите,при вас как е
10
0
 
12
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Всяка държава трябва да има ядрено оръжие.Друг вариант е пълното му унищожаване.
9
2
 
16
 
! Отговори
**** преди 6 години
С.К. плю в сурата на краварите,като са заявили,че въпреки наложените санкции,С.К продължава с ядрената си програма,и няма да се откаже докато сащ са заплаха за тях.
8
27
 
5
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
Корея трябва да бъде една.И това трябва да бъде целта на всички които искрено са загрижени.Начинът по който се говори и деиства от другите страни някак си тихомълком избягва прякото поставяне на въпроса.А той е единствено възможния.Корея е един народ и трябва да бъде една държава.Какво управление? Как какво-каквото народът си избере,а щом избира имаме ДЕМОКРАЦИЯ!
7
31
 
4
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
До АнонименКАКВИ КРАВИ,БЕ МОМЧЕ? Твоята Северна Корея има един проблем. И той се нарича ЮЖНА КОРЕЯ! Не разбирате ли?Едната част от народ е сред най-развитите,най-богатите,най-уважаваните в света, а друга част ОТ СЪЩИЯ ТОЗИ НАРОД е неразвит,небогат,неуважаван.
6
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Бежaнец ХaсaнАз като ти казвам че си психично болен ти не ми вярваш :)
5
9
 
34
 
! Отговори
Афуз Али преди 6 години
И таз хубава работа! Северна корея да спре да произвежда ракети, а Америка да продължава да произвежда!Няма логика! Всички малки страни трябва да имат собствено оръжие,ако искат да не бъдат роби,а свободни хора! Така че Ким е прав и да продължава-той не е бил и не е агресор като САЩ и може да продължава да произвежда,за да вразуми някои самозабравили се.Те тръгнаха, ама се върнахаХАХАХА-гиди магарета на чужда кладня!
4
31
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 7Ти ако по това съдиш значи наистина си психично болен. В този сайт коментират главно разни червени *** които още бленуват мечтания комунизъм който никога няма да дойде. Така че ако ще 1000 плюса да имаш пак си оставаш един психично болен индивид който би трябвало да е затворен в психиатрия.
3
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 3Такива като теб които живеят в някакъв си свой измислен свят сте ми много забавни особено рано сутрин.
2
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СК няма да спре понеже цялата и държавна система се крепи върху това да мразят САЩ. Ако това изечзне всичко рухва и няма да знаят какво да правят.
1
0
 
31
 
! Отговори
Кимчо преди 6 години
Няма па!