Нападателят от Барселона – застрелян край Камбрилс

Испанската полиция все още не е потвърдила информацията
18 авг 2017 20:50, Красимир Ангелов
15
Нападателят от Барселона – застрелян край Камбрилс
Снимка: БТА

Шофьорът на микробуса, с който бе извършено терористичното нападение в центъра на Барселона, е един от петимата мъже, застреляни часове по-късно в каталунския морски курорт Камбрилс, съобщават испанските вестници.

Още по темата
Каталунската полиция призна по-рано, че е възможно шофьорът на вана да е един от убитите при втория инцидент, но не успя да потвърди новината.

В рамките на разследването на терористичното нападение на улица "Рамбла" в каталунската столица, при което бяха убити 14 и ранени близо 130 души, са задържани четирима души. Отговорност за атаката пое групировката "Ислямска държава".

Силите за сигурност издирват още най-малко четирима заподозрени, съобщи вестник "Вангуардия", цитиран от Франс прес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Anonim преди 6 години
Не не нито арабите нито мюсюлманите мразят "щастливия" живот в Европа, който иска да се увери в тези мои думи, просто да гледа Араб идол в гоогле и ще се увери сам, че и те имат щастлив живот.
9
0
 
1
 
! Отговори
Anonim преди 6 години
Според мен тези младежи са бедни, те стават лесна жертва на МОСАД, който първо им общава светло бъдеще за техни семейства и богатство, след което ги ликвидира за да не се разкрива кой стои зад престъпленията... Израел окупира богати на природен газ и свещени за християните и мюсюлманите палестински земи от преди 69 години, затова целта от терора е "с един камък да удари два заека" - от една страна да настрои запада срещу мюсюлманите и от друга страна да дава оправдание на Израел за окупацията.
8
0
 
2
 
! Отговори
Димитър Борисов преди 6 години
Докато съществуват чиновници в ЕС с болен мозък, които умишлено заселяват стария континент с престъпници от Азия и Африка, ще става все по-лошо. Народите на Европа не трябва да са като стадо овце и да се примиряват а трябва да се протестира и да се потърси съдебна отговорност на неадекватните чиновници в ЕС. Тези чиновници носят не по- малка вина от Хитлер. Особено Ангела Меркел.
7
1
 
4
 
! Отговори
hodrchapovylnite преди 6 години
Какви мъже са тия терористи , след като са тръгнали да газят и убиват беззащитни хора. Я да ги изправя срещу двуметров, въоръжен до зъби опитен войн, да ги видя тогава какви мъже са.....ще напълнят гащите. Време е да изчистим християнска Европа от тях.
6
1
 
2
 
! Отговори
Хейтър преди 6 години
До БХКМммммм , ти не знаеш моята гражданска позиция , а тя е такава , че ако те пипна няма да ти е гот !!!!!
5
2
 
2
 
! Отговори
ПИАР МЕРОПРИЯТИЕ Е преди 6 години
тези нагли престъпници по традиция манипулират униформени да убиват извършителите
4
2
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Само преди няколко месеца испанци протестираха по улиците на градовете в защита на мигрантите
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А провериха ли пръстовите му отпечатъци дали съвпадат с тези от белия микробус?
2
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
те мразят щастливия живот на западните хора,не могат да приемат,че хората могат да живеят добре без да вярват в техния бог и целта им е да го рекламират пред своите хора защото явно ги губят,насилието и страха са техните методи за насилствена реклама на религията им
1
19
 
12
 
! Отговори
БХК преди 6 години
Горкият!Да го застрелят като куче, само защото е изразил гражданската си позиция!В какъв свят само живеем!