Нападение с нож и в Германия: Един убит в град Вупертал

На този етап няма информация дали става въпрос за терористичен акт
Обновена: 18 авг 2017 19:59 | 18 авг 2017 19:25, Красимир Ангелов
34
Нападение с нож и в Германия: Един убит в град Вупертал
Снимка: Reuters

Един човек е убит, а друг е ранен при нападение с нож в западния германски град Вупертал, предаде АФП.

Местната полиция заяви, че нападателят все още е на свобода, но не даде категорична информация дали се касае за терористична атака.

Още по темата
"Можем да потвърдим, че имаше подобно престъпление. Един човек е убит, а друг в болницата", каза говорител на германската полиция, цитиран от "Фокус".

Властите заявиха, че издирват един или няколко нападатели, но не могат да предоставят повече информация за обстоятелствата около атаката.

Днес следобед е имало сбиване край централната гара на Вупертал, отбелязва ДПА. На този етап обаче няма данни за връзка между двете престъпления.

Това е втората атака в Европа само за днес, след като по-рано през деня мъж нападна с нож минувачи на площада в центъра на финландския град Турку. По първоначална информация са ранени няколко души, като двама са убити.

Полицаи са простреляли и арестували един мъж, сочен за нападателя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Арабите знаят, че ще ядат хурката ако се блещят много и затова възприемат тактиката на охлюва-бавно, но сигурно и след малки паузи удрят отново, докато се позабрави. Всичко показва, че си имат стройна организация и нищо не е хаотично. Реално нямат никакъв шанс във война с Европа и избират партизанска тактика: шантаж, дезинформация, диверсии, тероризъм, подмяна на местното население с увел. раждаемост, пропагандни трикове и открита агресия. Те не искат да живеят с християните,а да властват на тях
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А в Сирия колко са? 300 000 жертви на Европа и САЩ. Те подкрепяха бунтовници, въоръжена опозиция, ИД, за да свалят Асад. И продължават да ги подкрепят.
24
2
 
7
 
! Отговори
Българка преди 6 години
Де да имах само 24 часа власт!!!
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименКАК?
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е терорист. Просто арабин в амок. Казаха, че е мормално и се случвало. Няма страшно.
21
1
 
9
 
! Отговори
Ква стана тя? преди 6 години
Меркел си покани гости с добре дошли,а гостите извадиха ножовете и бомбите. Тя пак им вика: Добре дошли.А,де.....
20
0
 
12
 
! Отговори
до АМИ преди 6 години
Колят и убиват ни като кучета....докога хора,докога?До тогава, до когато им влезе във кратуните на европейците че ислям и християнство не може да живее заедно. Едните искат другите да подчинят другите, а другите казват "обичаме ви ". Това е джихат . Повтарям джихад . Не чакайте на политиците -мъжете ги няма ...МЪЖЕТЕ ?!
19
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По немските новини никс, може да е фейк
18
1
 
3
 
! Отговори
до: Автора преди 6 години
Един път пишеш че е сбиване после че е 2-ра Атака в Европа , ти хората за глупави ли ги имаш кой Терорист ще тръгне да се сбие той тръгнал да взривява а не да се сборичка с някой , нема как да е Атентат
17
0
 
7
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Не се пУшете.Само в центъра не ходете.
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До даОх, кой знае? Всяко действие има равно нему противодействие .... ей това е страшното!
15
1
 
22
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Виждам как скоро във всяка медия ще има под-сайт с тематика Тероризъм както е Спорта и Времето."Очакват се атаки поради засилващите се религиозни празници"Код червено за област ...
14
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия полудяха... И във Финландия също!
13
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помня, че доскоро испанците правеха демонстрации в подкрепа на "бежанците" и настояваха държавата им да приема повече от тях. Хак да им е!
12
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
The Times of Israel: Главният равин на Барселона заяви, че Европа е изгубенаи призова местните евреи да купуват земя в Израел.Целта на ционисткото движение е всички евреи да емигрират в "обетованата земя", за да може да бъде създаден "Велик Израел". Ако не искат доброволно, ще бъдат принудени. В светлината на това, да не мислите, че този ислямистки терор е случаен? Не, той е предизвикан и строго контролиран.
11
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Време да изчистим Европа от Исландия до Кипър и от Портогалия до Русия. Стига са ни клали и са ни карали да се чувстваме в опасност навсякъде. Време е народите да се събудят и да премахнем тея либерални политици, който се возят в бронирани колички и викат солидарност. Ни искаме да ни убиват като пилци, децата и жените ни.
10
1
 
36
 
! Отговори
Карина преди 6 години
До Ужас: Хаха, точно така! Цензурата на политкоректността души Европа приятелю! От абсолютно всички световни лидери и "лидери", които заклеймиха Ислямската джихадистка атака от Барселона ЕДИНСТВЕН Доналд Тръмп има смелостта на нарече случилото се "Ислямски тероризъм" (а Рахой каса "джихадиски акт"), всички други се лигавеха по темата, разтягайки локуми за "международен тероризъм", "неприемливо насилие" и "нас не ни е страх"! Като ощипани моми са и ги е страх да не ги помисли някой за расисти!
9
1
 
32
 
! Отговори
до 8 преди 6 години
Докогато гласувате за либерасти и толерасти. Дотогава.
8
1
 
31
 
! Отговори
ами преди 6 години
Колят и убиват ни като кучета....докога хора,докога????????????????????
7
2
 
26
 
! Отговори
Карина преди 6 години
Ами щом нападението е "с нож", то едно е ясно! Всички знаем на кой ножа е любимо оръжие за Джихад, възпято като такова в не една и две Сури на Корана! Някой от гостите, поканени от Меркел ще да е!