С: Не ме е страх! почетоха жертвите на терора

Хиляди, сред които и кралят, в минута мълчание в Барселона
Обновена: 18 авг 2017 15:13 | 18 авг 2017 15:07, Елка Василева
70

Снимка: Reuters

Хиляди души, сред които кралят и премиерът на Испания, почетоха с минута мълчание паметта на жертвите на атентата в Барселона и близък крайморски курорт, предаде Асошиейтед прес.

Крал Фелипе Шести и премиерът Мариано Рахой, както и премиерът на Каталуния Карлес Пучдемон присъстваха на церемонията на площад "Каталуния" в Барселона.

Участниците скандираха "Не ме е страх! Не ме е страх!"

Минутата мълчание бе отбелязана близо до мястото, където бял микробус се вряза сред пешеходци снощи. В нападението бяха убити 13 души и ранени над 100.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
11
 
3
 
! Отговори
от Уикипедиа преди 6 години
При атентата в черквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500; повечето от които умират от раните си. # Умират 12 генерали, 15 полковници, 7 подполковници, 3-*** майори, 9-*** капитани, 3-*** депутати и множество граждани, включително деца. # Целта на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит на страната, включително и цар Борис III. # Т.е.: БАШ-ТЕРОРИСТИТЕ са в БКП (БСП) и са ОБУЧЕНИ и ФИНАНСИРАНИ от МОСКВА . . . а СТАНИЩЕВ СЕ ИЗВИНИ САМО на МЕСТАН и любовно ГО целуна в устата . . .# от Уикипедия.
10
0
 
18
 
! Отговори
от Брюксел преди 6 години
Точно така! Ние не се страхуваме! Не ще се огънем пред тероризма! Нас няма да ни сплашат! Нас ни пазят службите и спецчастите! Вас ви пазят европейските ценности и толерантността! Хайде всички повтаряйте заедно с нас: ние не се страхуваме, ние не се страхуваме!
9
0
 
19
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Ако някой им беше пуснал малко пиратки и бас ловя щяха да се наакат , а как щяха да бягат. Като Юсейн Болт щяха да бягат
8
1
 
23
 
! Отговори
Х преди 6 години
Е ,отчетоха се политиците! С по десетина души охрана, във блокиран от полиция площад с няколко стотин с промити мозъци, които крещяха ,,не ме е страх" ,но се оглеждаха страхливо изказаха съболезнования. И чудо, убитите оживяха ,ранените не ги боли.Тъпотия!!!Как може преди 20 часа да са бягали ужасени от мачкащият ги бус и сега ,да викат не ни е страх.
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Религията е операционната система чрез която се управляват масите. Ислямът просто е по-добър като инструмент.
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези са като малките деца, голяма трагедия.
5
1
 
14
 
! Отговори
св преди 6 години
Исляма ще бъде победен.Мюсулманските държави ще бъда демократизирани или сринати до последния камък.Исляма е зло държащ милиард и половина хора по света в робство.Този път Империята нз злото ще бъде сразена един път завинаги.
4
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може да не те е страх от лъвове, ама не е разумно да му влезнеш в клетката. Европа сякаш е оперирана от разум, цари пълно безумие .
3
0
 
30
 
! Отговори
ДИМ преди 6 години
Заради неразумната политика по отношение на мигрантите, страдат обикновените хора.
2
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да им изпратим плюшени мечета.
1
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така до следващата атака, то не и се вижда края на тази лудост. Иначе политиците с охраните съм сигурен, че не ги е страх.