Късмет или не точно? Джулия става свидетел на 3 атентата за 3 месеца

Не е пострадала при нито една от атаките и няма да спре да пътува
Обновена: 19 авг 2017 15:05 | 19 авг 2017 15:02,
45
Късмет или не точно? Джулия става свидетел на 3 атентата за 3 месеца
Снимка: LinkedIn

Австралийската туристка Джулия Монако е станала свидел на три терористични атаки в Европа през последните три месеца, без да пострада в нито една от тях, съобщи британският в. "Индипендънт", цитиран от ТАСС и БТА.

За последно 26-годишната жителка на Мелбърн се оказала близо до мястото на терористичното нападение от четвъртък в Барселона, където микробус умишлено се вряза сред туристите, разхождащи се по улица "Рамбла", уби 14 и рани близо 130 души.

Джулия пазарувала в магазин с приятели, когато белият микробус връхлетял върху пешеходците.

"Не видяхме самия автомобил, но видяхме тълпата, полицията и хора, които очевидно току-що бяха видели нещо ужасно. Оказахме се затворени в магазина, хората започнаха да се изнервят", разказва австралийката.

През юни Монако се оказала блокирана в метрото на Лондон, когато трима мъже, въоръжени с ножове, нападнаха по подобен начин минувачи на Лондонския мост.

При нападението срещу полицай край парижкия храм "Нотр дам" същия месец, тя пък била в катедралата.

Въпреки злощастното стечение на обстоятелствата Джулия заявява, че не възнамерява да се откаже от пътешествията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
0
 
! Отговори
била свидетел преди 6 години
Задавам си въпроса какво работи, за да пътува толкова много? Знам, че за западняците е нормално да пътуват, но чак пък толкоз?! Странни ми се струват и местата, на които е била... най-странното от които - метрото... кой ли турист се качва в метро?! Единственото Метро, което си заслужава да бъде посетен от туристи, е московското! С две думи; лъжлива новина!
24
0
 
6
 
! Отговори
.. преди 6 години
Какви са тези глупости, каква свидетелка била тя пф, била е близо, но не и свидетел..
23
8
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Taзи е агент на Путин!
22
3
 
15
 
! Отговори
Бай преди 6 години
То като онази група израелци наблюдаващи 9/11 и радващи се че го заснели в точния момент нали?
21
3
 
14
 
! Отговори
ЕС патриот преди 6 години
Продължаваме, не ни е страх и чакаме следващия автобус или камион.
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това дали е участвала или не, - да си го анализират. За това им плащат.
19
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
джули,дано ти върви все така,че нашият народ казва 7 веднъж стомничка за вода......
18
3
 
16
 
! Отговори
възмутен преди 6 години
До всички български журналисти. -- Вие, кога ще престанете да наричате обикновените граждани - ТАЛПА. Това което правите е много грозно и говори за много ниско ниво на култура. Имайте предвид, че утре и някой от вас може да стане жертва на атентат и тогава вашите колеги и за вас ще пишат, че сте някой си от ТЪЛПАТА.
17
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Аз съм бил свидетел на стотина атентата, още от времето когато ИРА тепаше англичани, а вие за "чужбина" мислехте, че е съседно село. Няма да спра да пътувам обаче. "Ти за да станеш свидетел на "стотина" атентата, трябва лично да си участвал в извършването им, г-н Шехерезарада. И на малките деца им стана ясно, че си измисли цялата история, че и я преувеличи като стар рибар.
16
11
 
1
 
! Отговори
пътешественик преди 6 години
Аз съм бил свидетел на стотина атентата, още от времето когато ИРА тепаше англичани, а вие за "чужбина" мислехте, че е съседно село. Няма да спра да пътувам обаче.
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жулия,Жулия.....,много екскурзийки си си барнала таз година ***,бясна ....Сигурно е,че от един атентат ,обаче,май сама не бягаш....
14
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Важното е, че испанските власти заявиха, че не ги е страх. Важно е да продължават да защитават печалбите от туризма си с внушение, че туристите няма от какво да се страхуват. Дори да измрат дузина, те пак ще кажат, че не ги е страх. Лозунга също така обслужва и брюкселската мултикултурна доктрина.
13
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я веднага да се разпита, да не е наблюдаваща за свършена работа
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Карло Закон бай вероятно никога не е виждал или срещал в живота си хора които манипулират със страх. Как са определим до колко да се страхуваме?"Май пропусна основното в мисълта му- страхът е проява на здрав разум. Някои хора бъркат глупостта със смелост. Когато хората започнат да проявяват здрав разум и да избягват запада като дестинация, огромните финансови загуби ще го накарат да се замисли защо. Не забравяй, че "аз не се страхувам и ще ходя на запад" също е обществена манипулация.
11
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изводът - ако сме суеверни - полицията да ходи около нея, барем изпреварят с някоя и друга секунда нападателите.
10
5
 
6
 
! Отговори
До 13 преди 6 години
Карло Закон бай вероятно никога не е виждал или срещал в живота си хора които манипулират със страх. Как са определим до колко да се страхуваме? Или да ставаме параноята понеже е полезен страхът? Страхът не е полезен, трезвата преценка е полезна!
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега като е известна като нищо терористите ще я подгонят. Измъквала се три пъти от атентатите им... не може така.
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чист късмет, че планът на терористите за комбиниран бомбен атентат не сработи, заради гафа с неволно взривените им експлозиви в апартамента, в който са ги подготвяли. Да продължава смело да грачи "па-па-па" и да обикаля потенциалните терористични цели.
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто броят на жертвите не бе толкова голям, че тя да се впише една от тях. Малка е вероятността някой да бъде в близост до няколко близки по характер събития на различни места, но не и оцеляването й. Все пак няма взривове или брой на умрелите съизмерим с присъстващите.
6
1
 
11
 
! Отговори
Мен преди 6 години
Имаше едим филм - Файнъл дестинейшън - да го изгледа и после да видим...