Секс фестивалът "Flamefest" – приключи с мистериозна смърт

Нямало следи от насилствена смърт по тялото на починалия
22 авг 2017 19:48,
8
Секс фестивалът "Flamefest" – приключи с мистериозна смърт
Снимка: кадър Youtube

Секс фестивал във Великобритания завърши със странната смърт на мъж и припаднала в обятията му жена, съобщиха световните медии, предаде БТА.

Голата двойка е била открита едно денонощие след края на садо-мазо феста.

Трагедията се разиграла на "Flamefest", който се състоя в гористия район на Танбридж-Уелс в графство Кент. Пострадалите участници били открити в едно от семейните бунгала.

На място били повикани полиция и бърза помощ. Жената била освободена от прегръдките на мъртвеца и била закарана в тежко състояние в близката болница.

За нейния 50-годишен партньор било вече късно и екипите само констатирали смъртта му. Нямало следи от насилствена смърт по тялото на починалия. Не били открити следи от алкохол и наркотици в кръвта му. Журналистите описват смъртта му като "необяснима".

Гости на фестивала "Flamefest" бяха 250 души, отдали се на садо-мазо практики. Входният билет струваше 600 британски лири, с които се осигурявали екстремални развлечения в лоното на природата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баща отваря гардероба на дъщеря си и изведнъж изпада в ужас вътре е пълно с най-различни аксесоари за садо-мазо ... камшици, боздугани, белезници и какво ли още не.Затваря вратата и с тежка въздишка изрича:- Тук с бой проблемът няма да се оправи
6
0
 
7
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
"Бяха" , "Струваше" ... Задава се въпроса защо журналистката пише все едно е била там а новината я започва с уточнение че е взета от БТА. Е нищо лошо и да е била само че нали знаете лафа ... Ходи после обяснявай че нямаш сестра! :D
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да платиш толкова пари за садо-мазо в гората ? ама добре,че тези смахнати си излезнаха от ЕС. нищо умно не свършиха до сега.
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
E как са правили садо-мазо па немало следи от насилие :D А свински опашки имало ли е :D
3
2
 
10
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Е, какво толкова може да стане? Най-много да умре някой. Нищо особено. Всеки ден умират хора.
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
по скоро са от тези сексуалните стимуланти на 50 години сърцето му не е издържало... а друг въпрос е как може тези неща да се продават без рецепта, но пука ли му някой ? бизнеса си е бизнес..
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свински опашки, ала Мейзер, не са ли открити?