Хилари за изборите: Провалих се и ще живея с това докрай!

Едвам се сдържала да не каже на Тръмп "плужек" по време на дебат
Обновена: 23 авг 2017 21:03 | 23 авг 2017 21:02,
54
Хилари за изборите: Провалих се и ще живея с това докрай!
Снимка: архив Reuters

Когато Доналд Тръмп стоял в неудобна близост до Хилари Клинтън на предизборен дебат на дебат на 9 октомври миналата година в Сейнт Луис, на кандидатката на демократите за президент й настръхнала кожата, споделя Клинтън в своя книга, предаде Франс прес.

"Бяхме на малка сцена и той постоянно вървеше след мен, гледаше ме втренчено, гримасничеше. Беше невероятно смущаващо, буквално ми дишаше във врата", пише Хилари Клинтън в книгата си "Какво се случи", която излиза в САЩ на 12 септември. Телевизия MSNBC днес пусна два кратки откъса от нея.

"Това беше втория предизборен дебат, а два дни преди това цял свят го чу да се хвали как опипвал жени. Кожата ми настръхна. Беше един от тези моменти, когато ти идва да натиснеш "пауза" и да попиташ всички зрители: "Добре де, вие как бихте реагирали?" Дали ще запазите спокойствие, ще продължите да се усмихвате и ще се държите все едно той не навлиза непрекъснато в личното ви пространство? Или ще се обърнете, ще го погледнете в очите и ще кажете ясно и отчетливо: "Отстъпи назад, плужек такъв, разкарай се от мен! Знам, че обичаш да тормозиш жени, но мен няма да ме стреснеш, така че стой настрана!", пише в откъса, цитиран от Асошиейтед прес.

Клинтън казва, че е избрала първото, предаде Ройтерс.

"Запазих хладнокръвие. Помогна ми това, че цял живот съм имала вземане-даване с мъже, които са се опитвали да ме изкарат от равновесие", пише Клинтън, но се пита дали не е трябвало да избере втория подход.

"Със сигурност щеше да стане по-интересно телевизионно предаване. Може би твърде много съм се повлияла от урока да запазя спокойствие, да си прехапвам езика, да стискам юмруци и през цялото време да се усмихвам, защото съм решена да покажа самообладание пред света", споделя Клинтън.

В книгата, която е писала през последните няколко месеца, Клинтън разказва как е преживяла провала на президентската си кампания и причините, на които той се дължи според нея, включително предполагаемата намеса на Русия, отбелязва Франс прес.

Клинтън признава, че е разочаровала милиони хора, които са разчитали на нея. "Провалих се. И ще трябва да живея с този спомен до края на живота си", пише тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно старата щайга се е страхувала Тръмп да не я опипа.
36
1
 
8
 
! Отговори
Anonymous преди 6 години
Или съда в Хага е само за хора като Милошевич?Западно лицемерие от най-висока класа!!!
35
1
 
15
 
! Отговори
Anonymous преди 6 години
Килъри Клинтън трябва да бъде съдена от международен съд за финансиране и логистична подкрепа на терористични организации в Либия, Сирия и Украйна.Заедно с Барак Обама и престъпника Сорос.
34
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типично поведение на комплексирана жена-осъзнала,че като жена не става за нищо и "влиза" в политиката.Подобно е положението с комплексираните мъже- ном.енклатурни и мързеливи същества с мъжки полови белези, осъзнали,че са импотентни в професиите си,с жените и като глави на семейства - и "влизат" в политиката и управлението! А те са науки,които не са за скопени мозъци и некадърници- мамини п.икли и татьови чик.иджийчета!В резултат имаме НЕУПРАВЛЯЕМ ХАОС в БГ и света- кризи, революции и войни!
33
1
 
8
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Хайде хайде... Руснаците и били виновни, популистите и били виновни... Най- накрая да си признае истината. Достойна постъпка донякъде, но защо ли не си го каза направо след изборите...? Така изгуби всякакви надежди и възможности за следващи кандидатури. Безумната политика на партията и я докара до това положение - Да яде саксофон по главата...
32
1
 
9
 
! Отговори
Моника Люински преди 6 години
С изсъхването на яйчниците ,изсъхва и мозъкът ,лельо...
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Януари 2005г. Сватбата на Тръмп с Мелания. Снимка на младоженците с Бил и Хилари Клинтън. Хилари в жълта рокля и перлена огърлица, между Доналд и Бил, прегърнала ги през кръста. Всички щастливо усмихнати. Просто прекрасно.
30
1
 
18
 
! Отговори
толерантен преди 6 години
Всъщност, на дъртата вещица мястото й е в затвора или в клетка да я развеждат по мегданите по света и у нас да я плюят хората. Затова, че създаде ИД разсипа Сирия и Украйна... множество други гадости, престъпления срещу човечеството.В България като идва, първата й грижа бяха "правата" на "ромите".
29
1
 
4
 
! Отговори
hahahaa преди 6 години
цял живот съм имала вземане-даване с мъже, които са се опитвали да ме изкарат от равновесие"
28
1
 
15
 
! Отговори
123 преди 6 години
Айде сега пък и вие, кожата и нила настръхнала. Тая няма кожа, а люспи бе. Няма как да и настръхне кожата.
27
1
 
20
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Време е Баба Килъри да вземе да се замисли за Вечноста!Да се отегли в някой манастир и да се разкае искрено, че мнооого тежки грехове лежат на съвеста й!
26
1
 
13
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Иска да каже, че Тръмп е искал да я сваля? Да изброим някои американски политички: Мадлин, Кондолиса, Виктория, Хилари, Ники - не е ли замечателно?
25
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хилсри е бита карта. Още от случая с Моника.
24
1
 
19
 
! Отговори
Нфб преди 6 години
Китай се озъби на сащ...защо няма никакви новини по случая...
23
1
 
19
 
! Отговори
Нфб преди 6 години
буш баща..буш син...буш по малък брат...кинтън...жена му...дъщеря му....стига едни и същи лица и фамилии...то бетер българия от тошово време..людмила..малък тошо...
22
2
 
28
 
! Отговори
??? преди 6 години
За колко ч продаваш книгата *** ....става ли за толетна хартия.
21
1
 
19
 
! Отговори
??? преди 6 години
Ми че то не остана много *** Килъри...или ти си мислиш че ще живееш оюе 200г.
20
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да му дожалее на човек! Каква драма! Горката, как ли ще живее с това и къде му е краят? Дано не чака дълго!
19
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая, па! Ще й се Тръмп да й диша във врата. Донката, обаче, не си пада по бабета като Хиларито, той обича агнешко. :)
18
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изобщо, като четеш какво Хиларито пише за СЕБЕ СИ, разбираш, че тя е върха!А, пък урока "да запазя спокойствие, да си прехапвам езика, да стискам юмруци и през цялото време да се усмихвам", вероятно го е получила в България