Смъртоносна немарливост: Почина бебе, оставено в кола

Майката го зарязала цял ден на паркинг в Охайо
24 авг 2017 08:23, Александър Попов
43
Смъртоносна немарливост: Почина бебе, оставено в кола
Снимка: Reuters

Бебе почина, след като бе оставено цял ден от майка си в кола на паркинг в американския щат Охайо, предаде Асошиейтед прес, като се позова на местните власти.

15-месечното момиченце било открито около 17 часа следобед местно време вчера на паркинг на компанията Procter & Gamble в Мейсън, на около 40 километра североизточно от Синсинати.

Изглежда майката, която е служителка на компанията, е оставила бебето без надзор в колата си цял ден, докато била на работа.

Тя се обадила на спешния номер 911, когато открила момиченцето си безжизнено.

Не е ясно дали ще бъдат повдигнати обвинения на майката, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: САЩпочинало бебе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
9
 
! Отговори
йосиф иларионович дж преди 6 години
До До 9колко малформация в главата трябва да имаш за да си русофоб
34
1
 
18
 
! Отговори
5ков преди 6 години
В щатите е много трудно да отглеждаш деца, явно не са и стигали парите за гледачка и от зор го е оставяла в колата за да работи... не че я оправдавам но системата е виновна... гадните капиталисти
33
2
 
8
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Какъв въпрос...не е ясно дали ще бъдат повдигнати обвинения на майката....Не само ще бъдат повдигнати но и ще бъде обвинена в убийство по непредпазливост...САЩ не са БГ...Ама и тази е една майка....да не ти е в къщата....
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До от Ромелия - да бе, у САЩ 30 месечни бебета вече играят баскет, а у Ромелия ги кърмат по градинки и молове - мамо ам!
31
1
 
8
 
! Отговори
от Ромелия преди 6 години
тва може да се случи само в САЩ, там нема майчинство, нема неплатен с години - 3(три) месеца неплатен - не повеч, нищо друго! тука майчинството е начин на живот - комунизъм - ромелия!
30
4
 
2
 
! Отговори
гост преди 6 години
До онбашиятаабе онбашийо така не се научи всичко що е религия е зле... това са заниманията на едни болни прости хора които искат да управляват света. да си религозен означава да вярваш в нещо на сляпо затова и мюслите и христите се тепат като въшки, защото са овци и всичките сте промити. нормалните хора тихичко ви се присмиват и на двете сбъркани групи, че и на третата вие сте децата на хаоса(дявола):)))
29
3
 
4
 
! Отговори
Lan преди 6 години
27Държа да ти напомня, че тръгна да плюеш България под статия за САЩ, без никаква нужда или аргументи. Гадости се случват навсякъде...но си има специфики според държавата - ние си имаме нашите проблеми и трябва да се борим с тях, не да си приписваме и чуждите. На никого не помага това понижено самочувствие. Турцизмът те подразни, а за гърцизмът ме хвалиш :)...що така?
28
9
 
2
 
! Отговори
бе интересно преди 6 години
що в САщ все такива лоши неща стават, а в Русия и КНДР- все хубави - имат си ракети, самолети хотрата, юнаци....Да не би днес бг да е диверсионния отдел на руското посолство... в русия все едно не умират като скотове по няколко стотин пияници, ама по въпроса нищо не намирам тука...
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
новини да ге... отвсекъде запълваме сайта..
26
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как бях сигурен, че това ще се е случило във "Великата Демокрация"...
25
2
 
6
 
! Отговори
до Lan преди 6 години
Чети, нямо нищо лошо в това да се усъвършенства наскоро придобито умение - за четено ти иде реч! Четеш обаче това което ти се поднася избирателно. Нямаш си най-малка представа от работата по осведомяване в с-та МВР. Има десетки смъртни случаи,на които по една или друга причина не се дава гласност, бъди сигурна! Това, че не понасяМЕ България да бъде плюта, не означава да си заровим главите в пясъка за неприятните неща! Пък си научила и думата етимология...Браво! Сега вече ме впечатли!
24
9
 
7
 
! Отговори
До 9 преди 6 години
До kolio99США?? Ти да не си руснак, бе?Бегай в руските форуми, да оплювате Запада и да се помпате със самочувствие от военната си мощ.
23
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бебе на 15 месеца? Скоро ще има бебе на 40, 65 и не знам колко още месеца. Моето бебе на 170 месеца вече е 7 клас в училище, ама още не съм го оставял за цял ден заключено в колата.
22
2
 
6
 
! Отговори
Lan преди 6 години
23 Чета достатъчно новини, за да съм добре осведомена :). Подобна нелепа детска смърт щеше да се развява със седмици в новините... Не се притеснявай - имаш наченки :), ама не особено добри :), значи като нямаш пак аргументи по темата и вече ти казах, че е глупаво да оплюваш опонента, сега имаш по етимологията на думата кусур (да! турцизъм е, е и?). Може пък и нещо турско да има в мен, де да знаеш! Истината е, че съм изключително проклета българка, която не понася България да бъде плюта.
21
3
 
2
 
! Отговори
до Lan преди 6 години
Не знаех, че получаваш от години сводка от всяко РУП в страната и знаеш къде и какво се е случвало! Не знаех, че живееш едновременно във всички малцинствени квартали, познаваш всички семейства там и знаеш кой каква немарливост проявява! Споря качествено само когато споря с качествени хора!!! И много ме изкефи твоята, радетелю/ко за българското, хубава българска дума кусур!
20
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най харесвам новини в които се говори за намаляне на популацията в САЩ или Русия! Дано по скоро тия две гнусни "държави" да изчезнат от историята!!!
19
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"...да ама рутината ти е като стигнеш работа да слезеш и да тръгнеш"На баба ти хвърчилото. Това да не е багаж в колата ти, нали даже докато шофираш го правиш с повишено внимание, защото возиш детето си. Трябва да си ултра гламав, че да си забравиш бебето в колата, то дори не е дете още, а бебе.
18
5
 
8
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Типично за САЩ.
17
4
 
13
 
! Отговори
Lan преди 6 години
Не, генералният извод е, че в България подобно нещо НЕ се е случвало! НЯМА загинало дете, защото някой го е оставил за 17 часа само в колата. :) А нападките към личността на опонента говорят за много слаб интелект :) и липса на добра аргументация. :) Т.е. да ти преведа на разбираем език - като не можеш да спориш качествено, намираш кусур на другия.
16
2
 
7
 
! Отговори
до Lan преди 6 години
Е, не! Ти си уникат! Правиш генерални изводи, че в България подобно нещо не може да се случи, и когато някой те обори с факти, следва атака, че видите ли плюело се по всичко българско! Значи преди да пише, когато човек не е сигурен в нещо на 100% трябва да го изясни в коментара си, а това безсмислено упорство наречено инат, което проявяваш, говори в най-добрия случай за неприятен характер, или нещо по-лошо! Хайде със здраве!