"Щерн": Тръмп с нацистки поздрав, загърнат в американското знаме

Еврейска организация разкритикува германското списание
25 авг 2017 22:23, Елка Василева
52
"Щерн": Тръмп с нацистки поздрав, загърнат в американското знаме
Снимка: "Щерн"

На корицата на германското списание "Щерн" тази седмица е изобразен президентът Тръмп, който прави нацистки поздрав, загърнат в американското знаме, което стана повод за остри критики от влиятелна еврейска група, предаде Асошиейтед прес.

Колажът е илюстрация на статия в "Щерн" под заглавие "Неговата борба", което е заигравка с книгата на Адолф Хитлер "Моята борба".

Центърът "Симон Визентал" в Лос Анджелис каза, че е честно да се критикува Тръмп за това, че не направи разлика между протестиращите нацисти и привърженици на Ку Клукс клан и онези, които им се противопоставиха, но че да се представя президентът като съвременен Хитлер от влиятелно германско издание е извън рамките на приличието.

Според еврейската организация германците трябва да знаят, че като злоупотребяват с нацистките символи, те омаловажават престъпленията от миналото. 

/БТА/
 


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
дундата преди 1 година
мяса на саседа ми борислав ботев.
33
0
 
5
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 1 година
Защо си мислиш че средната класа на запад не са роби на големите компании? В цяла западна Европа в момента бизнеса се контролира от мултинационнални монополисти - те атакуват директно клиента и му взимат парите - средния бизнес не може да се конкурира с подобна рекламна кампания и не може да си позволи да дублира ниските цени - той разчита единствено на работа която може да получи от голямата фирма която подхвърля по някоя троха все още - това е РОБИЯ а не свобода според мен.
32
2
 
3
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
До Adolf Eichmann .. Роби от работническата класа имаше по времето на РСО, има ги все още в страните от третия свят в т.ч. бензиновите губернии, банановите и кокаинови републики, там където още има военни диктатури и еднолични лидери..За съжаление все още се срещат и в страните с посткомунистическа демокрация, в т.ч. и в България. А работници с червени потници винаги е имало, и на такива винаги им пречи и западния капитализъм и американския империализъм и еврейското лоби и масоните и илюминатите
31
2
 
3
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 1 година
Също така за какъв баланс говориш в така наречените "развити" западни общества? Аз не виждам много баланс там а по скоро една зверска експлоатация на хората както се експлоатира добитък. Освен анархия, комунизъм и военна диктатура има и други начини, но всичко започва от образованието и желанието на хората да живеят без да експлоатират други - алчността и желанието към власт е в дъното на всичко - така баланс не се постига
30
2
 
1
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 1 година
Калеко, можеш ли да обясниш как тези монополисти и гиганти се крепят на средната класа? Робите които работят за тях (вкл и тези в офисите) не са средна класа а работническа класа в техните очи без голямо значение от заплатите. Средната класа (собственици на малък и среден бизнес) са техни конкуренти и те ги елиминират лека полека. Само в Америка все още големия бизнес дава работа на средния (като на един работник) и зависи от него до някаква степен докато в един момент вече няма да имат нужда ..
29
1
 
8
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
До Adolf Eichmann ...... В развитите западни общества, както и в Щатите, Канада, Австралия и т.н. ..... Корпорациите с мултинационално значение, както и по-дребния бизнес се крепят точно на средната класа и това е гаранцията за стабилност и баланс в обществото. Другият вариант са Анархията, уличната демокрация, военната диктатура ...фашизЪма, комунизЪма и так далее .... !!!
28
2
 
0
 
! Отговори
ХХХХ преди 1 година
днес бг пълен СМЯХ СТЕ БЕ .ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИ НОМЕРАТА СЕ РАЗБЪРКВАТ И не се разбира НИЩО Кой на кого какво искал да каже Поне ккато триете не махайте номера на изтрития коментар .
КОМЕНТАР 25 СЕ ОТНАСЯ ЗА 22 След вАС вече не се разбира НИЩООООО
27
8
 
3
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 1 година
Аз не виждам средната класа като гръбнака на обществото, може би е било в миналото - нещата вървят на там че самия термин средна класа отива към елиминиране. С мултинационалните монополисти корпорации в един момент ще има ултра богати и другите които просто се изхранват от работейки за тях, без значение заплатата.
26
6
 
1
 
! Отговори
:)) преди 1 година
Противниците на Тръмп с всеки изминал ден все повече се побъркват! :))
25
0
 
9
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
До Калеко Алеко ...... Съгласен съм че средната класа е гръбнака на съвременното общество, но съм против това всякакви "патриотични утайкки", да се отъждествяват с нея. В случая израза който използвах долу - "гневните бели мъже от средната класа", просто стана нарицателен, благодарение на всякакви полуграмотни пишман патриоти, чиито социален статус е под средното ниво, като казвам това имам предвид и нашата родна действителност ....... и "национални герои", като Перата и Динко от Ямбол !
24
6
 
3
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 1 година
A иначе САЩ в момента е държавата която най-много се доближава до фашизм и се управлява като такава в момента. Големи корпорации които подкрепят държавния глава и монополизират индустрията не оставяйки почти нищо на средния и малкия бизнес. В замяна президента прави реверанси и пуска закони в полза на богатите - едната ръка мие другата. Външната им политика е на световен полицай който коли, беси и манипулира както му е изгодно плюейки и критикувайки всички - това са неща в основата на фашизма
23
1
 
4
 
! Отговори
фиро преди 1 година
Абе някой гледал ли е видео материали от данданията в Шарлотсвил?
Така наречените бели националисти си бяха взели разрешение за мирен протест. За това че бутат паметник стоял там 100 години. Идват фенове на "Черния живот е важен" и подобни организации, започват да обиждат и налитат, в резултат и от двете страни се намират по някой агресивен, започва размяна на ритници и юмруци.

Тръм даде най-правилното и държавническо определение за станалото: И двете страни са виновни.
Това е истината.
22
7
 
2
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 1 година
Калеко, избора на Тръмп не е толкова заради патриотичните му виждания в предизборната кампания - същата имаше и Буш преди него. Просто Американците показаха пред цял свят, че биха предпочели клоун за президент от колкото жена - дори полу-неггър избраха в миналото, но жена да води тази държава няма как да стане в близкото бъдеще. Американците точно за това много се подиграват на Британците защото уж зе имат за сила а са водени за носа от една изкуфяла бабичка и една вещица.
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде уволнете го де! А 27 е прав. Даже и сега армията на краварите е пълен та' шак. Знам преди десетина години нашите специални части как победиха техните в Сливен.
20
6
 
2
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Тръмп е нацист само в болните мозъци на журналята, който взимаха пари от леви организации и на *** като теб, които са против средната класа и си искат обратно феодалния строй с нисша класа и супер висша класа. Такъв строй какъвто е удобен за всеки радиклаен режим, но най-вече комунистическия.
19
7
 
3
 
! Отговори
СМЕШКО 23 преди 1 година
ПРОЧЕТИ МАЛКО ИСТОРИЯ БЕ ЧИФУУУУТ Какъв подем в САЩ като са били в криза от 1929 Армията им е била тотален та..ак Но боклуциите от Уол стрийт са се чудели КАК ДА изкарат едни пари и буквално са прикрили пплановете на Япония .Има книги как изпратения да разследва нападението на японците адмирал ,,случайно“ загива в Скалистите планини И самолета му е намерен години и години по късно Японците горят документи в двора на посолството си 2 дни преди наппадението и никой не реагира !!!
18
1
 
6
 
! Отговори
Tobi преди 1 година
До Калеко Алеко

Mного добър коментар.Браво!
17
5
 
10
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Когато се даде глас "на гневните бели мъже от средната класа" чиито гласове са подкрепени и от рушките хакери, се получават такива изстъпления и недоразумения, като Тръмп. "Патриотичната вълна" заляла Щатите и Европа, доведе до явлението-"Брекзит" и избора на Тръмп. Само преди 70 г, едни такива национал-социалисти в Германия дадоха власт на Хитлер, а в началото на миналия век раССията беше превзета от чумата на комунизЪма, чиито язви още кървят в страни като България .... !!!
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 22
Василев пак си неук интригант. САЩ казват за войната две години след нейното започване - "Европейската война". Изобщо не са искали да се месят и бият тук. Първо ще че са имали голяма война с Япония и второ държавата им е била в подем икономически .
Включват се във войната след 100 молби на Англия и съюзниците , да помагат в борбата с Хитлер, който неможе да бъде спрян от никой.
15
0
 
17
 
! Отговори
онбашията преди 1 година
антифашистите съвсем са изперкали, това не е нацистки поздрав, а римски, знамето го играе римска тога, би трябвало да е очевидно за всеки с поне малко обща култура