"Щерн": Тръмп с нацистки поздрав, загърнат в американското знаме

Еврейска организация разкритикува германското списание
25 авг 2017 22:23, Елка Василева
52
"Щерн": Тръмп с нацистки поздрав, загърнат в американското знаме
Снимка: "Щерн"

На корицата на германското списание "Щерн" тази седмица е изобразен президентът Тръмп, който прави нацистки поздрав, загърнат в американското знаме, което стана повод за остри критики от влиятелна еврейска група, предаде Асошиейтед прес.

Колажът е илюстрация на статия в "Щерн" под заглавие "Неговата борба", което е заигравка с книгата на Адолф Хитлер "Моята борба".

Центърът "Симон Визентал" в Лос Анджелис каза, че е честно да се критикува Тръмп за това, че не направи разлика между протестиращите нацисти и привърженици на Ку Клукс клан и онези, които им се противопоставиха, но че да се представя президентът като съвременен Хитлер от влиятелно германско издание е извън рамките на приличието.

Според еврейската организация германците трябва да знаят, че като злоупотребяват с нацистките символи, те омаловажават престъпленията от миналото. 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
дундата преди 6 години
мяса на саседа ми борислав ботев.
33
0
 
5
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 6 години
Защо си мислиш че средната класа на запад не са роби на големите компании? В цяла западна Европа в момента бизнеса се контролира от мултинационнални монополисти - те атакуват директно клиента и му взимат парите - средния бизнес не може да се конкурира с подобна рекламна кампания и не може да си позволи да дублира ниските цени - той разчита единствено на работа която може да получи от голямата фирма която подхвърля по някоя троха все още - това е РОБИЯ а не свобода според мен.
32
2
 
3
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
До Adolf Eichmann .. Роби от работническата класа имаше по времето на РСО, има ги все още в страните от третия свят в т.ч. бензиновите губернии, банановите и кокаинови републики, там където още има военни диктатури и еднолични лидери..За съжаление все още се срещат и в страните с посткомунистическа демокрация, в т.ч. и в България. А работници с червени потници винаги е имало, и на такива винаги им пречи и западния капитализъм и американския империализъм и еврейското лоби и масоните и илюминатите
31
2
 
3
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 6 години
Също така за какъв баланс говориш в така наречените "развити" западни общества? Аз не виждам много баланс там а по скоро една зверска експлоатация на хората както се експлоатира ***. Освен анархия, комунизъм и военна диктатура има и други начини, но всичко започва от образованието и желанието на хората да живеят без да експлоатират други - алчността и желанието към власт е в дъното на всичко - така баланс не се постига
30
2
 
1
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 6 години
Калеко, можеш ли да обясниш как тези монополисти и гиганти се крепят на средната класа? Робите които работят за тях (вкл и тези в офисите) не са средна класа а работническа класа в техните очи без голямо значение от заплатите. Средната класа (собственици на малък и среден бизнес) са техни конкуренти и те ги елиминират лека полека. Само в Америка все още големия бизнес дава работа на средния (като на един работник) и зависи от него до някаква степен докато в един момент вече няма да имат нужда ..
29
1
 
8
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
До Adolf Eichmann ...... В развитите западни общества, както и в Щатите, Канада, Австралия и т.н. ..... Корпорациите с мултинационално значение, както и по-дребния бизнес се крепят точно на средната класа и това е гаранцията за стабилност и баланс в обществото. Другият вариант са Анархията, уличната демокрация, военната диктатура ...фашизЪма, комунизЪма и так далее .... !!!
28
2
 
0
 
! Отговори
ХХХХ преди 6 години
днес бг пълен СМЯХ СТЕ БЕ .ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИ НОМЕРАТА СЕ РАЗБЪРКВАТ И не се разбира НИЩО Кой на кого какво искал да каже Поне ккато триете не махайте номера на изтрития коментар .КОМЕНТАР 25 СЕ ОТНАСЯ ЗА 22 След вАС вече не се разбира НИЩООООО
27
8
 
3
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 6 години
Аз не виждам средната класа като гръбнака на обществото, може би е било в миналото - нещата вървят на там че самия термин средна класа отива към елиминиране. С мултинационалните монополисти корпорации в един момент ще има ултра богати и другите които просто се изхранват от работейки за тях, без значение заплатата.
26
6
 
2
 
! Отговори
:)) преди 6 години
Противниците на Тръмп с всеки изминал ден все повече се побъркват! :))
25
0
 
9
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
До Калеко Алеко ...... Съгласен съм че средната класа е гръбнака на съвременното общество, но съм против това всякакви "патриотични утайкки", да се отъждествяват с нея. В случая израза който използвах долу - "гневните бели мъже от средната класа", просто стана нарицателен, благодарение на всякакви полуграмотни пишман патриоти, чиито социален статус е под средното ниво, като казвам това имам предвид и нашата родна действителност ....... и "национални герои", като Перата и Динко от Ямбол !
24
7
 
3
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 6 години
A иначе САЩ в момента е държавата която най-много се доближава до фашизм и се управлява като такава в момента. Големи корпорации които подкрепят държавния глава и монополизират индустрията не оставяйки почти нищо на средния и малкия бизнес. В замяна президента прави реверанси и пуска закони в полза на богатите - едната ръка мие другата. Външната им политика е на световен полицай който коли, беси и манипулира както му е изгодно плюейки и критикувайки всички - това са неща в основата на фашизма
23
1
 
4
 
! Отговори
фиро преди 6 години
Абе някой гледал ли е видео материали от данданията в Шарлотсвил?Така наречените бели националисти си бяха взели разрешение за мирен протест. За това че бутат паметник стоял там 100 години. Идват фенове на "Черния живот е важен" и подобни организации, започват да обиждат и налитат, в резултат и от двете страни се намират по някой агресивен, започва размяна на ритници и юмруци.Тръм даде най-правилното и държавническо определение за станалото: И двете страни са виновни.Това е истината.
22
7
 
2
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 6 години
Калеко, избора на Тръмп не е толкова заради патриотичните му виждания в предизборната кампания - същата имаше и Буш преди него. Просто Американците показаха пред цял свят, че биха предпочели клоун за президент от колкото жена - дори полу-неггър избраха в миналото, но жена да води тази държава няма как да стане в близкото бъдеще. Американците точно за това много се подиграват на Британците защото уж зе имат за сила а са водени за носа от една изкуфяла бабичка и една вещица.
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде уволнете го де! А 27 е прав. Даже и сега армията на краварите е пълен та' шак. Знам преди десетина години нашите специални части как победиха техните в Сливен.
20
7
 
2
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Тръмп е нацист само в болните мозъци на журналята, който взимаха пари от леви организации и на *** като теб, които са против средната класа и си искат обратно феодалния строй с нисша класа и супер висша класа. Такъв строй какъвто е удобен за всеки радиклаен режим, но най-вече комунистическия.
19
7
 
3
 
! Отговори
СМЕШКО 23 преди 6 години
ПРОЧЕТИ МАЛКО ИСТОРИЯ БЕ ЧИФУУУУТ Какъв подем в САЩ като са били в криза от 1929 Армията им е била тотален та..ак Но боклуциите от Уол стрийт са се чудели КАК ДА изкарат едни пари и буквално са прикрили пплановете на Япония .Има книги как изпратения да разследва нападението на японците адмирал ,,случайно загива в Скалистите планини И самолета му е намерен години и години по късно Японците горят документи в двора на посолството си 2 дни преди наппадението и никой не реагира !!!
18
1
 
6
 
! Отговори
Tobi преди 6 години
До Калеко АлекоMного добър коментар.Браво!
17
5
 
10
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Когато се даде глас "на гневните бели мъже от средната класа" чиито гласове са подкрепени и от рушките хакери, се получават такива изстъпления и недоразумения, като Тръмп. "Патриотичната вълна" заляла Щатите и Европа, доведе до явлението-"Брекзит" и избора на Тръмп. Само преди 70 г, едни такива национал-социалисти в Германия дадоха власт на Хитлер, а в началото на миналия век раССията беше превзета от чумата на комунизЪма, чиито язви още кървят в страни като България .... !!!
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 22Василев пак си неук интригант. САЩ казват за войната две години след нейното започване - "Европейската война". Изобщо не са искали да се месят и бият тук. Първо ще че са имали голяма война с Япония и второ държавата им е била в подем икономически .Включват се във войната след 100 молби на Англия и съюзниците , да помагат в борбата с Хитлер, който неможе да бъде спрян от никой.
15
0
 
17
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
антифашистите съвсем са изперкали, това не е нацистки поздрав, а римски, знамето го играе римска тога, би трябвало да е очевидно за всеки с поне малко обща култура