"Щерн": Тръмп с нацистки поздрав, загърнат в американското знаме

Еврейска организация разкритикува германското списание
25 авг 2017 22:23, Елка Василева
52
"Щерн": Тръмп с нацистки поздрав, загърнат в американското знаме
Снимка: "Щерн"

На корицата на германското списание "Щерн" тази седмица е изобразен президентът Тръмп, който прави нацистки поздрав, загърнат в американското знаме, което стана повод за остри критики от влиятелна еврейска група, предаде Асошиейтед прес.

Колажът е илюстрация на статия в "Щерн" под заглавие "Неговата борба", което е заигравка с книгата на Адолф Хитлер "Моята борба".

Центърът "Симон Визентал" в Лос Анджелис каза, че е честно да се критикува Тръмп за това, че не направи разлика между протестиращите нацисти и привърженици на Ку Клукс клан и онези, които им се противопоставиха, но че да се представя президентът като съвременен Хитлер от влиятелно германско издание е извън рамките на приличието.

Според еврейската организация германците трябва да знаят, че като злоупотребяват с нацистките символи, те омаловажават престъпленията от миналото. 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъвто и да е,той е президент и защити народа си.И то президент на най-великата държава.Това,че едните евреи са в конфликт с другите евреи-ционисти,нас не ни засяга.
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че Тръмп е *** и напълно изкукуригал никой не спори. Но, че много политкоректна плява в САЩ си прави PR на негов гръб и се изкарва "прогресивна" е повече от опасно. И колкото повече стават *** в САЩ, толкова повече нещата излизат от контрол. Ново 20 - в Ню Йорк искат да събарят статуята на Колумб! И който не иска да я събаря е "фашист", "расист" и други етикети, които са изгубили тотално смисъл и се лепят като храчки на стена с цел заглушаване на аргументите на другия.
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
офф..., меркелската платена журналистика минава всякакви граници.дори и на евреите вече им писна
11
1
 
1
 
! Отговори
Към историк преди 6 години
От неграмотен политик, предадено от полуграмотен журналист къмтотално объркан народ, какво става?Лека нощ! По-добре да си отворя порно сайт.
10
3
 
5
 
! Отговори
БЪлгарин преди 6 години
Американски президент-перко, муслимани-полудели,севернокорейци-изтрещяликакво става с този свят? Мисля, че вървим към гибел. Или , както оня каза, Апокалипсис.
9
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Колажът е илюстрация на статия в "Щерн" под заглавие "Неговата борба", което е заигравка с книгата на Адолф Хитлер "Моята борба"."Книгата между другото е крайно увлекателна. Цял живот ти обясняват как Хитлер бил луд, само че като я прочетеш разбираш, че няма начин луд човек да е писал всичко това. Логиката, която е вложена в "Моята борба" е желязна.
8
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
""Щерн": Тръмп с нацистки поздрав, загърнат в американското знаме"Цялата американска философия- космическа, авиационна, оръжейна и глобална политика се крепи на нацистките постижения и идеология.
7
1
 
18
 
! Отговори
историк преди 6 години
Този поздрав идва от древен Рим. Така са се поздравявали Цезарите.Като си помисля как светът се управлява от неграмотни.Нещо като колабез спирачки! Къде ли ще се ударим накрая? Настръхвам като си помисля.
6
1
 
14
 
! Отговори
Американ преди 6 години
Това е обида на държавен глава и преди няма и година Макарелката пусна да съдят един германски журналист за виц срещу Ердоган.
5
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рижава кокошка приличащ на русофил пред наборна комисия
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Медиите се накъсват да лъжат.Тръмп заклейми крайно десните, но заклейми и комунистите от Антифа които са много по-агресивни.
3
9
 
12
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
До ХА ХА ХАЕми колега политиката на сащ винаги е била така...Обама създаде ИДИЛ сега тоя...взе "нобел" за "мир" чак! А тоя...друга с 25 000 пионки...Кръв да с...т дано!
2
9
 
23
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Тръмп е една неуравновесена личност. От него може да се очаква всичко и нищо.Подложен на изключителен натиск, той се оказа недостатъчно силен, за да защити позициите, които декларираше преди изборите.Единственото, което отличава Тръмп от неговите предшественици е неговата ексцентричност в определени моменти ...Политиката му ще бъде същата като на Обонго, Буш и Клинтън само че с повече циркаджийски номера.САЩ беше, е и ще остане терорист 1 в света и при Тръмп !
1
9
 
5
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
Ха хахаааа