Меркел не ще популисти за коалиция

Германският канцлер ще се бори с причините за миграцията
27 авг 2017 08:50, Красимир Ангелов
64
Меркел не ще популисти за коалиция
Снимка: БТА

Германският канцлер Ангела Меркел изключва напълно каквото и да било взаимодействие с дяснопопулистката партия "Алтернатива за Германия", която след предстоящите парламентарни избори може за първи път да влезе в парламента, предаде ТАСС.

"Абсолютно ясно е, че за нас "Алтернатива за Германия" не е партньор за какъвто и да било вид сътрудничество", заяви канцлерката в интервю за вестник "Велт ам зонтаг", откъси от което бяха публикувани. Трябва да се опитаме да си върнем гласа на всеки отделен избирател, отбеляза тя.

В интервюто Меркел признава, че не всички хора са съгласни с миграционната политика на партията й, в резултат на която се стигна до кризата с бежанците в страната. "Не можем просто да избягаме от проблема или да се абстрахираме от него, трябва да се борим с причините за миграцията", подчертава канцлерката.

Изборите за Бундестаг (долната камара на парламента) ще се състоят на 24 септември, а след тях ще бъде сформирано правителство и ще бъде определен новият канцлер. Според допитванията до общественото мнение блокът на Меркел се ползва с подкрепата на 38 процента от германците. "Алтернатива за Германия", която набра привърженици с позицията си за мигрантската криза, може да получи до 10 на сто от гласовете на избирателите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се нядяваме да ритне камбаната преди изборите.
19
0
 
36
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Причините за миграцията....За това попитай ...Буш...Обама....Тръмп...Хората са глупави и не знаят от къде дойде проблема...Да се подпалват огнища на войната по света и после да се пита къде са причините за миграцията...Политиката е к.....ска работа..
18
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако алтернативата влезе в немскуя парламент това ще е огромен провал на САЩ в окупационна зона Германия. След разгрома на Германия окупаторите са се разбрали да не допускат такава партия и за 45 години руския окупационен корпус се справи отлично. Но ето няма и 30 години чиста американска окупация и с тяхната мултикулти гийска политика върнаха гнева на немците към системата. Стискам палци на АфД за другия месец!
17
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Меркел през крив макарон.
16
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВасилевИди се застреляй
15
1
 
28
 
! Отговори
Хихи, преди 6 години
Германците гледаха с насмешка над света и водиха световни войни за чиста арийска раса . Сега,каква стана тя? Ще се смесят със всякакъв бок......лук. Не разбирам,защо все още крепят това бабе?Дали имат много облаги?
14
3
 
32
 
! Отговори
dmx преди 6 години
Германската олигархия ще падне последна, ама като падне ще е катастрофално. По германски.
13
1
 
48
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
На снимката-Меркел оглежда новата модна линия, с която всички германки да се обличат, за да не дразнят прекалено много новодошлите инженери, учитеи, доктори.И правилно. Това е новата линия, прокарвана от Меркел, за цяла Европа. Не стига, че внесохме супер интелегентни мозъци в европа, от къде ли не, трябва да ги накараме да се чувстват комфортно, според разбиранията и традициите им. А не да се оплаквамт, когато им правят комплименти пред някоя катедрала, или изгубят управлението на някой бус.
12
9
 
22
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
AfD ще спечели на изборите един дебел ***. :)
11
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не можем просто да избягаме от проблема или да се абстрахираме от него, трябва да се борим с причините за миграцията", подчертава канцлерката.Хаххахаха и как точно се "бориш" с миграцията?
10
0
 
37
 
! Отговори
Нфб преди 6 години
сащ сложиха динена *** на ЕС и го хвърлиха в блатото арабска пролет...на мигрантите се плаща от саудитска арабия и страните от голфа +турция но зад този план стои сащ...силна и обединена Европа не са желани. Европа е голяма хапка и е близо до природните богатства на Африка и Русия...сащ контролират ЕС
9
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Германският канцлер ще се бори с причините за миграцията"Да не решила да обяви овйна на щатите?
8
25
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много добър политик.Браво !Само Меркел
7
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама тя тях не ге и питала, дали те я искат?
6
2
 
41
 
! Отговори
Европейка преди 6 години
Проклинам я да влязат няколко партии опозиция,да не и стигат хората да управлява сама.Да ходи да лиже *** за коалиция,а те да не я искат.
5
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Меркел иска само дълги черни *** паша-марки.
4
1
 
32
 
! Отговори
стар кадия преди 6 години
При отказ на социалдемократите за широка коалиция ще се наложи на Леля да си преосмисли позицията. И да приклекне за някои техни искания. Този филм го гледаме сега у нас.
3
1
 
41
 
! Отговори
Petrov преди 6 години
Гроздето е кисело, казала лисицата Меркел...АФД никога не е казвала и показвала, че ще приеме дори и една дума от гробокопача на европеизма на Меркел...Напротив. ХДС е партията която следва да се освободи от тази изкукала бездетна ислямофилка.
2
2
 
58
 
! Отговори
:) преди 6 години
Немците се оказаха най-простия народ на планетата. Меркел е по-зле и от нашия мутрафон Тиквун.
1
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еврейското лезби шМеркел не ще популисти за коалиция,шМеркел иска ционисти и ислямисти за коалиция