Медик, осъден в Германия, заподозрян за 84 убийства

Биел им инжекции, от които пациентите изпадали в критично състояние
Обновена: 28 авг 2017 14:49 | 28 авг 2017 14:45, Елка Василева
29
Медик, осъден в Германия, заподозрян за 84 убийства
Снимка: БТА

Германецът Нилс Хьогел, работил като медицински брат и осъден вече за убийството на двама пациенти, е заподозрян за още най-малко 84 убийства, извършени в Германия от 2000 до 2005 г. Това съобщиха днес следователите, предаде Франс прес.

"До момента специалната следствена комисия е установила 84 убийства", заяви пред журналисти Йохан Кюме, началник на полицията в северния град Олденбург.

Там продължава съдебният процес срещу медика, излежаващ доживотна присъда, посочват ДПА и ТАСС.

През юни 2016 г. следователите установиха, че Хьогел носи вината за 33 смъртни случая с пациенти на здравни заведения, където е работил. Сега броят на починалите е коригиран на 84, уточнява руската агенция.

На процеса обвиняемият заяви, че правел на пациентите инжекции, в резултат на които те изпадали в критично състояние. След това правел опити да ги стабилизира, мотивиран от желание да демонстрира пред колеги своите умения.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доктор Майкъл Суанго с 1 500 убити пациенти. На територията на САЩ и в Зимбабве. Сменял местоработата си от щат в щат като навсякъде сеел смърт. Дори се опитал да отрови колегите си от един спешен център слагайки им отрова в каната с чай. Но те я били поставили нарочно съмнявайки се в него и после я занесли в лабораторията за изследване. Има много лекари и сестри отровители и серийни убийци. Четете kriminalnidosieta
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До К.М.ТПо-лесно е да го направим християни и да ни слушат, отколкото да се налага да избиваме едната половина, че да поробиме другата половина.
23
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един атеист посетил островите Фиджи и казал на главатаря на ***: ...Те такива скалъпени историйки колкото щеш...
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да изпъкне в очите на слепците отровил 84 невинни пациенти. Това е правилното обобщение.
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че то в много религии е заклеймено убийството и самоубийството ама това не пречи ората да се избиват.
20
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е потомък на доктор Менгеле.
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 20Предполагам мюсюлманите имат също поне 200 такива историйки :) Забравяш май светата инквизиция и подобни изродщини. По-добре без богове. Хората да приемат отговорността за действията си, а не все да чакат инструкции от 'горе'.
18
3
 
10
 
! Отговори
К.М.Т. преди 6 години
"Един атеист посетил островите Фиджи и казал на главатаря на ***: - Вие сте велик главатар, но съжалявам, че сте послушали мисионерите и сте приели християнството.Вождът посочил един камък и спокойно отговорил: - Преди мисионерите да ни донесат Библията, на този камък разбивахме главите на враговете си и изяждахме телата им. Ако не беше тази книга, която ни обърна от диваци в хора, вие никога нямаше да си тръгнете жив от острова."Та казвате, че християнството била изродена идеология?
17
1
 
3
 
! Отговори
Атанас Илиев преди 6 години
Новият Д-р Менгеле. Пак в Германия. Едва ли е случайност.
16
0
 
7
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Искал е да бъде герой. Това му е бил фетиша. Да 'спасява' животи.
15
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много чoбaни и касапи тук са се изцвъкали... Какво общо с християнската религия има убийството? Та в нея е заклеймено дори самоубийството, а някой режат и в 21-ви век глави като зелки!Caтaнинcкa и човеконенавистна идеология за пpимaти и едноклетъчни...
14
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В името на господа Бога наш Исуса Христа ли ги е извършил тези деяния?
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МедикДа има, но този е инжектирал вещества, за да покаже професионализъм при спасяването после. Отдавна системата трудно произвежда Лекари, а още по-малко Медицински кадри. Заради бездарността и безотговорността на едни всичко отива към протоколно лечение и ако не влезеш в правилния протокол няма кой да ти помогне. И ние натам сме се запътили със страшна скорост.
12
0
 
12
 
! Отговори
ДО № 1 преди 6 години
МНОГО СИ ***! СЪГЛАСНО НКПД ТОВА СА ДВЕ ДЛЪЖНОСТИ / ПРОФЕСИИ: МЕДИЦИНСКА СЕСТРА (БРАТ) С КОД 22215001 ; САНИТАР (САНИТАРКА) С КОД 53211002
11
1
 
12
 
! Отговори
Медик преди 6 години
Има много случаи на прикривани убийства на Запад в хосписи и болници. Понякога медици с такава психилогична нагласа се вземат за т.нар в други страни "Ангели на смъртта" и с "благородни" (в тяхните очи) подбуди евтаназират терминално болни.
10
2
 
15
 
! Отговори
марс преди 6 години
До Анонимен 11простият човек лесно се управлява !!!!...нали!
9
3
 
24
 
! Отговори
Адолфчо преди 6 години
Достоен наследник на Райха
8
1
 
23
 
! Отговори
Старшинка водолаз преди 6 години
Казвах ви аз - бялата мафия не спи и денонощно си грижи за нас!
7
5
 
9
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
НЕВИНЕН до доказване на обвинението!
6
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно, е че винаги системата открива европейците. Ако беше цветна тарамбука, дето има Ph.D. по използване на двупластова тоалетна хартия и вода за миене, щеше просто да се претендира, че е ***. Какъв е извода - подменете всички с усмихващи се създания и никойняма да знае от какво умират. Помните ли случая в Либия. Интересно всички, сестри които са били изтеглени от техните си държави са абсолютно невинни, а когато стане нещо все претендират, че са прости но иначе все те командват.