Шефът на канадския генщаб участва в гей парад в Отава

Там бяха и премиерът Джъстин Трюдо и висши офицери
28 авг 2017 08:52, Елка Василева
73
Шефът на канадския генщаб участва в гей парад в Отава
Снимка: Reuters

Началникът на канадския генерален щаб ген. Джонатан Ванс участва за първи път в Гей Прайд в Отава заедно с група висши офицери, предаде Франс прес.

Ген. Ванс бе обявил, че целта на този жест е да изпрати послание на солидарност с общността LGBT и да покаже на нейните членове, че те са добре дошли в канадските въоръжени сили.

Още по темата

В парада в Отава участва и премиерът Джъстин Трюдо, който заяви, че присъствието на ген. Ванс показва, че Канада е страна, отворена за разнообразието.

Трюдо вече е участвал в гей паради в редица канадски градове, но това е първото му участие в този в столицата като министър-председател, отбелязва Франс прес и припомня, че неотдавна президентът Тръмп обяви забрана за транссексуалните да служат в армията на САЩ.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
6
 
18
 
! Отговори
Ори преди 6 години
И тези решили да скачат на Русия! С какво ли ще се бият, с вазелин? Представям си ги с розови чехлички с пухчета в щаба им. И коментари: Полковник бихте ли ми подал пудриерата си да си напудря носа?- Майор моля ви, имаме по-важна задача, да бомбардираме , щаба на проклетия Путин! А след половин час заповядайте в бодуара ми, мисля че там останаха гримовете ми.
17
7
 
19
 
! Отговори
До преди 6 години
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР Питай така наречените кашици колко дни са стреляли. А ти си копал дупки за нужниците (полеви, предполагам) защото са преценили, че не ставаш за друго! Показвал си среден пръст на портрета на Т. Живков, пък сега имам чувството, че животът на теб ти е показал среден пръст!
16
5
 
23
 
! Отговори
Той преди 6 години
богатия и красив гущер ако беше служил в бойно поделение, щеше да знае, че щом е на вишката вече е часови, а не краулен, пък и въпросните вишки са доста далеч от спалните помещения! *** той трудовак, какво да го правиш?
15
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахаха! Хохохо!Голяма забава.Първо, това са политически игри и второ, никой няма да се бие с тояги и мечове.Един гей може да натиска спусъка толкова добре, колкото всеки друг.
14
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия не могат си опазят задниците а са тръгнали да пазят вашите! Пфуууууу!
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ZAPADNI CENNOSTI....... CENNOSTI SLED KOITO I BALGARINA E TRAGNAL. VSE PAK I BALGARINA E EVROPEEC I ZAPADNQK... NALI TAY :))))
12
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До :)Хммм, не знам. Човека който е покорил целия свят и неговата армия са били редераси. А именно - Александър македонски.
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужас, добре че са там на север, ами ако са тук, че те фесовете са ни обявили война. С *** карабини ще ги надупчат!
10
0
 
12
 
! Отговори
Кон дьо преди 6 години
Лелеее,много са сладки в униформи!
9
3
 
30
 
! Отговори
Petrov преди 6 години
По заповед на началника на гернералния щаб на страховитата канадска армия, всички бойци от канадските специални сили вече носят бойни прашки. Канада е отворена за разнообразието.
8
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Настоящие боевые пидорасы
7
4
 
21
 
! Отговори
българина преди 6 години
сега е момента идил да превземе този континент
6
7
 
34
 
! Отговори
:) преди 6 години
Руската армия трепери, като гледа тези "смели войни" :)Пак влязохме в неправилния съюз и пак ще духаме... попарата :) Няма нищо лошо да си обратен, но мястото на обратните не е в армията!
5
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо трябва на някого да му дреме? Функцията на шефа на генщаба е да убива хора. Ако си я върши, на кого му пука с кого се клеца?
4
5
 
39
 
! Отговори
ГУЩЕРА преди 6 години
е служил в американската арми, затова ги рзбира нещата. А тия нелепи приказки за БНА очевидно се дължат на психообработка с ЛСД и вкарване на фалшиви спомени. Толкова българи са минали през армията, а *** у нас почти няма. Разбира се могат да се видят на парада с американския посланник начело. За по младите - преледът при хирурга пред казармата беше задължителен и ако има и следи за гейски ласки - шут отзад и никаква казарма.
3
5
 
26
 
! Отговори
SS преди 6 години
До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРМа мен ми се струва , че ти си от тези дето на се ги опъвали и много съжаляваш за това, защото си привърженик на онези с шарените чадъри.
2
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога камуфлажите ще са в цветовете на дъгата?
1
6
 
39
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Може пък да има резон да се приемат oбpатни в армията, това женската злоба съчетана с мъжка сила е страшна работа :)