Тръмп: Разговор със Северна Корея? Не е решение!

Разговаряме от 25 години, изнудват ни, заяви US президентът
Обновена: 30 авг 2017 19:31 | 30 авг 2017 19:22, Александър Попов
194
Тръмп: Разговор със Северна Корея? Не е решение!
Снимка: Reuters

САЩ разговарят със Северна Корея и им плащат изтръгнати с изнудване пари от 25 години. Разговорите не са отговорът, написа днес в Twitter американският президент Доналд Тръмп, цитиран от световните агенции.

Още по темата

Правителството на Тръмп, както и това на неговия предшественик Барак Обама, използва постоянно подхода с "моркова и тоягата" по отношение на севернокорейския режим с надеждата да го накара да се откаже от ядрената и ракетната си програма, отбелязва Франс прес.

Държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън даде ясно да се разбере, че е готов на преговори със Северна Корея, при условие че те ще са за ядреното й разоръжаване.

"Те са готови да ограничат провокативните си действия и е възможно да видим в това път към някакъв вид диалог в близко бъдеще", заяви Тилърсън преди седмица.

Вчера обаче Северна Корея изстреля балистична ракета със среден обсег, която прелетя над северния японски остров Хокайдо.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То не може да си печаташ някакви зелени хартийки и да се мислиш за велик. С печатане на хартийка не става. Трябва да имаш и акъл. Затова краварите изпаднаха в трета глуха.
99
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Османската империя просъществува по-дълго от САЩ. Османската империя живя 700 години. САЩ умряха след 200 години. Вече са в историята.
98
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не живейте в миналото. Ерата на САЩ свърши. САЩ са минало величие.
97
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълно с нелепи идиотии. Опитват се да ни обеснят, как един психично болен 3 ти поколение бил прав че стрелял всеки ден ракети. Опитва се да ни обяснят , как соц. Държавите били много добре ...Нищо че бяхме такава .Опитват се да лъжат , че САЩ окопирал ЮК ..ЮК и Япония са богати , САЩ може да си обикаля океана , колкото иска , САЩ може да обича когото си иска.Пълни михлюзи. ..сте
96
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
китай има много по-голям проблем с дълга от сащ тях не ги мисли незнам държава да им е отказала заем
95
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе да не са намерили нефт в С. Корея, та краварите така са се загрижили напоследък за корейците ?
94
5
 
37
 
! Отговори
До 120 преди 6 години
Що, държавния дълг, не е ли дълг? А защо скромничиш и ьа външния дълг, който е над. 10 трилиона долара. Дори и Русия е кредитор на сащ, някъде на 8 място.
93
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 119nishto ne ti razbira glavata ot dalgove
92
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този дето хвали краварите, да спомене и външният им дълг от 20 трлн долара. Без него са кръгла нула.
91
3
 
37
 
! Отговори
Край преди 6 години
ААААА разбрах САЩ искат да освободят корейците. Те много обичат корейци. Анжелина Джоли осинови ли си. Наивници млади.
90
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КрайМдаааааааа, имат "право". Да се самоубият или да гледат как децата им са измършавели от глад. Може и да избягат но това означава екзекуция на роднините му до девето коляно. Изобщо "голям" избор имат.
89
7
 
40
 
! Отговори
Край преди 6 години
Сащ искат да организират корейска пролет обаче дебеличкия оризар не дава. А вие обичайте САЩ - те много ви обичат - 1991г. ни дадоха два кораба с мухлясала царевица. Това им е била дружбата от векове за векове.
88
6
 
40
 
! Отговори
Край преди 6 години
СКорейците имат право да си живеят както си искат - оказва се обаче че САЩ не дават.
87
5
 
38
 
! Отговори
Край преди 6 години
Да се радвам на силата на САЩ все едно Левски да се радва на силата на Османската империя.
86
4
 
37
 
! Отговори
PLANINITENABULGARIA преди 6 години
Без американския пазар за китайските стоки, без американските технологии, които се внедряват в Китай за да се произвеждат стоки с помощта на модерните технологии, Китай е жив умрял. Само болен мозък може да мисли, че Китай иска война с Америка. Интересите та кигай са да вземе Сибир заради ресурсите му, и той ще стори това без войни. Вече имат договори за концесии с Русия за 50 години и то в райони, където няма и един руснак. Там се заселват китайци, а русаниците имат бази с ракети.
85
3
 
39
 
! Отговори
Край преди 6 години
СК е малко по-голяма от България с население от 24 млн. Наистина ли смятате че иска да нападне САЩ и да ги завладее. САЩ искат там свое марионетно правителство по подобие на това в ЮКорея.А иначе САЩ може да прави много БВП НО смуче ресурсите на целия свят.
84
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 90 :Китай и ПРосия щяли да се обърнат срещу САЩ.Ти си невме*няем бе момче.Китай прекратиха договора за сътрудничество със Северна Корея именно заради САЩ ! Как въобще ти мина през русофислкия мозък ,че Китай ще се обърнат срещу САЩ ? Остава само руската *** ,но тя никога не би скочила срещу САЩ ,защото това означава да се обърне и срещу целия свят и НАТО! САЩ могат да закрият Русия за по-малко от седмица при война без ядрени оръжия,камо ли като се намеси НАТО.
83
3
 
37
 
! Отговори
До 96 преди 6 години
Защото класацията за университетите е американска. Ако беше руска в топ 100 щяха да са руски университети Елементарно.
82
3
 
37
 
! Отговори
cazzo duro преди 6 години
Скоро ще има една "томахавка" с повишена точност. Не може един изперкал *** да се прави на "мъж".
81
2
 
38
 
! Отговори
До 86 преди 6 години
Хайде, не защитавай некадърността на краварите. Корейска ракета в японско въздушно пространство, не е никаква провокация да я свалиш! А е пример ьа безпомощност. Защото няма американска ракета, която да свали ракета на височина повече от 500 км. Дори и възхваляваната SM-3.А корейската ракета мина само на 540 км,колкото да подиграе краварите.