Тръмп: Разговор със Северна Корея? Не е решение!

Разговаряме от 25 години, изнудват ни, заяви US президентът
Обновена: 30 авг 2017 19:31 | 30 авг 2017 19:22, Александър Попов
194
Тръмп: Разговор със Северна Корея? Не е решение!
Снимка: Reuters

САЩ разговарят със Северна Корея и им плащат изтръгнати с изнудване пари от 25 години. Разговорите не са отговорът, написа днес в Twitter американският президент Доналд Тръмп, цитиран от световните агенции.

Още по темата

Правителството на Тръмп, както и това на неговия предшественик Барак Обама, използва постоянно подхода с "моркова и тоягата" по отношение на севернокорейския режим с надеждата да го накара да се откаже от ядрената и ракетната си програма, отбелязва Франс прес.

Държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън даде ясно да се разбере, че е готов на преговори със Северна Корея, при условие че те ще са за ядреното й разоръжаване.

"Те са готови да ограничат провокативните си действия и е възможно да видим в това път към някакъв вид диалог в близко бъдеще", заяви Тилърсън преди седмица.

Вчера обаче Северна Корея изстреля балистична ракета със среден обсег, която прелетя над северния японски остров Хокайдо.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Играта е проста: КЧУ рекетира света за "мамбо". Въобще не е склонен да започнепръв, защото ще загуби и своето; както се вижда, нито той, нито генералите му страдат от недояждане. Просто трябва да се изтърпи още малко и нещата ще се подредят.Въпрос на време е и за жужето.
79
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 82Амчи то ясно се вижда ЧИЯ глупост няма край!!! Е, краварчетата ще ударят СК. А СК КОГО ЩЕ УДАРИ???? Че първи ще изчезнат Южната Корея и Япония!!! А ако се намесят и Китай и Русия.....нали няма нужда да ти разказвам какво ще стане с прословутите "войничета с чоропогащниците"!! Хи-хи-хи....днес тия "доблестни" войни се вдигнали на бунт, защото Тръмп искал да забрани службата на транс...незнам какви си....ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ КАКВИ СА ИМ ПРОБЛЕМИТЕ! А тоя за някакви Кореи хортува
78
2
 
36
 
! Отговори
до "съветвания& преди 6 години
Давай братчеТ, дерзай!! Ще чакаме репортажите ти от С.Корея с нетИрпение. Ама ей!! Ако си по-тлъстичък внимавай, че там са единствените случаи на канибализъм в 21 век.Глада е ужасно нещо, *** смрадлив!
77
4
 
34
 
! Отговори
ссдд преди 6 години
До Анонимен 84 :И как по-точно Северна Корея ще се противопостави на САЩ,която има най-силната и модернизирана армия за всички времена,а на Северна Корея ,цялата им техника е от 50-те години на миналия век,точно както на руснаците ? Кажи ми как ,как ?
76
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименОчевидно е, че разбираш от балистични ракети колкото магаре от военна музика.
75
3
 
37
 
! Отговори
До 82 преди 6 години
Обаче.... Севернокорейците имат над 10000 крупнокалибрени оръдия насочени срещу Сеул. Скрити в планините около границата. Та колко ракети Тимахоук ще са нужни да ги елиминират, ако разбира се знаят местоположението им. Пък и ги видяхме в Сирия какви трошляци са.От 59 долетяха само 4.
74
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 81 Не пиши по теми които не разбираш ,очевидно неможеш да различиш ракета от фризби.Американците могат да свалят всяка една ракета която излита от Северна Корея ,но не правят на този етап ,поради простата причина че Кимчо може да го счете като провокация и да направи мизерията.
73
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КрайЯ ми кажи кой иска да "завладее" 20 милиона освирепели от глад гърла??? Ъ???
72
3
 
38
 
! Отговори
Край преди 6 години
Кой кого изнудва. САЩ иска да свали режима в СКорея и да обедини двете Кореи и да получи голяма послушна държава с техни бази до Владивосток. СКорея никого не е нападала в последните 50 г. Може да са странни обаче искат да бъдат оставени на мира за това се въоръжават и искат ядрено оръжие. На корейците и през ум не им минава да завладяват САЩ - обратното е вярно.
71
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русофилите които пишат тук,безспорно доказват че имат общо 2 гънки в мозъците си.Вие въобще имате ли си на идея,какво ще се случи за региона,ако САЩ,нападнат СК ? САЩ няма как да ударят първи заради ЮК и Япония и затова чакат грешен ход от СК.Ако това се случи, въобще осъзнавате ли че това ще заличи СК като нация.Да не говорим ,че американците могат да ги закрият само с една ядрена подводница,която е в региона и то за по-малко от 10 минути.Русофилската глу*пост просто няма край.
70
2
 
38
 
! Отговори
До 79 преди 6 години
Как точно беше наритана я кажи :))) изтреляла била ракета? И?====И американците тъъпо гледаха как лети над Япония, без да я унищожат. Ами ако беше насочена към Япония, какво щяха да кажат? Извинявайте, другия пъте я унищожим
69
6
 
36
 
! Отговори
един съвет преди 6 години
към троловете възхваляващи С.КореяАми хващайте самолета и заминавайте в "рая "бре, какво чакате??? Опссссссссссс..........!! Не знам кой самолет обаче. Щото С.Корея авиолинии няма. Ни външни, ни вътрешни!:) Ама помолете Грух да ви прати един АН 2 от 1951 г. По непотвърдена информация имало няколко все още годни да излетят. Приятен полет! А! Забравих да ви кажа, че в "рая" и лични автомобили няма!! Ще карата колело! Мухахахах!
68
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 77Как точно беше наритана я кажи :))) изтреляла била ракета? И?
67
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки път когато някой подобен на Кимчо се опъне на САЩ и се подмокряте до ушите, но в другия момент когато пуснат статия с тоя как бил утрепан получавате урок по реалност. :)
66
1
 
37
 
! Отговори
редник преди 6 години
До 66 " Ами това показва колко струва руската *** реално " Ако това ти е критерия то СК е много по напред от САЩ :) Изкарай си виза за там и отивай да видиш как е !
65
4
 
38
 
! Отговори
редник преди 6 години
Ким разби мита за могъществото на Америка ! Дори за слабоумните холивудски фантазьори е трудно да крепят илюзиите си :)
64
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 66Аз лично пет пари не давам и за двете кочини:)
63
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 69Кои корейци? Тези на Север или ония на Юг чиято индустрия и технология просперира благодарение на лошите САЩ? :)
62
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще полае още малко тоя рижавия кравар и ще млъкне, щото нищо не може да му направи на Ким. Те, краварите си лаят от 10 години и нищо не им правят, защото са страхливци.
61
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на корейците достоен народ! Корейците не са продажници и страхливци като българите, които си подариха държавата на краварите и им правят биберонки за без пари.