Полицай е ранен с нож в Стокхолм

Нападателят е задържан от полицията
31 авг 2017 14:23, Елка Василева
11
Полицай е ранен с нож в Стокхолм
Снимка: архив, Reuters

Полицай е бил ранен с нож във врата на един от централните площади в Стокхолм, съобщава шведската телевизия SVT.

Полицията съобщи, че полицай е бил ранен с нож във врата и че е задържан мъж, който е известен от по-рано на органите на реда, предаде телевизията.

Говорител на полицията съобщи, че по неустановена засега причина задържаният мъж е нападнал патрулиращия полицай. Съобщението за инцидента е получено в 10,42 ч. местно време.

Полицаят е откаран в болница, не се съобщава нищо за състоянието му.

На мястото са пристигнали полицаи, пише РИА Новости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
8
 
! Отговори
Европейка преди 6 години
Как по неустановена причина-болничко е било момчето,или апартамента му малък,или парите не му стигат,или някоя шведка не му пуснала.Ако искат да разберат причината да слушат какво говорят имамите по саудитските радиостанции.
10
1
 
2
 
! Отговори
Тото преди 6 години
Иване,Не обръщай внимание на завистливите коп.елета.
9
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иване значи ти живееш сред афганистанци бре .Мале съжалявам те че заради пари си продал душичката си и живееш в шведистан
8
2
 
3
 
! Отговори
редник преди 6 години
До Иван Не бързай да купуваш билет ! Консултирай се с близки хора , защото тоя дето ти гарантира 2000 лв няма да ти ги даде :) А тука в БГ само сме чували за такива заплати , ама тези дето чистят на 500 са щастливи !
7
2
 
3
 
! Отговори
До Иван преди 6 години
Ваньо, кажи на леля ти да хваща самолета/автобуса и към Бг. Гарантирам че за 20 часа на ден, при каквато и да е работа ще взима повече от 2000лв. А ако и ти" работиш "за същите центове взимате 2 билета, ще получите отстъпка, така де
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера в Барселона къф бой ги драха , направо незнаеха къде се намират полицайте, и то бяха някакви амбулантни търговци . Гледам ТВ-то и плача за бъдещето ни.
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типичен интегриран бежанец.
4
0
 
10
 
! Отговори
Тръмп преди 6 години
"Вижте какво се случва в Швеция"
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ИванБлагодаря за инфото.Но още преди да прочета коментара ти, си помислих, че нападателят ще да е от онези, на които все нещо им пречи да се интегрират добре и все са им недостатъчни благините, които получават за сметка на данъкоплатците.Надявам се суровата реалност да промени наивното мислене и хрисимото поведение на някои. Дай Боже това да се случи в близко бъдеще.
2
0
 
32
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Работя наблизо до мястото на случката.... момчето беше чист "швед" от Афгански тип, ошведен от 2-3 години. В момента един куп такива "шведчета" протестират на този площад защото искат права и свободи ... ей така, понеже трябва и им било тежко в другата родина...и ще ги получат, понеже леля ми с 20 години стаж счетоводство чисти офиси в съседство на площада по 20 часа на ден за 2000лв на месец. Ще получат всичко, и жилище и джобни.....от данъците на леля ми....Скандинавия умира...всеки ден...
1
0
 
15
 
! Отговори
Това преди 6 години
е поредния, за жалост не последния случай на нападение от страна на индивид з психични проблеми!