120 пъти руски изтребители съпроводили чужди самолети

Това е ставало край южните граници на Русия
Обновена: 2 сеп 2017 14:37 | 2 сеп 2017 13:26, Елка Василева
125
120 пъти руски изтребители съпроводили чужди самолети
Снимка: архив, Reuters

Изтребители "Су-30СМ" от руската бойна авиация са излитали около 120 пъти през тази година със задачата да съпровождат полети на чуждестранни разузнавателни самолети край южните граници на Русия.

Това оповести днес командирът на Четвърта Краснознаменна армия на ВВС и ПВО в Южния военен окръг генерал Виктор Севастиянов, цитиран от ТАСС.

По думите му "във всички времена, а особено в наши дни" е налице "голям интерес" към границите на Русия от страна на самолети разузнавачи на руските "западни и прозападни партньори", както пилотирани, така и безпилотни, вкл. стратегически.

"От времето, когато Крим влезе в състава на Русия през 2014 г., всекидневно във въздушното пространство близо до нашите южни граници своевременно откриваме и твърдо контролираме всички неканени гости от подобен род. За осемте месеца на тази година изтребители "Су-30СМ" от армията около 120 пъти бяха вдигани във въздуха и съпровождаха разузнавателни полети покрай нашата държавна граница", каза генералът.

Като пример за разузнавателната дейност на САЩ около Крим Севастиянов посочи два случая през май т.г. - първо самолет "P-8 Poseidon" от патрулната авиация на военноморските сили на САЩ, а после стратегически безпилотен самолет "RQ-4 Global Hawk".
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо няма 120+ новини по въпроса както при американците?
106
0
 
4
 
! Отговори
. преди 6 години
Не знам дали всички сте или просто си го мерите. Всички по-големи държави имат имперски интереси, затова и започват 1 и 2рата СВ, някои се чъвства отритнати и искат повече, другите си мислят че всичко им принадлежи по наследство. Великите сили вдключително и Русия и Англия никога не са ни харесвали, те са имали интереси. Ние трябва да иползваме това максимално за собствена изгодна, няма САЩ, няма Русия, няма Европа, интересите на българите в България и тяхните задължения на 1во място
105
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смърт за Русия, тя е световния терорист N1!Питсйте съседните и държави !
104
3
 
10
 
! Отговори
мудри преди 6 години
До Трак до простациА такова, - руснаците останаха единствената бяла нация в света, останалите бели са смесени. Русия е и надеждата за оцеляване на човека.
103
1
 
8
 
! Отговори
30 СМ преди 6 години
Шорошоидчета, кефи ли ви снимката на "руската барака" СУ-30 СМ? Вижте го и в движение, за да се накефите максимално. И не забравяйте да си затегнете памперсите.https://youtube/watch?v=HOQNKfCaUCM
102
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално да я нямаш тая свобода.Ти какво очакваш ? Да живееш в белия свят ,да сгазиш някой на пешеходна примерно и да ти дадат само условна ли ? Това дори в Европа го няма ,а само на балканските страни и мизерната Русия.
101
4
 
10
 
! Отговори
Янкимразец преди 6 години
До Анонимен:Да заблуден ми господине знам и английски защото учих в Мандгомъри, щата Алабама. Истинските американци все още живеят в резервати и в тази лицемерна държава в която редът се крепи на полицейска диктатура белите са най-долните същества винаги гледат да те прецакат ,особено ако си европеец ще блъскаш не на една ,а на три,четири работни места за да догониш техния стандарт. Тази свобода която имаш в България там ще пресъства само в сънищата ти. Пожелавам ти да поживееш там .
100
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До амер.тролНяма защо да се преструваш на амер. ***. А колкото за продаването на България, вие русофилите го правите ежедневно от 1886 гофина до днес и сте ненадминати в това отношение.
99
10
 
20
 
! Отговори
амер.трол преди 6 години
ох ще заработя доларчета за да пиша против Русия и да предавам България , оххй кеф
98
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
анериканофил = българофоб и предател, да се знае !
97
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЯнкимразецВ *** ще влязат томахавките, умнико. А след тива самите руснаци ще избият Путин и шайката му.
96
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЯнкимразецАко искрено вярваш във фантасмагориите, които си написал , то тогава си най-големия русофил! Ютуба е голяма работа, да знаеш аз там какви работи съм гледал! Ама не дрънкам наляво и надясно, че това е истина. А ти сигурно и английски знаеш перфектно?
95
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм разочарован от изключително слабото представяне на нежните евроатлантици от софия. Как може такова нещо ? Ако аз ви плащах нямаше да ви дам и 10 стотинки надница за днес. Вие сте умствено изостанали с десетилетия назад.
94
1
 
5
 
! Отговори
до 91 преди 6 години
Каква уста ! Какъв език ! Извинете, с тази ли уста се храните и правите " разни " неща на беженците ?
93
6
 
19
 
! Отговори
Янкимразец преди 6 години
Нима забравихте 12.04.2014г. когато един Су-25 направи дванадесет захода за атака и блокира цялата електроника на янките, а те го виждаха с очи как идва но на екрана никой. А след това си подадоха рапортите един капитан на кораб и 70% от екипажа. Гледайте интервютата в ютуба , още стоят.
92
5
 
16
 
! Отговори
Янкимразец преди 6 години
Не се плашете който е влезнал с пушка в Русия не е излезнал. И в нея американски трупове ще натуряват необятните руски степи.
91
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рускиге *** са с IQ по-ниско от номера на обувките им!
90
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде ***, напъвайте се още за последно, че като сложат на електрическия стол спонсора ви Сорос няма да има кой да ви плаща. Ще се наложи да идете на магистралата и ще ви се "радват" Турските тираджии
89
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до АнонименДа, и аз помня.Приличаха на индианци, които някак са успели да убият някой бял и се гаврят с тялото му.
88
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен да краде, лъже, напада и избива невинни хора тая руска държава може ли друго ?!Поне досега нищо добро не е направила или показала!