Москва с ултиматум към САЩ: Или връщат дипломатите, или лошо!

Вината за лошите отношения щели да паднат върху Вашингтон
Обновена: 3 сеп 2017 14:52 | 3 сеп 2017 14:37, Мария Захариева
197
Москва с ултиматум към САЩ: Или връщат дипломатите, или лошо!
Снимка: Reuters, архив

Русия призовава властите в САЩ незабавно да върнат всички дипломатически обекти (генералното консулство в Сан Франциско и сградата на търговското представителство във Вашингтон и филиала му в Ню Йорк).

В противен случай върху Вашингтон ще падне цялата вина за по-нататъшното влошаване на отношенията, се посочва в изявление на руското министерство на външните работи, цитирано от ТАСС.

"Призоваваме американските власти да променят решението си и незабавно да върнат руските дипломатически обекти. В противен случай върху САЩ ще падне цялата вина за продължаващото влошаване на отношенията между нашите страни, от които в голяма степен зависи състоянието на глобалната стабилност и международната сигурност", заяви руското външно министерство. 

(БТА)


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
1
 
2
 
! Отговори
Боби преди 3 години
До Я гледай
Ами нека ти дам едно нещо за размисъл Ако Русия се включи в режим постоянно ВЕТО в Съвета за Сигурност на ООН за всяко нещо което САЩ предложи или подкрепи какво ще стане? За да направи нещо на международната арена САЩ ще трябва да го направи НЕЗАКОННО защото не е санкционирано от СС на ООН. О да те ще го направят това което са си наумили, но всички останали ще почнат да правят същото. Анархия. Кой Губи най-много - Този който има Глобални Интереси или САЩ в нашия случай.
150
6
 
3
 
! Отговори
Я гледай преди 3 години
Ако САЩ не върнат всички дипломатически обекти , Русия ще ги погъделичка по стъпалата.Нещастници.
149
2
 
1
 
! Отговори
Боби преди 3 години
Продължение
5. Върха на Черешката - оставиха постове на спецслужбите ВЪВ СГРАДИТЕ КОИТО С КАКВАТО СЕ СЕТИШ ТЕХНИКА ЩЕ РОВЯТ В ТОВА КОЕТО РУСНАЦИТЕ НЕ СА УСПЕЛИ ДА ИЗНЕСАТ и Ще ровят в самата сграда

6. Изказване на САЩ правителството може би като провокация вероятно - Въпросните сгради да се продадат на САЩ правителство - Това е казано от официално лице на САЩ - Страната където на ПИЕДЕСТАЛ е издигнато - ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ
пп Сградите са собственост на Русия някои дори от 19 век(18** година)
148
2
 
2
 
! Отговори
Боби преди 3 години
Хорица Дайте да ви разкажем за какво става дума
1. САЩ да не ползвате тези и тези сгради заради реципрочност(това ок)
2. Даваме ви малко повече от 24 часа(което е БЕЗУМИЕ как се евакуира 6 етажна бизнес сграда пълна с документи с лична информация за Американски лица за толкова време)
3. Да се евакуират Майки с кърмачета на Улицата(след това го отмениха Усетиха се)
4. Върха на сладоледа - Направи се Обиск на сградите(собственост на РФ и Дипломатически имунитет-тоест вече това нещо по света не важ
147
4
 
2
 
! Отговори
Ха преди 3 години
Джудж голям го извади, ама мек. Кого ще плашиш бе сикоолу?
146
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ще направи късия? Ще отнеме от САЩ близкия, средния и далечния изток ;))
+ части от латинска америка и половин африка ;)))
Щом севернокорейците се сдобиха с ядрена бомба, Иран скоро ще има цял арсенал такива. Няма нужда дори и да се бие самара за да се сети магарето ;)))
145
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заглавието още е объркано. Характерно за авторката ;)))
Ще пусне ли тая бедна душица нещо истинско, а не само да търси начини да си вдигне трафика? Това превръща сайтчето автоматично в дребно незначимо, борещо се за трафик изданийце, което се опитва по силно жълти начини да си увеличи посещаемостта ;)))
А някои твърдят, че вжурналистиката е интелектуална професия ;)))
Царете на интелекта са това списвачите тука ;))
144
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ няма да върнат на работа руските краддци, това е ясно.
И какво ще направи Късия... нищо, само ще набутва Русия още в блатото в което я вкара.
143
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия е толкова жаллка !
Сама се докара до тук с кражбата на Крим!
Няма никаква тежест за да иска нещо от САЩ или да поставя условия.
142
0
 
3
 
! Отговори
Отговор преди 3 години
До Анонимен 141 Що ми се ще, че си селски пияница на пейката с бутилка Арияна в ръка.Изпаднал фантазьор.Седем метра под земята...Мале , мале!
141
4
 
10
 
! Отговори
ПЕШО преди 3 години
До Русия в изолация: А,НАДРИСКАНИТЕ АМЕРИКАНСКИ МОРЯЦИ В ЧЕРНО МОРЕ ? ОЩЕ ИМ СЕ ТЪРКАЛЯТ ПАМПЕРСИТЕ ПО ПЛАЖОВЕТЕ И МИРИЗМАТА СЕ НОСИ ЧАК ДО БЕЛИЯ ДОМ.
НАПУСНАХА СИ КОРАБИТЕ И НИ СЕ ВИДЯХА ,НИ ЧУХА-ГОЛЕМИ РАМБОВЦИ.
140
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До редник
Rednik ti si totalen otkachalnik
139
1
 
4
 
! Отговори
редник преди 3 години
До Анонимен 154 Дори папагалите имат вариации докато "папагалстват " Твоето прилича на разстроена латерна :)
138
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Мм333148 Българските публаджии са предатели,защото са руски слуги.Русия винаги е унижавала България и на няколко пъти е правила опит да я унищожи,като държава.Всички хора от свободния свят са наши партньори,светът не трябва да се дели на "православни славяни" и западни,защото първите служат на руските имперски интереси.Живеем в 21 век,а само Русия и Сърбия в Европа,мечтаят за още територии.
137
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До Русия в изолация Русия/СССР копира западната култура и технологии,докато населението ѝ живее скотски живот.Това не е велика държава,а бензиностанция,маскирана като такава.Джуджето си играе с опасни играчки,също като неговия приятел-ненормалникът от страната на ужасите-Северна Корея.
136
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Мм333 Само че православието и славянството служи на руските имперски интереси и сръбските сепаратистични такива,подкрепяни от Москва,срещу България.Путин наскоро се из..а/каза,че "славянската азбука идва от македонските земи",с което зачерктна българската история.Все едно,ние да кажем,че СССР не са участвали във Втората световна война.
135
6
 
10
 
! Отговори
редник преди 3 години
Богатите крадци харесват Америка и капитализма ! Слабоумните холивудски възпитаници също ! Мислите че сте англо-американци ? За тях сте животни ! Отрекохте се от рода си заради лъскави реклами и мазни приказки ? Вярвате на хора дето ви карат да им плащате собствената си българка вода ? ( четете ситния шрифт на Банкя бутилките например ) Браво!
134
11
 
14
 
! Отговори
До Русия в изолация преди 3 години
Икономическото джудже притежава най-модерните технологии, има страховита наука и култура, прави най-добрите бойни, а скоро и граждански самолети, подводниците му са най-тихите, най-бързите, най-дълбоко гмуркащите се, най-опасните ракети, развита медицина, отличен спорт, бележи прираст на населението си, произвежда храни за експорт, рекордьор по производство на зърнени храни, 2-ро място по добив на злато и енергично изкупува злато, 2-ро по износ на оръжие, изнася морски и други деликатеси, водка
133
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние трябва да сме благодарни на американците за: бомбардировките през ВСВ, обогатяване на родната фауна с колорадски бръмбар, щедро ръсен от балони, за ДДТ, с което да се борим с колорадския бръмбар и въшките, завещани ни от Царство България (а ДДТ не се разгражда и е канцерогенно), за СПИН-а, за "Вятъра на промяната" и настъпилата промяна в стил Ран-Ът. За любезно представенто ни участие в бандата НАТО, където наши войници могат да припечелят някой долар, но може и да бъдат теляци на "висшите".
132
10
 
21
 
! Отговори
Мм333 преди 3 години
Всички англо-американски продажници ,искам да Ви попитам те руснаците не говорят ли език близък на нашия, не пишат ли с нашата азбука,не сме ли с една религия ,не сме ли славянски народи?А кео е общото между нас и американците ,че не се сещам?
Така ,че предатели гадни внимавайте много в картинката.Писна ни вече от предатели.