Пхенян с 6-и ядрен опит, 6,3 по Рихтер разтресе Северна Корея

Според Южна Корея КНДР явно е извършила ядрено изпитание
Обновена: 3 сеп 2017 08:16 | 3 сеп 2017 08:00,
192
Пхенян с 6-и ядрен опит, 6,3 по Рихтер разтресе Северна Корея
Снимка: Reuters, архив

Земетресение с магнитуд 6,3 е регистрирано в Северна Корея според геофизичния институт на САЩ.

Според военни източници от Южна Корея КНДР явно е извършила шестото си ядрено изпитание. Това се случва едва часове, след като Пхенян заяви, че е развил водородна бомба с възможност да бъде прикачена към балистична ракета, предаде AFP.

Трусът е регистриран в 11:30 местно време (6:30 българско) на дълбочина от нула метра.

По-рано сеизмолозите регистрираха земетресение, най-вероятно предизвикано от взрив на около 24 км. североизточно от град Сунгджибегам.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
13
 
18
 
! Отговори
1 преди 6 години
В стремежа си да навредят на САЩ Китай и Русия създадоха чудовище с водородна бомба.Не луд с картечница, какъвто е синонимът на модерен ужас,а луд с ракети и водородни бомби.Но този лудия е на границите на Китай и Русия, а щатите все пак са на 10000 км.Американците освен че са далеч имат и много ефективна противоракетна отбрана, да му мислят тези които са наблизо.Основния виновник е Китай и явно американските и западните инвеститори ще трябва да преосмислят инвестицинната си политика...
63
11
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Този ***/на лицето му е изписано/, скоро ще си получи заслуженото!
62
5
 
11
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 93И това какво точно ни топли нас? Искаш война ли ? Ядрена ? Може би смяташ, че ако настанат страшни времена ти ще блеснеш ?
61
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БауС. Корея е официално в състояние на ВОЙНА със САЩ! НИКОГА не е подписван мирен договор!
60
9
 
11
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 90Значи нека избие милиони американци, за да накаже политиците им ? Това ли е метода ти на разсъждение? Предполагам трябва да метнат една бомба тук, за да избият ромите, които ходят да просят и крадат по света или да премахнат Бойко.... Гениален си.
59
9
 
14
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
До АнонименЯвно си много *** за да не си разбрал, че само така Северна Корея ще избегне участта на безброй държави и правителства не желаещи да преклонят глава пред американските агресори. Последните примери са Авганистан, Ирак, Либия и Сирия! САЩ разбират само от военна сила! Дрънканията им за демокрация са само пушилка и прах в очите на наивници и ***, ато тебе!
58
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много добре! Следващия ядрен опит трябва да е върху Вашингтон!Краварите от добро не разбират - само бой по краварските кратуни!
57
12
 
16
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Целият свят се притеснява от ... един човек. До там сме я докарали. Който му продаде на този ядрено оръжие трябва да бъде разпънат от 4 коня.
56
16
 
19
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Ким върви към световно господство.
55
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TURCIA PRODALJAVA S OPITITE SI DA POSTROI QDREN SAMOLETONOSACH , OPITITE PRODALJAVAT DA PRICHINQVAT ZEMETRESENI V EGEISKO MORE , GYRCIA I MEJDUNARODNATA OBSHNOST MOJE DA SADI TURCIA
54
17
 
17
 
! Отговори
Циник до 133 преди 6 години
Блокадата на Северна Корея се затяга...ако Русия и Китай спрат помоща си за нея...севернокорейците буквално ще изпукат от глад!
53
6
 
11
 
! Отговори
Циник до 148 преди 6 години
Не си прочел предните ми коментари!Иначе щеше да знаеш че САЩ ме отвращава!Но никога няма да ръкопляскам на охраненото комунистическо с ви не!
52
11
 
19
 
! Отговори
Циник до Василев преди 6 години
Ми не е така...севернокорейците не показват характер!Те маршируват под трибуната на охранения Ким..с тройната гуша...като българите по времето на Тато...марширувахме...и оставяхме мазни отпечатъци по витрините на Кореком!
51
4
 
4
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY преди 6 години
North Korea..Invictus!! The Usabitches...no way!
50
4
 
14
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Единктвената комунистическа държава успяла да направи шпагата между идеология..и пазарна икономика е Китай!50 годишен бивш учител направи Али Баба..и стана милиардер...през 90те дилър на годината в Ролс Ройс - стана човек продавал на бартер в Китай...за тъ па ци те като психопата...и анонимния психопат обяснявам - човека е приемал равностойност на Ролса във хиляди велосипеди! Китай има умни водачи...а България гъмжи от психопати!
49
10
 
13
 
! Отговори
Циник до Василев преди 6 години
Не е така...Корейците вече правят хубави автомобили....Samsung....Ярък контраст - дето е стъпнал комунист - трева не расте!В Северна Корея - плъхове и мишки - изчезнаха там - народа ги изяде!
48
0
 
4
 
! Отговори
EMSC > Earthquake преди 6 години
2017-09-03 03:30:01.32hr 54min ago41.37 N 128.99 E 25.9 CHINA-NORTH KOREA BORDER REGION
47
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпрос на време е да направят по голямо изпитание и земетресеное с магнитут 9 по Рихтер.
46
4
 
7
 
! Отговори
Циник до Василев преди 6 години
Такава е тя Василев...мъни тейк дъ Уърлд араунд...харесва ли ни...или не...Ако не друго - немците след загубени 2 СВ успяват като Феникс да се родят от пепелта!И ако не друго...живеят по-добре от останалите 176 държави след тях.
45
4
 
15
 
! Отговори
Хм преди 6 години
6,3 по Рихтер няма как да стане от обикновен ядрен взрив.Ако корейците разполагат с водородна бомба,то даже и ракети не им трябват-достатъчно е една подводница да приближи Западното крайбрежие на САЩ.На разломът Сан Андреас не му трябва много.