Пхенян с 6-и ядрен опит, 6,3 по Рихтер разтресе Северна Корея

Според Южна Корея КНДР явно е извършила ядрено изпитание
Обновена: 3 сеп 2017 08:16 | 3 сеп 2017 08:00,
192
Пхенян с 6-и ядрен опит, 6,3 по Рихтер разтресе Северна Корея
Снимка: Reuters, архив

Земетресение с магнитуд 6,3 е регистрирано в Северна Корея според геофизичния институт на САЩ.

Според военни източници от Южна Корея КНДР явно е извършила шестото си ядрено изпитание. Това се случва едва часове, след като Пхенян заяви, че е развил водородна бомба с възможност да бъде прикачена към балистична ракета, предаде AFP.

Трусът е регистриран в 11:30 местно време (6:30 българско) на дълбочина от нула метра.

По-рано сеизмолозите регистрираха земетресение, най-вероятно предизвикано от взрив на около 24 км. североизточно от град Сунгджибегам.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УМНИТЕ ХОРА СПОРЯТ С АРГУМЕНТИ,ГЛУПАВИТЕ - С ОБИДИ!
43
9
 
10
 
! Отговори
до 103 преди 6 години
Тогава защо не се ориентираш към С. Корея?
42
5
 
12
 
! Отговори
До 100 преди 6 години
Много добре е известно доктрината на САЩ. Създаване на хаос по целият свят..... Това им генерира и финанси и човешки ресурси.Ако света е спокоен и няма войни САЩ ще западнат защотот те зависят от този хаос.....САЩ са държава *** . Те съществуват от разрухата на другите. България е добър пример...... Техните протежета направиха "реформите" които унищожиха всичко което беше построено уволниха хората и ги пренудиха да се скитат немили недраги по целият свят.
41
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все едно психопатите в цялата история на човечеството, са събрани в управлението на Сев. Корея..
40
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много интересни хора тук. Не им харесва мнението на друг, обиди??? Защо, така се самоубеждавате, че сте прави ли? Като толкова ви харесв СК, преместете се да живеете там. Ни не искате, защото Дебелото Жълтурче ако ви определи за шпиони ще ядете плъхове в лагерите му. Научете се да спорите културно. Както искате наричайте опонентите, проблема е дали той ще се засегне. После се сърдите като ни наричат, че сме малък но *** народ. Вашата "истина" си е ваша, другата не съществува, така ли?
39
4
 
16
 
! Отговори
фен на Ким преди 6 години
Браво Ким. Ти уби сънят на САЩисаните и техните сороски почитатели в софия. Доунищожи ги психолигически а после и физически ...
38
6
 
10
 
! Отговори
От 78 до 88 преди 6 години
Не съм бил на строеж, пи друго направление работех. Имаше и други българи. А да се обиждаме е глупаво. Можеш да наричаш някого както искаш ако го познаваш. Това говори за манталитета и културата. Нали обменяме мнения? И в САЩ ходя всяка година. Несравними са мащабите с Европа, а за нас не говорим. Приемат най-умното от света, плащат му обучението и то остава да работи за тях. Има ред и дисциплина, работи се много. Уговореното не се нарушава, прависъдната система работи. Сравнете това с България.
37
4
 
9
 
! Отговори
До 93 преди 6 години
Това което пишете е абсолютно ирелеватно към темата.... Кой как живее и колко *** е измислил за да продава на *** и да прави пари от това не тема на разговора а това че благодарение на американските претъпления и окупации държави които искат да са независими създават опасни оръжия.....Не СК е виновна за това а САЩ...... За мен между американската армия и ИД няма разлика само методите са различни . Иначе една ръка ги храни САЩ
36
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И да се подигравате за това което съм видял в Амер.бази не променя нищо. Да, външната политиката на САЩ е отвратителна, това обаче не отрича постиженията им във военен и научен аспект. Да, имат проблеми в обществото, но ги сравнете със СК. Несравнимо е! Жълтурковците какво да правят, освен да плашат. Гладни, без електричество, тотално ограничени и унизени. Колко лагера имат, колко хора загиват там? Никой не знае. Там са несъгласните да живеят унизително. Откачения ги избива и при най-малки съмне
35
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зад всичко това стои джуджето - психопат от Кремъл. За него е нужно да има напрежение. Първо в Украйна, после в Сирия, сега в Северна Корея. И всичко това заради безумната му идея да изкара САЩ виновни за всички беди, които се случват на руската ***.
34
3
 
15
 
! Отговори
Циник до Василев преди 6 години
Мда...да добавя само...42 милиона работещи германци...са добри колкото 120 000 000 американци...1 МИЛИАРД китайци...японци....42 000 000...наистина има нещо в тези немци!
33
2
 
11
 
! Отговори
До 78 преди 6 години
- Какво правят американските окупациони войски в другите държави а? Над 700 окупациони бази по целият свят.- Отностно дитирамбите за американската армия... Има достаъчно сведения за нейните пресъпления.......Ирак,Афганистан...... Сватби, болници и погребения са основните и цели
32
5
 
13
 
! Отговори
До78 преди 6 години
Американската армия може да е най-велика, ама на учения. Защото и липсва главното: мотивация. А без нея ще ги бъхтат като шкембе у дувар, навсякъде по света.
31
5
 
21
 
! Отговори
Циник до 78 преди 6 години
Армията на САЩ се ос ра и в Корея..и във Виетнам...и в Сирия...от всяко дърво - ч е п не става!
30
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Накрая сами ще се самоунищожат. Ще си направят нова Хорошима или Фукушима.
29
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като не познавате армията на САЩ не пишете глупости. С години съм работил в бази на САЩ, Германия, Италия и Франция. Американците поддържат невероятен ред и дисциплина. Чистотата е за завиждане. Храната е калорична, всеки войник се съобразява с калориите. Техниката се поддържа невероятно добре! Пази се природата задължително! Тренират много, мотивирани са, гордеят се, че служат на САЩ. Сравнете с нашата армия как ни хранеха, с по;;мия, с въшкарника, унижение към войника. А СК няма ток и храна???
28
4
 
10
 
! Отговори
Циник до Василев преди 6 години
Василев...Василев...нищо не е безплатно на този свят....и когато го разбереш...може да прогледнеш!Колегата ми немец....плаща застраховка погребение...не желае близките му - да го изпращат с псувни!
27
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега виждате ли какъв спокоен лидер има Русия. Ами ако начело беше този смахнатият кореец и разпилагащ с брзбройните ракети на руснаците, какво щеше да бъде? Ами краварите щяха да си имат и пресонален куршумулеяч. Да им лее куршум против страх.
26
1
 
12
 
! Отговори
До 70 преди 6 години
Ама гърците профукаха над 700 милиарда евро. Ако ние бяхме похарчили толкова, дали щеше да има разлика с тях.
25
8
 
13
 
! Отговори
Циник преди 6 години
От около 180 държави в света - първите 10 изработват 65% от световния вътрешен продукт САЩ са 1 преди Китай , Япония, Германия....но се научих да ги мразя - заради безумната им...и безумно-нагла политика в последните 20 години! Всеки здравомислещ човек - вижда безобразията...им...и последствията от тях! Корейското пр асе Ким - да гори в комунистическия ад!А вие? Вие сте ПЪРВО европейци...вие трябва да сте люлката на цивилизацията!