И това се случва: Бебе се роди в рейс, ще се вози безплатно!

Майката получи карта за една година от белгийски превозвач
6 сеп 2017 14:30, Никола Димитров
12
И това се случва: Бебе се роди в рейс, ще се вози безплатно!
Снимка: Reuters, архив

Бебето, родено в белгийски градски автобус, ще се вози безплатно до навършването си на 18 г, съобщи транспортната компания.

Детето беше изродено в неделя в автобус, обслужващ линия на градския транспорт в третия по големина белгийски град Лиеж - на 100 км източно от Брюксел.

Шофьорът бил информиран от пътници, че жена в рейса му ражда. Той паркирал автобуса на най-близкия площад в очакване да пристигне линейка, която да помогне на майката. Докато парамедиците дойдат, главата на бебето вече се показвала, разказа развълнуваният шофьор. Медицинският екип извадил бебето и отвел родилката и новороденото в близката болница.

Още по темата
Компанията за градски транспорт, обслужваща Лиеж, решила като подарък да снабди най-младия си пътник с безплатна карта за транспорт до навършването му на 18-годишна възраст.

Майката ще се вози гратис в автобусите в продължение на година.

Бебето Николай се роди на борда на самолет на "Луфтханза", летящ от Латинска Америка за Франкфурт над

Атлантическия океан на 26 юли. Майката на детето, която бе акуширана на борда от трима пътници-лекари и от екипажа, е от Пазарджик.

Николай получи свидетелство за раждане, в което вместо населено място, са вписани координатите на полета в момента на раждането. Актът за раждането на бебето беше издаден от българското посолство в Лондон, където самолетът кацна извънредно, за да остави майката и новороденото.


12
Още по темата: автобусбебеБелгия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
9
 
! Отговори
Пешка преди 1 година
Отивам да раждам в банката ,ще ми дават безплатен кредит.
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е за нашето трябваше да осигурят безплатни полети цял живот.
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ангел

А защо тогава Бебетата които се раждат в Болница не се лекуват безплатно!!!..........може би защото шофьорите предават парите от билетчета на транспорт. компания, а лекарите си прибират " даренията за б-ца" и парите " за екип" за себе си. а и това се е случило в белгия и в луфтханза , а не у нас.
6
3
 
17
 
! Отговори
Ангел преди 1 година
А защо тогава Бебетата които се раждат в Болница не се лекуват безплатно!!!
5
6
 
8
 
! Отговори
доц. С.Чокерев преди 1 година
До Анонимен 4

Много правилно сте забелязал този безспорен факт. Апропо, именно заради илюминатите, масоните и всички разклонения на сатанистите, ми беше отказана титлата професор. За съжаление, няма какво да направим, освен да информираме обществеността за тези техни действия, подкопаващи основите на нашето иначе прекрасно православно общество. Сиреч - да продължаваме да ги изобличавате.
4
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само забележете, на всички линейки в цяла Европа и в България вместо кръст, както си беше преди е поставена шестоъгълната еврейска звезда.Планът им да разрушат Европа е в пълна сила, ционисти, илюминати и всякакви там сатанински изчадия, са на път да унищожат не само Европа но и света.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен

Много си забевен ...
2
10
 
7
 
! Отговори
Надараен преди 1 година
А ако на бебе майка му го роди в скута ми, къде ше се вози?
1
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голяма награда няма що.То и без друго е щяло да се вози без билетче.