Пхенян празнува приповдигнато! Фойерверки за водородната бомба

Хора размахваха изкуствени цветя и хвърляха конфети по учените
7 сеп 2017 12:07, Елка Василева
171

Снимка: Reuters

Северна Корея организира големи тържества в чест на учените, осъществили в неделя най-мощния ядрен опит в нейната история. Фойерверки озариха огромен митинг в Пхенян, предаде Франс прес.

Жителите на севернокорейската столица се струпаха в сряда по тротоарите, за да посрещнат с ръкопляскания изследователите, пристигащи с колона от автобуси.

Още по темата

Хората от множеството размахваха розови и червени изкуствени цветя и хвърляха конфети по учените, слезли на площад "Ким Ир Сен". Там се бяха събрали десетки хиляди.

"Изразяваме най-дълбока почит към другаря Ким Чен Ун, върховния ръководител, донесъл на корейския народ най-голямото постижение в неговата история", се четеше на един от плакатите.

"Никой не може да спре нашия устрем към бъдещето", гласеше друг.

Оратори, цитирани от агенция КЦТА, обясниха на митинга, че севернокорейската армия "ще сложи точка в съдбата на американските империалисти, подобни на гангстери, с безмилостни превантивни удари, ако те накрая разпалят война заедно с ордите от предатели".

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво другарю Ким! Всяка руска гнида е заедно с теб в битката ти срещу световния империализъм!
113
5
 
4
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
СТИГА С ТАЗИ КОРЕЯ БЕ КОМУНИСТИ ТАКИВА ! АТОМНА БОМБА ИМАЛИ ,ВОДОРОДНА БОМБА ИМАЛИ ,НЕЗНАМ СИ КВО ИМАЛИ ! СЯКАШ САЩ НЯМАТ ?! КОРЕЯ АКО ИМА 5 АТОМНИ БОМБИ ,САЩ ИМАТ 500 ! ДОРИ РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВА СЪС САЩ ,РУСКИТЕ ГЕНЕРАЛИ ВЕЧЕ НЕ СЕ СРАМУВАТ ДА ПРИЗНАЯТ ПРЕВЪЗХОДСТВОТО НА САЩ !В ЮТУБ ГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ КЛИП -Российский генерал - США может полностью уничтожить Россию...
112
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повод да празнуват ще е когато заличат краварника от лицето на земята!
111
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Китай и Русия са съседи със Северна Корея и НИКОГА няма да допуснат война до границите си.
110
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези са на еволюционното ниво на каквото бяха САЩ и СССР през 50-те.Примитивни мравки работнички, знаят само как се слугува на Царицата Мравка.Всяко отклонение от кошерната психология или съмнение в божествения произход на Царицата Мравка, се наказва от мравките войници с незабавно изхвърляне от Кошера и умъртвяване.
109
4
 
5
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
Да добавя, въпреки че са много бедна страна, столицата им изглежда 5 века пред нашата София
108
3
 
2
 
! Отговори
AZ преди 6 години
Скоро ще им се насади демокрация. И ще започне един преход, нещо средно между българския и иракския. Дупе да им е яко.
107
2
 
1
 
! Отговори
Nahda преди 6 години
Bulgarite praznuvat izobretenieto na ban, bum i unesese elektricheska bg riksha i elektricheska bg karuca s 7 skorosti...ot vetreni darveni generatori bez koroiad...
106
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на корейците! Това е народ!
105
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ****то голяма философия, нареждаш кльоновете да не бегат младите, пускаш им веднъж седмично советско кино за танкисти и чек.исти, осигуряваш им лятна бригада с интимна маршировка край лагерния огън и до десетина години имаш милиони бригадири отгоре, за изхранването - мяташ един фойерверк по народния враг, тоест някой от съседите и Оонето веднага праща кашони с помощи от останалите
104
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин, световният дресьор на диктатори предложи план "Ким`чо" - свързване на "транс-сибирската дЖилезница" с Корея и тунел Пхенян - Вашингтон, за да не ядели корейците трева, докато зделат някоя бомбичка !
103
0
 
4
 
! Отговори
Krom преди 6 години
До Burzum - не е вярно. Произвеждаме добри чушкопеци с 40 дупки с търговско наименование БМ 21. Добре се харчат в Сирия, Ирак, Либия и други традиционни потребители на печени чушки.
102
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дива радост от великите успехи на другаря Ким изпитва и всяка руска гнида. Успехи, вдъхновени от руските технологии и генислните напътствия на Владимир Владимирович.
101
2
 
9
 
! Отговори
Krom преди 6 години
До ТОВАРИЩИ - сериозно се съмнявам СЪР. За разлика от Оранжевия клоун с голяма уста и малки топки, лидерите на Русия и особено на Китай са опитни кукловоди. Играят успешно собствената си игра. И побутват Ким напред. А като гледам, скоро и разкол на Америка с Япония и Южна Корея ще направят, ако тати на Иванка не се вразуми. Тъжно, но този ги върна американците мнооого назад. За сега успя да настрои европейците срещу себе си, кой следва, как мислиш?
100
3
 
8
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Е такива учени няма в България......с тия университетиииии не могат измисли даже и чушкупек за четири чушки....
99
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заслужено, все пак направата на водородна бомба не е лесна работа.
98
8
 
3
 
! Отговори
до 106 преди 6 години
Много просто, по заповед на вожда-слънце правят по 5-6 деца, от които 2-3 умират от глад.
97
2
 
17
 
! Отговори
**** преди 6 години
Я да ви питам,вие дето ревете,че СК нямали какво да ядът,и пасели трева,как станаха от 15 милиона на 26 с глад ли,а ние охранените от 9 на 6 милиона,и постояно се топим,ражда се едно,а умират 5 човека на ден.
96
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мен не ме интересува Северна Корея и какво става там ,защото СК никой не заплашват ,а просто се въоръжават да се бранят от наглите кравари. Интересува ме обаче ,че от днес до 13 септември над територията на България израелски изтребители Ф-15 щели редовно да (патрулират) ,затова тази сутрин над Пловдив споменатите изтребители ни проглушиха ушите.питам Израел по каква логика летят необезпокоявано в небето на България,след като нито са член на НАТО,нито имаме някакви военни договори с тях.
95
5
 
6
 
! Отговори
**** преди 6 години
Корейците празнуват,а в краварника мучат,то само това им остана,мученето.