Турчин, ритнал жена заради къси панталони, ще лежи 3 г.

Мъжът крещял, че облечените в шорти трябва да умрат
62
Турчин, ритнал жена заради къси панталони, ще лежи 3 г.
Снимка: flickr

Турчин бе осъден днес на три години и десет месеца затвор за това, че нападнал млада жена в автобус, тъй като била облечена "неприлично", съобщи в. "Хюриет дейли нюз", цитиран от "24 часа".

Абдуллах Чакъроглу бе арестуван и пускан на свобода два пъти, след което бе задържан за трети път за нападението, извършено на 12 септември 2016 г.

Чакъроглу ритнал 23-годишната медицинска сестра Айшегюл Терзи, тъй като носела къси панталонки. При нападението той крещял, че "тези, които носят шорти, трябва да умрат".

Прокуратурата настояваше за присъда от 9,4 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: шортинападениетурчин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
17
 
! Отговори
ДО БОГАТ И КРАСИВ преди 6 години
Цолажа не може да е метричен - няма дървен камък
42
2
 
31
 
! Отговори
O преди 6 години
Най обичам турците, които ги е страх да се върнат у дома в Турция и живеят в България, да ми говорят кой бил мишка, кой бил комплексар :) Стягайте дупките, че както ви е почнал чичо ви Ерди :)))
41
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а къде става всичко това не разбрааах ???
40
1
 
29
 
! Отговори
asdf преди 6 години
Почвам да си мисля, че тия всичките са гейове. Какво ти пречи, че жените ходят голи бе. амбриажи.
39
0
 
23
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 45Съгласен съм, Турция при Ердоган няма място в Европейския Съюз.Но дори в кемалистка Турция нещата не са били хич розови, защото тогава е имало масови кланета, а наред с това избуява турския национализъм.Това е социален феномен който не се отнася само за Турция.В Австроунгарската Империя също е имало много националности, както в Османската Империя. След разпада и се заражда австрийския национализъм, както сръбския, унгарския и пр.А предишният ми коментар е точен, макар и тъжен.
38
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** беше, че докато той я риташе всички в автобуса си седяха и нищо не правеха. Има запис на камерата в автобуса. Накря шофьорът и помага да слезе, тъй като тя явно вече изпитва трудности да слезе сама.После разбира се в ютуб имаше възмутени коментари на турци под видеото как може нито един човек в автобуса да не се обади в защита на жената или да направи нещо за да я защити.
37
0
 
20
 
! Отговори
айше преди 6 години
този примитив правилон са го осъдили, в турция има доста като него.
36
1
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
каквото и да пишете султанатьт няма работа в ес папката да се затвори за вечнивремена докато не се вьрне кемалиска турция никакво ходене на бьлгари в турцияще почнат да крадат бьлгарките както са го правили 500 години и какво ще правитетогава
35
6
 
22
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: "Бай Х" (номер 41)Ами отговорът е лесен: Когато България стане по-европейска държава от Турция.Очевидно в България може да биеш жена си, а в Турция не.
34
1
 
24
 
! Отговори
Ач преди 6 години
Нямало ли е някой 6 годишен наоколо ?
33
2
 
38
 
! Отговори
Бай Х преди 6 години
А у нас кога ще има такива присъди????Кога
32
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Български примери много, но бг съда да се поучи от турския съд! Вижте на колко са го осъдили! Тука за убийство дават условна присъда!
31
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко пари ли ви дават или сте прости? Прочетете номер 36 и 37, а можете да намерете хиляди примери от България - много по-драстични! Плащат ви и ви дават опорни точки, но проявете малко повече старание!
30
1
 
34
 
! Отговори
сливата преди 6 години
До ////оооо, виж кво намерих:Пребиха възрастна жена за 5 лева в СвищовскоПребиха зверски 80-годишна за 200 лв., село живее в страхДоживотен затвор за жестоко убийство на баба за 17 лв.Син преби зверски майка си25-годишна бере душа в БургасХванаха един от биячите, вързали баба със свински опашкиПоредна пребита и изнасилена старица в ДобричкоМъж преби бременната си жена на автобусна спирка
29
3
 
38
 
! Отговори
//// преди 6 години
еми кат стане тва у комшията, рeват всички в един глас... я напишете в търсачката на същия този сайт ''прeбита жeнa'' и се начетете със ''наслада'' ... например: Прeбил 26-годишна жена и е освободен от ареста след 72 часаили25-годишен изнaсилва и крaде от бaби, на свобода ее и, ся кво...
28
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Screw the turk, but... Нa мен ми е интересно колко ще дaдaт нa бaбaитa от милaтa ни родинa, който счупи тaзa нa еднa бaбa. A дaли въобще ще лежи? Aй сегa, плюте турците и може дa зaбрaвите поне зa мaлко вaшaтa реaлност.
27
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турците обичат да ритат жени и деца. Виж, като става въпрос за мъже не можеш да ги настигнеш.
26
0
 
25
 
! Отговори
Тъп преди 6 години
Абе я ли съм *** и не видим или си никъде не пише у коя държава е станало това.?...
25
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Супер изр0д.
24
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До всички хейтъриЛесно е да си зад компа и да пишеш,цял ден да хейтваш.Мишоци,нали нямате друга работа пишете пък може да оправите проблемите на хората.Ама кво до и да пишете си оставете мишки,вижте се...