Светът под най-голяма заплаха за последните 30 години

Северна Корея, терористи и настъпателна Русия в основата
216
Светът под най-голяма заплаха за последните 30 години
Йенс Столтенберг. Снимка: Reuters

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг предупреди, че светът е в най-опасното си положение за последните 30 години.

Той посочи редица заплахи, които в момента изплуват едновременно – включващи Северна Корея, терористите и все по-настъпателна Русия, които правят света по-опасен, пише The Independent, цитирани от "Фокус".

"Нещата са все по-непредсказуеми и сложни, защото имаме толкова много предизвикателства едновременно. Имаме разпространяване на оръжия за масово поразяване в Северна Корея, имаме терористи, нестабилност, имаме все по-настъпателна Русия. Това е един по-опасен свят", заяви Столтенберг.

Генералният секретар посочи, че никога през цялата му 30-годишна политическа кариера не е бил свидетел на подобно развитие на ситуацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя явно го зомбират преди всяко изказване , и той кат наща Р.о.ска все Русия му в устата,явно учителя е един и същ
7
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Петър ВеликиПозорна теза и манипулация разгръща НАТО за да оправдае отвратителната за съвременния свят глупашки прикривана агресия срещу Русия. Такава наглост отвращава и отблъсква необратимо. НАТО едва ли не се настани под стените на Кремъл, нахално дебне всяка стъпка в Русия и вие, че руснаците си правят маневри - вътре, в собствената си държава!? И по селендурски насъскват васални държави, че Русия ще ги нападне - пълен идиотизъм, но ония джавкат като палета. Грозно, срамно поведение.
6
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
имаме все по-настъпателна Русия. Това е един по-опасен свят", заяви Столтенберг.и къде настъпи Русия , това че си прибра крим който си беше нейн със референдум от народа , това ли е настъпателната Русия , а прословутия мейдан и преврат в Киев организиран от са..щ е най демократичното нещо което се е случвало , сега украйнците са цъфнали и завързали и са станали толкова богати и демократични че скоро и камъни ще рупат
5
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не мога да разбера защо само сащ обявяват къде има диктатура и къде не и кой е бил опасен и кой не , трябва да се примирят че световното им господство беше до тук а те са падаща звезда , всяка държава е суверенна и щом лидера им или президента е избран от народа значи всичко е наред , но да ни пробутват предлога за демокрация вече не върли , вие вярвате ли в демокрация защото аз не , демокрацията е тотална форма на управление на мафията
4
3
 
34
 
! Отговори
Петър Велики преди 6 години
Все по-настъпателна Русия?? :DТа те НАТОвските държави се бъркат навсякъде, на хиляди километри от себе си ... подклаждат войни и "революции" ... обаче другите са виновни :D=====Истината е, че страните от НАТО се дразнят от това, че им се нарушава хегемонията :) ... ето това е ;)
3
4
 
30
 
! Отговори
Позор преди 6 години
Добре този като знае неговата организация и САЩ какви касапници организираха,как може да ни гледа в очите и да ни лъже....
2
6
 
31
 
! Отговори
Релтих Флода преди 6 години
Търси си работа кученцето. Все пак трябва да получава заплата и оправдание съществуването на една терористична организация.
1
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tочно така. Само САЩ никога не са били заплаха за никой.