КНДР: Ще потопим Япония, ще превърнем САЩ в пепел!

Острата реакция е заради приетите нови санкции
Обновена: 14 сеп 2017 10:56 | 14 сеп 2017 10:48, Елка Василева
232
КНДР: Ще потопим Япония, ще превърнем САЩ в пепел!
Снимка: архив, Reuters

Северна Корея заплаши да използва ядрени оръжия, за да "потопи" Япония и да превърне САЩ в "пепел и мрак" заради подкрепата им за санкциите срещу Пхенян, предаде Ройтерс. В понеделник Съветът за сигурност на ООН единодушно прие резолюция за нови санкции срещу Северна Корея заради шестия й и най-мощен ядрен опит.

Още по темата

Корейската комисия за мир в Азиатско-тихоокеанския регион, която е натоварена с външните връзки и пропагандата на Пхенян, призова също за разпускането на Съвета за сигурност на ООН, който тя нарече "инструмент на злото", съставен от "подкупни" страни, действащи по заповед на САЩ.

"Четирите острова на архипелага трябва да бъдат потопени в морето от атомната бомба" на Северна Корея, се казва в декларацията на комисията, разпространена от официалната агенция КЦТА. "Япония вече няма нужда да съществува близо до нас", добавя севернокорейската комисия, която отправя заплахи и срещу Вашингтон.

"Нека превърнем континенталната част на САЩ в пепел и мрак /.../ като мобилизираме всички средства за ответен удар, които бяха подготвени досега", се казва в декларацията.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
5
 
13
 
! Отговори
Не! преди 6 години
До АнонименПравиш ли разлика между това да си напълно психясал садист и да си смел? Пет пари не дава за собствения си народ, готов е да остави американците да ги изпепелят, това ли е смелост?!? Не, лудост е малоумниче, лудост!
144
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може да го наричат всякакъв но,Кимчо е единственият човек в света който директно се дърви по най-дързък начин на САЩ! Няма друг такъв в историята! Респект за смелостта му! Другото не го коментирам.
143
1
 
9
 
! Отговори
Не! преди 6 години
До ZFixБисерче, бисерче шарено, да си чувал за политиката "една държава, две системи"? Да, Китай е капиталистическа страна, индустрията е частна! Частна! Китай е КОРПОРАТИВЕН! Бисерчо...
142
7
 
5
 
! Отговори
ZFix преди 6 години
"Китай е ултра-капиталистическа икономика..."Мисля, някой трябва да започне подбор на коментари тук, нещо подобно на кандидат-студентските бисери.То на селска кръчма е заприличало.
141
6
 
9
 
! Отговори
Не! преди 6 години
Може да се родят след 10 000 години. А може и след доста повече. Но и американския олигархичен "модел" не струва. Тва е.Най-доброто до момента е скандинавският модел, но по причините, които изброи за комунизма е неприложим в останалия свят. А относно САЩ, целият свят страда от тази корпорация /това не е държава/ и не му се вижда края в близко бъдеще.
140
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Манолскиахъ, тяхна плът и кръв от дракона Шъ на върха на Планината... Ким Първи е роден в Еврейската автономна област на Сесесер
139
7
 
19
 
! Отговори
Ким Чен Кардашян преди 6 години
Голям го вади дребния очилатко ама МЕК!
138
4
 
17
 
! Отговори
Не! преди 6 години
До АнонименКитай е ултра-капиталистическа икономика, само името на партията е комунистическо. Не сравнявай социалният и супер толерантен скандинавски свят с еврейското извращение!
137
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНе сте добре червените ***.анари. И психиатър не може ви помогна.
136
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунизмът е жив в Китай, Финландия, Норвегия, Швеция.
135
4
 
13
 
! Отговори
до Манолски преди 6 години
Ами всъщност севернокурейците не живеят по волята на вожд от плът и кръв. СК е некрокрация - Ким I е вечен Вожд, нищо че отдавна е в Пъкъла. А измират по прищевките на внучето му, Ким III... Типична робовладелска история.
134
4
 
17
 
! Отговори
Не! преди 6 години
До АнонименКомунизмът е най-гнусния еврейски експеримент! Добрата новина е, че верующите в него са ултра малцинство и никога няма да стане реалност!
133
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бита карта ви е комунизма, мъртъв е. Има само шепа *** като тоя дето го възхваляват
132
5
 
18
 
! Отговори
Сър Пичук преди 6 години
ХАХАХАХАХАКим III пак е прекалил с опиума... Ще потопят на баба ми праните гaщи...
131
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунизъм все още никъде няма. Тепърва предстои и е неизбежен.Иначе връщане в първобитния.Набийте си го в *** демократическикратуни за да не ставате все по-смешнии жалки.
130
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Япония и САЩ са излишни. Южна Корея е номер едно.
129
7
 
18
 
! Отговори
червени зочбита преди 6 години
истината е че където има комунизъм има диктатура и се случват страшни неща
128
2
 
7
 
! Отговори
Боби преди 6 години
Хора просто никой не ви е научил какво е ЯДРЕНО ОРЪЖИЕЯдрено устройство и Водородно устройство - това със сигурност има СКорея. Опасни ли са ДА. Могат ли да се качат на Балистична ракета Вероятно но също толкова вероятно е да се потрошат и да не се взривят достигайки целта. Защо СКорея прави десетки опити с ракети? Едната цел е точно тези устройства но без Плутонй да летят и се взривяват навреме. Втората цел е самите ракети да са надеждниНаземен Ядрен взрив = няколко Чернобила като замърсява
127
13
 
10
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
хубави или лоши, корейците живеят по правилата на вожд от тяхна плът и кръв, а ние живеем по правилата на чужди вождове -глобалисти :)
126
5
 
16
 
! Отговори
ким чен грух преди 6 години
това комунистическо прасе е побесняло