САЩ: КНДР придвижва мобилни пускови ракетни установки

Последно Северна Корея изстреля балистична ракета на 29 август
14 сеп 2017 07:42, Елка Василева
110
САЩ: КНДР придвижва мобилни пускови ракетни установки
Снимка: архив, Reuters

През последните две денонощия Северна Корея е извършвала придвижване на свои мобилни пускови ракетни установки, съобщи американската телевизионна компания Ен Би Си, позоваваща се на високопоставени американски военни представители и цитирана от ТАСС.

Ен Би Си не дава повече подробности.

Последното изстрелване на балистична ракета от Северна Корея бе на 29 август.

Ракетата "Хвасон-12" прелетя над северния японски остров Хокайдо и падна в Тихия океан, изминавайки около 2700 км и достигайки височина от 550 км.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така съобщаваха за ,,придвижване на мобилните установки за Садам за производство на ,химическо и бактерелогично оръжие,,.
34
0
 
2
 
! Отговори
до Олег преди 6 години
Що бе, лицето в долната част на главата ли се намира?
33
1
 
0
 
! Отговори
Олег преди 6 години
До до Олег 35Като ти каже някой, че ще ти фрасне един в лицето, ако те уцели горе в главата толкова ли значи, че не си е изпълнил заплахата?
32
0
 
1
 
! Отговори
до Олег преди 6 години
Не знам каква река има в Козлодуй. Минава такава, но край него. Виж, за Пловдив съм съгласен, че минава през града.
31
2
 
3
 
! Отговори
Боби преди 6 години
Понеже СКорея има прекалено малка територия от международни води/въздушно пространство цялата и територия се контролира от самолети разузнавачи а за спътници въобще не говорим. За да ги заблудят Кимчо и компания постоянно местят реални мобилни ракетни комплекси или техни много точни копия(поне на външен вид). Ползва се ефекта който постигат Фокусниците при играта тука има тука нема.В крайна сметка опасната джвъчка ядрена ракета къде е ?
30
2
 
0
 
! Отговори
Олег преди 6 години
До Ако 27Ако не се лъжа в Козлодуй има 6 блока. Два от тях са пълни с плутоний и уран. Значи щом за Козлодуй може иксма да хванем и да занесем само 100 кг и да ги сложим в Пловдив.И в Козлодуй има голяма река, има и в Пловдив.
29
3
 
4
 
! Отговори
до МИ преди 6 години
Ти да не си спал на течение? Какви санкции могат да наложат краварите на РФ и Китай? То стига само тези гиганти и партньорските им икономики да отхвърлят долара като платежно средство и за корейците не знам, но янките ще си спомнят Голямата Депресия!
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 19Ти бавно развиващ ли си ? Територията може да е твоя, но радиацията е обща за света. И е забранено ! Кое не разбираш от ЗАБРАНЕНО ?По твоята логика и мутрите могат да клатят дъщеря ти на улицата , защото не ги интересува закона ? Ти имаш страна логика за живота, не другите. В опитите си да защитаваш един кореец .
27
8
 
2
 
! Отговори
МИ преди 6 години
КВО ЧАКАТЕ БЕ! НАЛАГАЙТЕ ТОТАЛНО ЕМБАРГО! АКО РАША И ЧИНА СЕ ОПЪВАТ -И ТЯХ В ЕМБАРГОТО, ДА ИЗПУКАТ!
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сравнете С и Ю корея мислено и няма какво да ви обяснявам...
25
5
 
2
 
! Отговори
Ако преди 6 години
не се лъжа, краварите имат около 400 военни бази по света, наричани евфеместично НАТОвски! Както се казваше в един култов филм за кучета и котки може, за прасета не!
24
2
 
3
 
! Отговори
СПОКО! преди 6 години
МАКАР С ОРЯЗАНИТЕ САНКЦИИ, ИЗНОСЪТ НА КОМУНИСТИТЕ ПАДА С 30%, КОЕТО ЗА ТАЯ СВРЪХБЕДНА ДЪРЖАВИЦА Е ИСТИНСКИ МОР - 47$ СР. ЗАПЛАТА! НО В ДРУГ САЙТ ДАДОХА КАК ТРЪМП НАЛОЖИ ЗАБРАНА ЗА ПРОДАЖБА НА АМЕРИКАНСКА КОМПАНИЯ НА КИТАЙ - ДЕМЕК - ЕТО ВИ ОТГОВОРА...
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя ако не е червен наследник ...щеше да работи в некое предприятие за шепа ориз. Нищо не постигнал олигофрренн.
22
0
 
2
 
! Отговори
н преди 6 години
До олег О не мисля че си луд вече съм сигурен , не се хаби да ми отговяряш Забравих те
21
2
 
0
 
! Отговори
н преди 6 години
До Не!н С такова *** мислен го докарахме до тук. Все едно слушаме Шрусчов. Незнам али знаеш кой е но чети.но не е само да четеш , може и да се напънеш да мислиш. Колко е от Югна до севера Корея. , а до Япониоя . Е да не те натоварвам почини си явно не е за теб мисленето
20
3
 
0
 
! Отговори
олег преди 6 години
Мислиш ли, че нямам възможност, ако съм луд?А да си купя рентгенов апарат на старо от някоя поликлиника и да си света по стените?
19
1
 
7
 
! Отговори
n преди 6 години
Мобилен значи подвижен и т.н Те са така създадени да са подвижи / да се преместват/ Американците имат ракети из целия свят / на самолетоносачи, подводници , и т.н/. И сега опа защо Ким мести , ами може и ще ги мести . Голяма простотия е тази статия . Може би за да има възможност такива *** като ОЛЕГ да се изявяват като пишат идиотии. От американските няма проблеми , техните лъчи само хубави неща от корейските лошо. Неможе да има по ифатилно мислене.
18
3
 
1
 
! Отговори
олег преди 6 години
До 16. Значи нося си у нас радиоактивни изотопи и си ги движа до стените на съседите, а за себе си оловни листове, че да ми е добре на мен?
17
2
 
8
 
! Отговори
до олег преди 6 години
Опитвайки се да се правиш на интересен, даваш абсолютно неадекватни примери и сравнения! Какви гипсокартони, какви гама лъчения те гонят? Не се вкарвай в холивудски сценарии! В СОБСТВЕНАТА си територия, корейците могат да разполагат оръжейните си системи КАКТО НАМЕРЯТ ЗА ДОБРЕ! Пък на който не му харесва, да ги напада, ако му стиска! Кое не ти е ясно?
16
3
 
2
 
! Отговори
олег преди 6 години
Питам сега по вашата или по нашата логика да карам? Да мисля за живота и здравето на съседите и моето собствено или за това, че у нас си е у нас?