Взрив в метрото в Лондон, има пострадали

Във вагона настъпила паника
Обновена: 15 сеп 2017 12:01 | 15 сеп 2017 11:14, Елка Василева
120

Снимка: Reuters

 

Взрив избухна в метрото в Лондон, има пострадали, пише „Сън“.

Няколко души са получили изгаряния по лицето.

На мястото са пристигнали службите за спешна помощ.

От полицията съобщават за инцидент на гара "Parsons Green" в западната част на британската столица. На място са изпратени служители на реда, пожарникари и медицински екипи.

От публикуваните снимки се вижда, че взривът и последвалото възпламеняване са станали в бяла пластмасова кофа, която, опакована, се е намирала вътре във вагона. Вагонът видимо не е повреден отвътре. Около подозрителния пакет има разхвърляни лични вещи на пътниците.

За момента не е известен броят на пострадалите при инцидента. На място са пристигнали пожарникари, екипи на спешна помощ и въоръжени с автоматично огнестрелно оръжие полицаи от антитерористичните части.

Очевидци, цитирани от Би Би Си, съобщават, че във вагон е станала експлозия.

По думите на очевидка тя е чула взрив, а след това е видяла пламъци. Между нея и мястото на експлозията имало много хора и затова тя не била пострадала.

По думите на жената обаче тя е видяла няколко пострадали, включително и с обгорени лица. Очевидката разказа, че във вагона е настъпила паника.

Жена каза пред Ройтерс, че е била ранена при блъсканицата заради избухналата паника.

Операторът на лондонското метро съобщи, че влаковете по цялата линия са спрени, предаде Асошиейтед прес.

Според телевизия Скай нюз взривът, избухнал в лондонското метро, е бил сравнително слаб, но е избухнала паника.

ТАСС отбелязва, че инцидентът е станал в район Фулъм в час, когато хората са отивали на работа с метрото.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още по темата: лондонметроексплозия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
3
 
0
 
! Отговори
песимист преди 6 години
В тая кофа най много да е гръмнало някое шише шампанско...
87
3
 
1
 
! Отговори
men преди 6 години
смех в залата. този път и специални ефекти под формата на пушек че след предните фалшификации и измислени терористични актове (шаарли, берлин, париж, ница, мюмюнхен) хората почнаха критично да гледат на нещата.
86
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Взрив"дето де може да спука една пластмасова кофа от боя. Не знам, ама доста смешно звучи. В щатите имаше някакъв случай дето умрял някакъв клошар след като ял консерви от боб и зеле и пърдял завит в някакви кашони. Та ФБР разследвало случая, защото бил много странен. Ако някой го е направил това с умисъл, то трябва да бъде осъден за бездарност.
85
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До REVOLTСъжалявам, но твоето разбиране е невежество, плиткоумие. Организирай се срещу "малката корумпирана прослойка", свали я. Историята така е постигнала относително равенство на хората в цивилизованите страни. Какво поправяш, като избиеш мъчително стотина жени, деца, бедняци като теб!? Така ти или тебеподобен служите точно на "прослойката"!!! Те дори ви жертват бе, закърнели мозъци. И се хилят докато ви изтича кръвта от разкъсаните меса. Мислете бе ей, затова ви е белият пастет в черепа.
84
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
спред мен въбще не трябва да се вярва. най добре да прибират всички вярващи в лудницата, защото те наистина са луди и опасни. ницше е казал - или бог е мъртъв, или ако евентуално е жив, това е самият човек. нямам какво повече да добавя.
83
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СправедливостМоже би, защото при тях, за жалост, е ежедневие. не че от това е по-малко тъжно. Но те сами си го правят. Те се избиват с повод и без повод. Убиват жените си, пренасят кръвожадните си навици, защитавани от някои изродни мозъци, в цивилизования свят като "традиционни особености", не желаят да променят нищо в себе си, те не се съобразяват с другите култури, а с кръв налагат своята примитивност... За жалост древната култура по тези земи не се е развила в хуманност, а обратно...
82
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Яхне Ненавиждам Ленин, но много верни неща е казвал. Включително: "Религията е опиум за човечеството". Не че човек не трябва да вярва, но властта използва вярата, за да властва, заблуждава, приучва към примирение със злото, и така да държи в тъпо подчинение слабоволевите хора, които чакат Бог да им върши работите.
81
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
айде утре и в Берлин
80
1
 
5
 
! Отговори
Пример за ЕС държава преди 6 години
До Справедливост 85Защото са лицемери
79
1
 
6
 
! Отговори
Веско преди 6 години
Абе важно е да не се пуашите!
78
1
 
17
 
! Отговори
Отговор - прод. преди 6 години
Но може би защото насилието вътре в слабо цивилизования ислямски свят ни засяга по-малко. А когато тези мразещи *** идват и нападат хората в цивилизована християнска Европа, която е и наш дом, е нормално да ни засяга повече. Не е точна аналогията, но както слабо те засяга бедствието урагана в САЩ, да кажем. Пак страдат хора, но са далече и нямаш толкова силна връзка с тях. Отразява се в новините, но отзвукът е по-слаб.
77
0
 
13
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До 85Никой не омаловажава безсмислената загуба на човешки живот в Близкия изток. Това не е мерене кой живот е по-важен. Разбира се, можем да кажем кой живот е по-полезен за обществото и за света. Професорът по медицина от Харвард най-вероятно има много по-важен принос за човечеството от чистача в Бангладеш. Това не значи, че единият има право да живее, а другият - не.
76
1
 
11
 
! Отговори
Яхне преди 6 години
Никой не се е родил християнин или мюсюлманин, а бива с промит мозък от дете. И трите аврамистични религии водят началото си от еврейската на бога Яхве и богоизбраният му народ евреите. Докато християните са съгласни с това твърдение в библията, мюсюлманите които сега идват са против и от това което олицетворяваме като цивилизация ни трепят от завист. Европа е отблъснала исляма сега ги пускат за нови избиратели. Секти в християнството са се клали през вековете, лутерани, католици. Почва се пак.
75
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Будисти може би ?
74
5
 
9
 
! Отговори
Шваболюбников преди 6 години
Плика е от LIDL и съдържа "хранителни стоки"-кофа на промоция.Каква бомба, какви пет паунда?Това е футболен фен на Фулъм, знаеш добре качествата на хранителните стоки на веригата, решил да пусне димна бомба на стадиона. Самозапалването е станало вследствие високата температура в мотрисата.Вижте какво става с хранителния тракт, при използване такива продукти.Утре ще ревете, че сте се изринали от тениска за 5.50 лв. или че инструмент ви е отрязал пръста.Скоро ЛИДЛЪ ще продава и лекарства...
73
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПропагандаМишко плешива, не се пише "пИсимизъм", а "пЕсимизъм". И запетайките не се оставят сами да си търсят място в изречението ... Не си успяла да завършиш 1-ви клас заради партиийни пристрастия. Е, то не може само с блюдолизничество да се въри напред. Трябва и малко акълец.
72
7
 
8
 
! Отговори
Справедливост преди 6 години
Вчера беше взрив в Ирак повече от 50 загинаха, защо не коментирахме активно? притворство..
71
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До REVOLTТова е тотално извън темата. Ако беше раздел за "полети на мисълта" или "вопли за несгодите в живота", разбирам. А иначе нищо против различните идеи за неравенството.
70
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До REVOLTАбе така е, ама какво общо има "корумпираната малка прослойка" с обикновените хора, пътуващи във влака?
69
5
 
9
 
! Отговори
REVOLT преди 6 години
Не може един да живее и да паразитира на гърба на друг.Не може един да преяжда и да тъне в охолство, а милиони деца да са недохранени.Равновесието трябва да бъде възстановено.Долу чевоконенавистният капитализъм, който позволява една короумпирана малка прослойка да се гаври с живота и труда на милиони хора.