САЩ: Северна Корея ще бъде "разрушена", ако продължи

ООН изчерпа възможностите си, проблемът се прехвърля към Пентагона
Обновена: 17 сеп 2017 19:10 | 17 сеп 2017 19:10, Анисия Иванова
342
САЩ: Северна Корея ще бъде "разрушена", ако продължи
Снимка: БТА

Съветът за сигурност на ООН е изчерпал възможностите си за възпиране на ядрената програма на Северна Корея и САЩ може да бъдат принудени да прехвърлят въпроса на Пентагона.

Това заяви днес постоянната представителка на Вашингтон в световната организация Ники Хейли, цитирана от Ройтерс.

Северна Корея ще бъде "разрушена", ако продължи "безразсъдното" си поведение, подчерта Хейли.

Още по темата

Ако дипломацията се провали, министърът на отбраната Джим Матис "ще се погрижи", каза тя в предаване на Си Ен Ен

"Използваме всяка друга възможност, която имаме, но на разположение са и много военни опции", допълни Хейли.
По думите й войната е нежелателна, но "нещо трябва да се направи", ако Северна Корея продължи да заплашва САЩ и техните съюзници.

Северна Корея ще заеме важно място в дневния ред на сесията на Общото събрание на ООН в Ню Йорк идната седмица, уточнява АП.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


342
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
1
 
11
 
! Отговори
това са пиндорсите преди 6 години
До дуроЕто това са защитниците на САЩ,нищо свестено не могат да напишат и вижте каква помия изсипват,*** и о трепки.
154
1
 
9
 
! Отговори
Боби преди 6 години
Ехх ЕКСПЕРТИИ1. Термини - Ядрено/Водородно Устройство и Ядрена/Водородна Бомба - Второто е ТЕСТВАНО И ГОТОВО ЗА БОЙНО ПОЛЗВАНЕ2. СКорея със сигурност има ЯДРЕНИ УСТРОЙСТВА но не се знае дали има ЯДЕНИ БОМБИ и ТОВА Е ПЪРВИЯ ОТ ГОЛЕМИТЕ ВЪПРОСИ3; Дори СКорея да има Водородно Устройство(примерно 15т машинария) при необходимост това устройство(50-100 Мега Тона) може да се закара на границата до Сеул и да се взриви и то на земята. Считайте че от Сеул нищо няма да остане. Замърсяване = 20+ Ченобил
153
7
 
0
 
! Отговори
Шукapиcтaн преди 6 години
До бомбавърхуйелоустоунНе по-малко интересно е ако утре се събудим европейска нация вместо диво ориенталско племе каква ще е разликата за децата ни. Но, както казала ромката - "а дано, ама надали..."Хайде прибирайте си рублите и си пуснете "Заповед 027" за заспиване ;-)
152
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я , *** как изпълзяха от дупките си , да защитават господарите си . Ами що не отидете да им свършите и мръсната работа като заравните СК , че поне да си заслужите парите .
151
1
 
10
 
! Отговори
бомбавърхуйелоустоун преди 6 години
интересно, ако сащ бъдат разрушени след тази статия, какво ще пишат днеса, бта, дпйче веле, прокопиев и подобните им.
150
7
 
3
 
! Отговори
правешки кравар преди 6 години
До Анонимен - "Ние сме малка и зависима страна и насила ни направиха солидарни с "Мутрата" "Сефте. 45 години да не беше по-различно?
149
3
 
1
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
До Цървен КхмерВъв Виетнам Щатите и руснаците си мереха(новите) оръжия.Нищо ново.
148
5
 
5
 
! Отговори
Бдинец преди 6 години
До 163 Тодор Партизанина не е бил никакъв партизанин, а само нелегален ятак /помагач на партизани/, и се криел без никой да го търси, като се е налагало, да се хареса на всички властимащи, и да прави кариера от това. Точно в това са и силни неговите последователи днес.
147
10
 
5
 
! Отговори
Джугашцвили преди 6 години
До Анонимен - "какво може да изкяри Русия от една бъдеща война във която ще даде отново планини от трупове ?"За Рассия смъртта на милиони е статистика.
146
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На "Мутрата на света"и е дадено със сила да налага международното право , да санкционира да нанася удари във финансовата сфера , политически , икономически и всякакви други включително и военни . На останалите страни им е отнето правото да се защитават . Ние сме малка и зависима страна и насила ни направиха солидарни с "Мутрата"
145
9
 
2
 
! Отговори
Цървен Кхмер преди 6 години
До Алчни имперски ръце - "САЩ тероризират държавите с природни ресурси."И какви, аджеба, природни ресурси заграбиха в Афганистан, например? Или, едно време - във Виетнам?Интересна е също другата страна на въпроса - комунистите тероризират държавите и без да имат природни ресурси... И обратно, да не посочвам Венецуела какви ресурси има и на какъв хал е...
144
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Северна Джоландия досега е била еднопартийна чучхе - сонгун диктатура... каквото и животно да е това. И понеже Прасчо пръщи от мозък, отсега нататък ще бъдат нация от про.сти.тутки и гастербайтери. Да им е честито!
143
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците си просят боя,какво може да изкяри Русия от една бъдеща война във която ще даде отново планини от трупове ?
142
13
 
10
 
! Отговори
дуро преди 6 години
Троловете руски трябва да пишат. "Трябва" защото "глада е по-силен от тока". Вижте им постовете-еманация на идиотизма.
141
4
 
17
 
! Отговори
точно и ядно преди 6 години
Говорителя на Китайското външно министерство е заявил че за кризата с С Корея са виновни САЩ и че Китай няма да позволи война на Корейския полуостров.
140
8
 
2
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 6 години
Да не се окаже , че........некоя от ракетите на Прасчо са паднали над Пхенян , по погрешка ,бе.....ха,ха,хааааааааааааа...
139
9
 
5
 
! Отговори
inatut преди 6 години
На другарите да им обърна внимание - вижте наследниците на тодор партизанина как живеят - див капитализъм,милиони от обществени поръчки, някои вече са станали даже и Хамериканци, пък вие пазете фронта от клавиатурите си за некоя и друга КООПейка..
138
4
 
8
 
! Отговори
до 137 преди 6 години
Една война ще ги освободи от излишните бое припа си на склад които се чудят как да се отърват от тях.Много от тях се отървават от тях на бази те си в България и Полшя защото гърците и унгарците искат да им де плаща за това и наем за базите а у нас е без платно.
137
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кои са САЩ , че ще казват на другите как да живеят , ще заплашват и налагат тяхното разбиране за демокрация , в СК явно си го харесват Ким , иначе 25 милиона население мислите , че не могат да го свалят от власт ли ?
136
4
 
9
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 години
Според мен никой никого няма да удря. Ким си показва голямата п.и.шка, да го видят колко е ербап, за да го оставят на мира да си я кара по старо му - да си живее като Симеончо. САЩ няма да ударят, защото им браха гайлето на Корея през 50-те години и знаят, че ще се намесят и други с противоположна платформа за нещата.