Терористични организации с призив: Дерайлирайте влакове!

Транспортната инфраструктура е "привилегирована" мишена
17 сеп 2017 09:12, Елка Василева
60
Терористични организации с призив: Дерайлирайте влакове!
Снимка: архив, Reuters

Освен прегазването на хора с автомобили и нападенията срещу униформени служители по сигурността джихадистите призовават напоследък последователите си да предизвикат дерайлирането на влакове в Европа, изрази безпокойство френската полиция, цитирана от Франс прес.

"Важно е да се подчертаят неотдавнашните призиви на терористични организации, насочени към "вълци единаци", които са подстрекавани да причинят в Европа дерайлиране на влакове, горски пожари и отравяне на храни", се казва в телеграма на Генералната дирекция на националната полиция от началото на септември, разкрита от в. "Паризиен".

Според текста транспортната инфраструктура и средства имат "много структурни слабости" и са "привилегирована мишена", особено гарите.

Туристическите места също трябва да се наблюдават по-бдително, тъй като в случай на атентат има потенциал за повече човешки жертви.

Заради зачестилите атаки с автомобили в документа се казва, че управителите на паркинги и шофьорите трябва да сигнализират незабавно за всяка кражба или подозрителни действия.

/БТА/
 


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
8
 
! Отговори
шашко преди 1 година
А всичко можеше да си е нормално, ако Европа,в частност Меркел, не прояви такова неблагоразумие да покани. с реверанс нашествениците.Сега страдаме,но най-лошото предстои - ислямизация на. Европа.
Необходимо е , час по-скоро екстрадиране на мургавелковците.Стига толеранс !
49
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв ли управник трябва да си за да не вземеш спешни мерки за да се предотвратят нападения и убиства? А най лесните мерки са моментална екстрадация на всичи мюсюлмани без никакво изключение. Щом като тези които са родени изучили и работят в европа правят атентати какво остава за останалите които са едва от няколко години и месеци? А какъв ли управник трябва да си за да не ти пука за държавата и народа и да храниш джихадисти?
48
3
 
0
 
! Отговори
Defender of Justice преди 1 година
Явно не четете досттъчно новини, САЩ са не само заплашаванимногократно от исалкиет терористи в т.ч. ИДИЛ и много техни грждани бяха убите с терсристини акотве, с показни убийства на журнаслисти и социални работници, и основната им война е чрез измама с фалшива пропагданда от про-исламски про-терористиан анти-христичнска и анти-смеиска политика на екс-президент Обама ислямаизиращя не само САЩ,ЕС но и друИзраел с цел исламизация,тероризиране, унижожение, ограбванее на вски немсулмански старни.
47
1
 
1
 
! Отговори
Defender for Justice преди 1 година
Всички терористични актове са извър-ени от исляамисти с/д тяната измамна престъпна релеигия,в която злите нрморални беззаконни дела, забранени в другите религии, ислямисти вършат на воля,лъжейки че служат на бога,докато вършат делата на дяовла-измама,клевета,грабеж,нсилие,убйства срещу Божите живи творения И евреите нямат нище общо с ислямски терор,напротив Божия избран народ Израел заедно с християни са основна мишена на всички контролирани от дявола врагове на Бога като тях-нацисти,комунисти
46
0
 
5
 
! Отговори
Внимание! преди 1 година
ЦРУ нареди на терористите да дерайлират влакове.
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Демокрацията се оказа много по голяма лъжа и измама от комунизма .Затова сега атентати до дупка от СВО и чужди. Управление чрез хаос .И защо ли досега няма един ,,атентат ,,срещу нито един политиик и държавник ? Мирише на програмирано в стил 11 септеври и,,изпарилият ,,се самолет ,,ударил,,Пентагона .
44
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ФАКТ! Щото шефът на ИДИЛ ,Абу Бакр ал Багдади не е от ,,ал Багдади,,а от ,,ал Тел ави ,,
Шимон Елиът се зове ! И от два -три месеца си отдъхва у дома .
43
3
 
4
 
! Отговори
ФАКТ! преди 1 година
Идва обаче и отговора щото псевдоко,ната Исраил е в союз со сунитите за да трепят Иран и Хизбула.Пешкира го обира европееца а арабския х.й го обира русата европейка.Щото досега шиити атентат не са направили всички атентати досега са сунитски.А мене не ме интересува кое е добре за Исраел а за мен тъй като аз съм на огъня!Понимаеш?
42
4
 
10
 
! Отговори
ФАКТ! преди 1 година
До А важния въпрос?

Важният въпрос е що никога не удариха Исраел!
41
2
 
11
 
! Отговори
ФАКТ! преди 1 година
До Един от Северозапада

Аз в момента съм във Франция и нещата са очевадни!Точно за това не трябва да се допуска западноевропейците да се наложат над Орбан и другите от Вишнеградската четворка!За съжаление България си има турци а и роми а и сме до Ердоган.
40
1
 
16
 
! Отговори
БПФ преди 1 година
В България дерайлирането на влакове е често срещана практика сред представителите на гнъсното плeме. Защо обаче в Европа това е тероризъм, а тук: "дребна кражба", "дребно хулиганство" или дори "етнически особености"? Съдът и прокуратурата чакат кървава баня ли дас тане с катастрофата на някой влак, пълен с пътници, та да се размърдат?
39
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След като ги сбарат да си носят отговорноста щом са я понесли както релси,бая клетки трябва да мъкнат само една,кои какво пенесли от него да страдат като им падне релса на краката ккато тези щом ще носят релсите на влака направо с релсите в пещите те и тъй са деформирани и за друго не стават
38
1
 
13
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 1 година
До ФАКТ! Германия, Белгия, Франция за тях отдавна са собствена територия,приятелю.Там атентати правят хора, родени в тези страни, знаещи езика, традициите, и това, как действа полиция и армия, и кои са слабите места.
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наще влакове са делайлирари по начало и без ваща намеса.
36
1
 
5
 
! Отговори
Хавее преди 1 година
Д ави се източа на терористичните организации и ще *** в на меркел устата
35
1
 
27
 
! Отговори
А важния въпрос? преди 1 година
Защо се отбягва въпроса за местоположението на мишените на ИДИЛ?
До сега ИДИЛ е удряла в Европа, Русия,Турция,Израел дори в !ислямски! Иран.
САЩ на думи, се бият най-много от всички срещу ИДИЛ. Тогава защо, терористите от ИДИЛ удрят всякъде другаде, но не и "най-големия" им враг?
Нещо много подозрителна тая "американска" работа ....
34
1
 
19
 
! Отговори
ФАКТ! преди 1 година
До Един от Северозапада

Партизанската война става единствено за защита на собствена територия но няма силата за атака на чужда.Най-голямата простотия на тъпите европейци беше допускането на тяхна територия на араби!Европейците са ***!
33
0
 
20
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 1 година
За съжаление, тия от Идил се учат от грешките си. Няма партизанска война спечелена никъде.армията на САЩ , макар и въоръжена с балистични ракети, е безсилна срещу партизаните, както бе безсилен и Хитлер в Белорусия.А партизаните удрят бързо, и са мобилни.ще е дълга война на нерви и изтощение. Стягайте се.Другото опасно, което стана, но май всички проспаха, е че Идил вече не са само полуграмотни фанатици, към тях се писъединиха и мозъци, дошли от Европа, знаят езици, грамотни са...
32
1
 
17
 
! Отговори
Русия 1917 преди 1 година
Сто години бяха достатъчни,за да ни върнат в начална точка деградирали ***, докарани дотам от алчни банкери и финансисти.
31
3
 
33
 
! Отговори
Ангел преди 1 година
Поставяне на Бомба на релсите под движещ се влак е ужасен терористичен акт със сериозни последици.Надявам се службите в Европа да успеят да предотварят със сигурност бъдещи такива атентати!За мен изкореняване на Тероризма може да бъде постигнато по само един ,единствен начин .Пълно унищожаване на Исляма и найните привърженици!!!