Николас Мадуро: Гледайки в огледалото, виждам... Сталин

"И аз наистина приличам на него. Погледнете ме в профил"
18 сеп 2017 11:00,
44
Николас Мадуро: Гледайки в огледалото, виждам... Сталин
Снимка: Reuters, архив

Президентът на Венецуела смята, че между него и Йосиф Сталин има сходство. В телевизионно предаване Николас Мадуро каза, че когато се гледа в огледалото, забелязва прилика между себе си и Сталин.

"В света има хора, които ме смятат за карибския Сталин. И аз наистина приличам на него. Погледнете ме в профил", добави той, цитиран от ТАСС и БТА.

По повод критиките срещу него от световни лидери Мадуро заяви, че много от тях използват далеч по-жестоки методи в сравнение с него.

"Председателят на испанското правителство Мариано Рахой изпрати в Каталуния полиция да арестува 700 кметове. Кой действа като диктатор? Мадуро, който разреши на опозицията да проведе референдум, или Рахой, който не позволява на Каталуния да организира референдум за независимост", запита венецулският президент.

В средата на юли политическите опоненти на Мадуро организираха допитване, на което 98% от гласувалите се обявиха против свикване на Конституционното събрание, предложено от президента. Правителството не призна резултатите от гласуването. Но Мадуро каза, че макар референдумът да е бил незаконен, той е наредил да бъде осигурена охраната му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мадуро почти унищожи Венецуела, ако не знаете какво се случва, хората ровят по кофите. С две думи като тоя е венецуелската боко тиква, "аз съм зле, ама вижте ги другите".
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАСТРО МАЧКА 60 ГОДИНИ АМЕРИКАНЦИТЕ ,СМЕНИ 10 ПРЕЗИДЕНТА И ОЦЕЛЯ.И ТОЗИ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ.
30
4
 
4
 
! Отговори
bolbov преди 6 години
Изглежда добре и се държи мъжки .
29
2
 
2
 
! Отговори
Ползват нова техника преди 6 години
ВИждате Мадуро на фона на облъчвания от извънземни некадърници цакащи с пси генератори всяка псевдо социалистическа и подобна страна.Удариха зверски вече Либия,СИрия,Йемен ,Украйна,Египет без малко д а отнесат и Турция под фанфарите на наркотизирани западни лидери..Да се обезопаси Венецуела от облъчващи станции вкл JSM Kletki.телеретранслатори радио ретранслатори и други предлагат от някъде..Опасни с аи камери,скенери,екрани вкл рекламни.
28
4
 
13
 
! Отговори
:) преди 6 години
Това въобще не е за хвалене, другарю. Вижте си държавата на какво прилича. Бедна, бананова република от третия свят, а иначе най-богатата държава на петрол в света. Венецуелците умират от глад и буквално се убиват взаимно за парче хляб. Как става това??? Комунизъм братче! И не на последно място - руско влияние!
27
6
 
5
 
! Отговори
Кукловодът преди 6 години
До КЛАТУРОЛичи си и ти колко си запознат с Южна Америка. Да верно е че са бедни , но те се борят с последствията които им нанесе САЩ и техните Богаташи . Компаниите им бяха преватизирани от часни лица които бяха поставени от ЦРУ . Вече 20 години народа на Венецуела води бора за да си ги вземе обратно . Опизицията в каракас прави какво ли не за да накра власта да рухно , но имено народната любов и подкрепа към лидерите им ги държи . Достойният живот не се измерва в пари . Доказа го и СИРИЯ
26
5
 
12
 
! Отговори
Тоя психопат преди 6 години
вече взе и да халюцинира.Утре току виж си построил и мавзолей.*** по добре да вземе да осигури храна и лекарстваЧе само изтрещял от егоцентризъм комунист може да гази в нефт и да държи народа гладен
25
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХохохохоНееее....300 милиона е изклал ''лично'' Сталин......абе вие не разбрахте ли ,че трябва най накрая да смените плочата ?Даже Солженицин преди да умре си призна че е лъгал.Впрочем той ги докарваше до към 60.А и ако предположим че Сталин е убил всеки трети съветски гражданин(абсурд естествено) вие наистина ли плачете от мъка за жертвите на репресиите ,които са факт(но са завишени умишлено и то много) и са си вътрешна работа на Русия.Я поплачете за избиването на индианците примерно.
24
5
 
20
 
! Отговори
Хохохохо преди 6 години
Преди да е изклал 20-30 милиона руснаци няма какво да се бута при Джугашвили...
23
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не забравяме , че и самата България беше разделена от тъмната империя на север. Едната част беше дадена на Турция и Сърбия. Само късмета и точното време помогна да не се гледаме , както СК и ЮК. Братя , сестри , роднини и приятели разделени от тъмната идеология. Няма как да подкрепям човек като дебелака , който е просто чужд агент в собствената си държава.
22
17
 
13
 
! Отговори
Антикравар преди 6 години
Не искаме демокрация. Особено такава от американски тип. Искаме свобода.
21
9
 
6
 
! Отговори
Леко с пропагандата преди 6 години
"след нейното идване в Европа и Света, не е имало голяма война" _____________________Сгазените, заклани, взривени и осакатени жертви на терора в Европа, на чия сметка да ги припишем, дрогарю демократ?
20
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Работата почна да излиза от контрол . Тея бедни плъхове по цял свят почнаха да се изживяват, като най - лошите диктатори в историята довели света до катастрофа. Колкото и разни платени драскачи да пишат по цял ден срещу демокрацията - след нейното идване в Европа и Света, не е имало голяма война !? Само военните режими бутат света към войни и разделение на обществото - историята го показва с много факти и държави.
19
8
 
8
 
! Отговори
Лулу(д) преди 6 години
До ЗозоРабота на всеки демократично мислещ човек е да разобличава и да се подиграва на ненормални форумни откачалки платени от Сорросс или взели се на сериозно спасители на света и вселената. Или си лууд или платен. Ако е и двете вече мноооого лошо за теб.
18
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 7При най-големите фалити не сме били толкова зле като сега..Оф, много сме зле сега.Мани, мани!Лятото 5 пъти ходих на море и 5-те пъти от София до морето пътищата бяха претъпкани с коли на умиращи от глад българи.На КПП-тата към Гърция същата работа.Даже на там колите се движеха сами,че хората в тях бяха умрели от глад. Хипермаркетите и моловете са претъпкани с умиращи от глад българи.Пенсонерите дават последните си 20000лв на телефонни измамници вместо да си купят кисело млекце.
17
9
 
17
 
! Отговори
ноло преди 6 години
Както при Сталин,Ким,Путин и всички други диктатори,цената за тяхното величие ще бъде платена от народа.Путин и Лавров се борят срещу Запада,руснака обеднява.Децата на Путин и Лавров са богати и учат на Запад,същия този Запад срещу който се борят двамата.Пълен абсурд,а има объркани хора които им се връзват и си ги представят като няко борци за справедливост.
16
7
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
До ГогоНапротив, моя работа е. Работа на всеки демократично мислещ човек е да разобличава и да се подиграва на ненормални диктатори, тормозещи народа си.
15
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименСталин напрви СССР супердържава.Супердържава по размери да, но технологично и икономически си беше джудже.За това и се сгромоляса без еди изстрелян куршум.Иначе тоя освен да трепе руснаци не знам какво полезно е направил.
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГогоЕ такива като теб постоянно вият на гроба на Русия пък за вас това не е проблем.
13
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сталин напрви СССР супердържава.