Ердоган: Предприемаме стъпки за купуване на балистични ракети!

"Ако не можем да купим оръжие от НАТО, ще намерим друг начин"
21 сеп 2017 13:15,
150
Ердоган: Предприемаме стъпки за купуване на балистични ракети!
Снимка: Reuters

Турция предприема стъпки за купуването на балистични ракети, за да защитава своите граждани. Това заяви турският президент Реджеп Тайип Ердоган, който участва в Глобалния бизнес форум на Блумбърг, предаде ТАСС.

Още по темата
"Предприемаме необходимите стъпки, свързани с балистичните ракети. В задълженията ни влиза защитата на 80-милионна Турция", подчерта Ердоган, цитиран от Анадолската агенция.

Държавният глава на Турция заяви вчера още, че продължават преговорите на Анкара за купуване от Русия на зенитни ракетни системи С-400, предаде БТА.

"Преговорите продължават. Ако в Сирия, близо до нас, има ракети С-400, аз ще се постарая и ние да имаме С-400, както и С-500. Ако не можем да купим оръжие от НАТО, ще намерим друг начин да направим това", каза Ердоган.

Турският президент съобщи на 12 септември, че Турция е платила депозит на Русия за покупката на руските зенитно-ракетни системи С-400, въпреки възраженията на съюзниците й от НАТО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
3
 
8
 
! Отговори
ЖЕСТОКАТА ИСТИНА преди 6 години
До ПацuРУСНАЦИТЕ ИСКАТ МОГЪЩИ СЪЮЗНИЦИ А НЕ БИВШИ РОБИ !!! ЗА ТЯХ НИЕ НЕ СМЕ БРАТУШКИ А ***(ПО ТОЧНО МОНГОЛО -ТАТАРИ ) !!!!
99
6
 
4
 
! Отговори
Спокойно преди 6 години
Кюрдите ще се сдобият преди него с балистични ракети
98
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ердо и Путин са хубава гей двойка славяни
97
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 125 Израел си бомби редовно край с 400 последния път на няма и 15 км а руските Космонавтите тихи и по ниски и от тревата толкова за хваления им бо-клу-к с 400 - или НЕ МОГАТ или НЕ СМЕЯТ а МАЙ И ДВЕТЕ
96
3
 
5
 
! Отговори
Путин преди 6 години
още една джамия ще ти построя сам ще се обрежа само ми купувай петрола--
95
4
 
4
 
! Отговори
Путин преди 6 години
аз съм гей обладай ме нежно Ердо
94
1
 
6
 
! Отговори
руски хибрид преди 6 години
руснаци и турци братя славяни ЗАВИНАГИ Путин ак бар слава на комунизма
93
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
добри новини Ердо ще се набутат с руски бо-к-л-у-к което е най голямата гаранция за безполезноста на аскерите му
92
0
 
1
 
! Отговори
1943 преди 6 години
До юбералесруско-американски, щото английските тарикати пак отказват да си платят сметката, а турците са за параван и бушон. спасявайте банките и чертежите, че пак ще ви ошушкат съюзниците
91
2
 
14
 
! Отговори
юбералес преди 6 години
Работата е ясна. Създава се руско-турски съюз срещу ЕС.
90
1
 
3
 
! Отговори
диван чапраз преди 6 години
До Анонименне мълчат - до 5 дни чакат нови дандании там, дори война. а докато Путин гостува утре на капълъчарши, Ердоган да му иска и десетина ядрени ракети "с твоите камъни по твоята глава" към С400, иначе да го уплаши, че ще купи от Макарон. една мята по нас да се радват сърбите, античките братчеди и ти, една по Израел за Газа, една по Сауди за газа, останалите пристъпва по бащата на бомбите в Иран в случай, че ония уточнят отстрани на фарси разликата между ЕдИнтичност и цялост
89
1
 
12
 
! Отговори
Свако преди 6 години
Русия и Турция да се слеят и без това смесените бракове са 240 хиляди вече...
88
2
 
11
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
До 111evropa i Amerika ne sa priyateli na turcia.zatova kupuvame ot priyateli.te iskat vseki da im se klanya .no baravo na Erdogan.
87
3
 
3
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
Сори...не утре а в събота ще се гласува...за Военното Тезкере!!!
86
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Между другото...Защо западние медии мълчат за референдума, който за иракски кюрдистан :-) какви мерки се взимат в Турция, в момента... че според споразумението през 1926 в Анкара...ако единтичността на Ирак се развали Турция има право да си вземе Мусул и Керкюк! Меджилиса утре ще каже резултатите от гласуването за Военното Тезкере!!!
85
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Познайте дали руски ракети изстреляни по руски самолети няма да кривнат встрани :)Едро си е тъпо парче - купува оръжие от врага си ;))"Защо не се въоражите от приятелите си, да си купите ракети, които не кривват встрани...а гледате все чуждото!?
84
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ердомуз всъщност иска да си купи 25-сантиметрова силиконова ракета в розово, с формата на минаре.Че старата ракета потънала навътре и няма вадене... Путин щял да ходи в Турция другата седмица, да се опитва да я извади със смучене.
83
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българския народ сикими народ,стара поговорка.
82
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ако не можем да купим оръжие от НАТО, ще намерим друг начин да направим това", каза Ердоган."То и ние не можем. Пробутват ни някакви 100 годишни американски бараки от балканската война за "съвместимост".
81
21
 
4
 
! Отговори
lkdcly преди 6 години
Каквото и да купуват тези песента им е изпята. Хамериканците са ги набелязали и отърване няма. Май са следващите в арабската пролет или пък хамериканците ще ги "демократизират". А най вероятно ще оставят това удоволствие на кюрдите. Поне така си мисля като гледам развоя на събитията, а той не е от полза на турките. ФАЩ въоръжават кюрдите, а това не ми изглежда като нещо случайно. Случайни неща няма. Тези са вече цел на хамериканците, за това и бърза да закупува С-400, но няма да му помогне.