Ердоган: Предприемаме стъпки за купуване на балистични ракети!

"Ако не можем да купим оръжие от НАТО, ще намерим друг начин"
21 сеп 2017 13:15,
150
Ердоган: Предприемаме стъпки за купуване на балистични ракети!
Снимка: Reuters

Турция предприема стъпки за купуването на балистични ракети, за да защитава своите граждани. Това заяви турският президент Реджеп Тайип Ердоган, който участва в Глобалния бизнес форум на Блумбърг, предаде ТАСС.

Още по темата
"Предприемаме необходимите стъпки, свързани с балистичните ракети. В задълженията ни влиза защитата на 80-милионна Турция", подчерта Ердоган, цитиран от Анадолската агенция.

Държавният глава на Турция заяви вчера още, че продължават преговорите на Анкара за купуване от Русия на зенитни ракетни системи С-400, предаде БТА.

"Преговорите продължават. Ако в Сирия, близо до нас, има ракети С-400, аз ще се постарая и ние да имаме С-400, както и С-500. Ако не можем да купим оръжие от НАТО, ще намерим друг начин да направим това", каза Ердоган.

Турският президент съобщи на 12 септември, че Турция е платила депозит на Русия за покупката на руските зенитно-ракетни системи С-400, въпреки възраженията на съюзниците й от НАТО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
. С нищо-произвеждащата ни икономика миналата зима едвам успяхме да намерим ток да се стоплим. Спряха всякакъв износ, имаше идеи да внасяме. Това с умряла икономика, и 0 електромобили. Смятай ако бяхме бяла държава до къде щяхме да стигнем с тока.
79
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 100 % ГУРБЕТЧИЯ; ТИ СИ ПЕЙ ТИ СИ СЛУШАЙ. А ТУРЦИЯ Е НА ВЕКОВЕ НАПРЕД ОТ ТВОЕТО ВЪОБРЪЖЕНИЕ. НО Е ДОБРЕ,ТЕЗИ КОИТО СА НИ ВРАГОВЕ ДА ВЯРВАТ,ЧЕ СМЕ ИЗОСТАНАЛИ ТА КОГАТО ИМ ПОТРОПАМЕ НА ВРАТИТЕ ДА СЕ СЦЕПЕНЯТ.
78
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 89 (100% тюрк)По такива теми няма смисъл да се допълва нищо. 99% от хората тук влизат в коментарните секции под статии за САЩ, Русия, Турция и т.н с предварителни нагласи и няма Значение какви аргументи изнсяш, те пак си държат на своето. Да се спори по такава тема е загуба на време
77
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Членска карта 7анадолски, що смени плочата
76
5
 
18
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
А, нас НАТО ни накара да махнем ракетите С-300 и ние ги махнах за да влезем в организацията. ЕС ни накара да закрием 4 реактора на АЕЦ Козлодуй и ние ги закрихме.
75
3
 
2
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Ако се върнем към съвсем плодотворната аналогия на Четвъртата и Втората световна война (измислена между другото не от мен, а от кремълската пропаганда), то по скалата на Втората световна сега сме някъде през пролетта на 1943 година.Главата ме заболя в мъки да разбера, какъв е смисълът на многото думи,дето сте изписали!!???? Преведете, моля!
74
1
 
6
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
до 93За вас е неприемливо да има други богати, освен фамилиите, които управляват САЩ от стотина години насам, ами свиквай!!!!
73
1
 
4
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
до 91Тази серия заговори е само в хамериканските филми и в бедната ти главица. На Източния фронт немците се бият с не по-малък фанатизъм от руснаците, а западния фронт още не е насрочен като дата!
72
2
 
2
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
до 84А кой раздаваше микичета на Майдана!???
71
1
 
7
 
! Отговори
100 % TURK преди 6 години
До 81.Това ли имаш да допълниш по темата .... ;) ?"100 % TURK" е само един ник !Много комплекси .....много. ...
70
2
 
11
 
! Отговори
138% TURK преди 6 години
***, *** от тзсиганската махала на Кърджали, от години цоцащ германската социална система, обожател на суинг партита (всичко това го е казал самият той в този форим) се е развихрил да плюе по турците и Турция. И това го прави с "ние не продаваме" ... Мангазаринът вече е германец ... тзсиганяка му тзсиганяк ....
69
3
 
10
 
! Отговори
100 % TURK преди 6 години
До Гурбет.чиятаЗначи не си запознат с нововъведенията. ...На последния военен фуар , бе изложена нова противорадарна система , оригинално турско производство. Американските и руски експерти признаха ,че такова нещо но момента не е видяно никъде !За безпилотните самолети , вярвам знаеш ....имат 100 % ов резултат при борбата с терористите . А за електромагнитните оръдия , ново поколение ...със сигурност не знаеш ....
68
1
 
2
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Ако Ким ще продава някому балистични ракети с ядрен заряд, дано да е на йеменските другари! Те знаят как, защо и по кого... Аль-Маут ли-Амрика,Аль-Маут ли-Исраиль,Аль-Алаанат элаа аль-Яхуд,Ан-Наср Ислам
67
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 76 Това 100% тюрк е толкова фалшиво колкото 100% грък, македонец, българин, румънец и т.н на балканите "чисти раси" няма. "Чисти" са афганистанците дето са на първо място в света по бракове между близки роднини че да пазят популацията чиста. Ако мислиш че това е нещо хубаво (за мен не е) ходи се "чисти" с братовчедка си
66
8
 
8
 
! Отговори
100 % ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
ТУРЦИЯ МОЖЕ ДА ПРОИЗВЕЖДА САМО ОНОВА , ЗА КОЕТО Е КУПИЛА ПАТЕНТ ОТ ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ ! КУПИХА ПАТЕНТ ЗА РАКЕТИ ДО 350 КМ. И ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ТЪПЧАТ НА ЕДНО МЯСТО И НЕ МОГАТ ДА ДОРАЗВИЯТ ТЕХНОЛОГИЯТА , ПРИЧИНИТЕ ГИ ОБЯСНИХ В ПРЕДНИЯ КОМЕНТАР ! А , ЗА ПЛОДОВЕ ,ЗЕЛЕНЧУЦИ И ТЕКСТИЛ НЯМАТ НУЖДА ОТ ПАТЕНТ ,В ТОВА СА ЕКСПЕРТИ !
65
0
 
9
 
! Отговори
100 % TURK преди 6 години
АМИ КАТО СА НЕКАДЪРНИЦИ И НЕ МОГАТ ДА ПРОИЗВЕЖДАТ НЕКА КУПУВАТ РУСКИ БОК.ЛУЦИ !========:).....е казал Гурбе.тчията. С тия плитки разсъждения ....докъде ?Това че купувам нещо от тебе , не значи, че не го притежавам !Броя парите , и то става моя собственост. ...някакви проблеми ?
64
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
зенитни или балистични ??????????/
63
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 62Ако единственото което гледаш на един мъж са селищните му части, е по- вероятно ти да си тоя дето бил отворен отзад
62
6
 
9
 
! Отговори
100 % TURK преди 6 години
Явно на Ердоган му е харесала тази полемика с ракетите !Иска да купува оръжия , които Турция притежава вече от близо 5 години. В последните няколко години , турската военна индустрия набра голям потенциал . Двете сдружения ,ASELSAN и TUBITAG , допринасят за нововъведения на световно ниво ! Преди , това бе невъзможно , най вече заради несигурността на самите кадри. Много от тях умираха при "неясни и нещастни" инциденти....
61
11
 
10
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
АМИ КАТО СА НЕКАДЪРНИЦИ И НЕ МОГАТ ДА ПРОИЗВЕЖДАТ НЕКА КУПУВАТ РУСКИ БОК.ЛУЦИ ! ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ТУРСКИЯ РОКЕТСАН НЕ МОЖЕ ДА ПРОИЗВЕДЕ ПО-ДАЛЕКОБОЙНА РАКЕТА ОТ 350 КМ . НЯМА И ДА МОГАТ ДА ПРОИЗВЕДАТ ,ТОВА С ЧЕТЕНЕ НА КОРАНА НЕ СТАВА ,НЕ СТАВА И С ПОКОЛЕНИЯ ОТ БРАКОВЕ МЕЖДУ РОДНИНИ КАКЪВТО Е И ЕРДОГАН ,ДЕТЕ ОТ БРАК МЕЖДУ ПЪРВИ БРАТОВЧЕДИ ! ЗАТОВА НЯМА АКЪЛ В ГЛАВАТА СИ И СВЪРЗВА ВСИЧКО С АЛЛАХ ! ДОРИ НАПРАВИ " РЕФОРМА В НАУКАТА " , УЧЕНИЦИТЕ НЯМА ДА УЧАТ ДАРВИН ,А ЩЕ УЧАТ ИСЛЯМСАТА РЕЛИГИЯ !