Ердоган: Предприемаме стъпки за купуване на балистични ракети!

"Ако не можем да купим оръжие от НАТО, ще намерим друг начин"
21 сеп 2017 13:15,
150
Ердоган: Предприемаме стъпки за купуване на балистични ракети!
Снимка: Reuters

Турция предприема стъпки за купуването на балистични ракети, за да защитава своите граждани. Това заяви турският президент Реджеп Тайип Ердоган, който участва в Глобалния бизнес форум на Блумбърг, предаде ТАСС.

Още по темата
"Предприемаме необходимите стъпки, свързани с балистичните ракети. В задълженията ни влиза защитата на 80-милионна Турция", подчерта Ердоган, цитиран от Анадолската агенция.

Държавният глава на Турция заяви вчера още, че продължават преговорите на Анкара за купуване от Русия на зенитни ракетни системи С-400, предаде БТА.

"Преговорите продължават. Ако в Сирия, близо до нас, има ракети С-400, аз ще се постарая и ние да имаме С-400, както и С-500. Ако не можем да купим оръжие от НАТО, ще намерим друг начин да направим това", каза Ердоган.

Турският президент съобщи на 12 септември, че Турция е платила депозит на Русия за покупката на руските зенитно-ракетни системи С-400, въпреки възраженията на съюзниците й от НАТО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
9
 
5
 
! Отговори
до 69 преди 6 години
А ти кога ще проумееш че не сме турци,мюсулмани и азиатци.Ние сме българи,християни и европейци,в съюз сме с другите европейски държави,с другите християнски държави по света,като САЩ една от тях.Това е положението.САЩ и НАТО ни дават защита от дивите племена от Изток,да си оправим държавата зависи от нас.
59
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До хахахахо анадолскина тоя хал са, защото много се пуйчеха по Сауди от шатрите
58
2
 
7
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
Точно заради сценария на "демокрация" на евроатлантиците сме заляти сега с бежанци!
57
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ердоган в случая е прав, колкото и да не го харесваме. При положение, че САЩ не искат да му продават оръжие, а ПОДАРЯВАТ на кюрдите, какво се очаква да направи? Той разбира, че на американците по никакъв начин не може да им се има доверие и когато имат изгода ще забият нож в гърба му. Не знам само ние кога ще проумеем този очеизваден факт и ще започнем да си гледаме собствените интереси, ако трябва и срещу американските!
56
6
 
11
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
"сценария с разни самозабравили се го гледахме в Либия, Алжир, Египет, Ирак, сега в Сирия. толкова ли няма един разумен сред вас да се усети къде ви бутат, или се надявате само с Кимчо да се занимават."Ние гледаме сценария където евроатлантиците направиха в споменатите държави...кой каква "демокрация" докара там! И че по същия сценарий се опитват да избутат и Турция там! Я кажи щом "диктаторите" там ги няма вече оти са на тоя хал? :-) та сценария на евроатлантиците няма да мине в Турция...
55
4
 
11
 
! Отговори
ДО № 52 преди 6 години
ДРУЖБАТА ЕРДОГАНОВИЧ-ПУТИН Е КАТО ТАЗИ МЕЖДУ СТАЛИН И ХИТЛЕРОВИЧ ОТПРЕДИ 70-75 ГОДИНИ.ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ НАТВОРЯТ...ХИЧ ИМ НЯМАМ ДОВЕРИЕ.И ДВАМАТА ИСКАТ ДА ВЪЗРОДЯТ БИВШИТЕ СИ ИМПЕРИИ,А ТОВА НЕ Е ДОБРЕ ЗА НАС,ПРИМЕРНО!!ТАКА ЧЕ...
54
6
 
11
 
! Отговори
й преди 6 години
И ТОЯ ПОЩУРЯ! ПО КОГО ЩЕ СТРЕЛЯШ,БЕ,АЛАНКООЛУ???!ЕТО ТАКИВА ЕДИН-ДВАМА/ЗА МОМЕНТА СА ДВАМА/, МОГАТ ДА ВГОРЧАТ ЖИВОТА НА ПЛАНЕТАТА.
53
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TOZ ZA BULGARISTAN
52
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анадолскихората ти казват, не отива Турция на добре - ти си знаеш дитирамбите "той, той, той". сценария с разни самозабравили се го гледахме в Либия, Алжир, Египет, Ирак, сега в Сирия. толкова ли няма един разумен сред вас да се усети къде ви бутат, или се надявате само с Кимчо да се занимават.
51
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 57А помните ли на времето бай Кадафи? И той "чок отворен" го раздаваше ама накрая ква стана тя.....абе и ти отворен като те гледам ... отзад !
50
2
 
4
 
! Отговори
ЕСофобников преди 6 години
9М72 Искандер-защо ли руснаците са кръстили "квазибалистичен" ракетен комплекс на името на претендент за трона в Турция(справка историята и "Златния век-Кьосем).Препоръчвам я на Ердоган-няма защита против нея- Траекторията се контролира по време на целия полет от компютърни системи. "Искандер" може да прави резки завои във въздуха и да изстрелва противомерки."Интереса klati fesa"!!!А, за нас не са нужни ракети-да се притисним, ако купуваше далекобойни оръдия.Става и с подкуп...
49
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червените армии се приготвят за война. То е видимо . Отново ще се опитат да колонизират Европа и Азия. ЕС трябва да докара ядрени самолетоносачи във всички държави на границата на ЕС, както и тежка техника.
48
2
 
3
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
"вчера никой не го слушал в оонето и даже половината лидери ги нямало в залата да му търпят крясъците "фашисти, фашисти, искам ракети""Ооо да това беше твърдението на опозицията,само, че те са забравили, че хората го гледаха на живо и показваха и залата.Твърдения със "снимки" от няколко празни стола не става! Защо и техните медии не го дадоха на живо? Ние помним и Кълъчтароглу какви изявления има на живо."Ако в Президентската Република, Президента и Премиера не се разберат какво ще стане:-)
47
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А помните ли на времето бай Кадафи? И той "чок отворен" го раздаваше ама накрая ква стана тя...
46
4
 
6
 
! Отговори
Турко преди 6 години
До Анонимен 54Mного си про3Д С400 е коплекс категория - противовъздушна отбрана, В Сирия даже има С400, що да няма в Турция
45
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако съседа има ракети, ти по добре мисли за противоракетни комплекси, а не и ти да си купиш ракети. Така само ще увеличиш жертвите сред цивилното насление.
44
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Фактизглежда му нямат пълно доверие, Турция напоследък се фанатизира повече от Египет, и залита насам-натам, иначе отдавна да са му продали всичко излишно. вчера никой не го слушал в оонето и даже половината лидери ги нямало в залата да му търпят крясъците "фашисти, фашисти, искам ракети"
43
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дружбата между Ердоган и Путин е в ощърб на България, Европа, Християнството и целия нормален, цивилизован свят! От тази дружба абсолютно нищо не може да се пръкне! Само упадък, ислямизация и войни!...Не Дюдю, това не е дружба, това е интерес. Кой им е виновен на България, Европа и християнството, че не си гледат интереса?
42
4
 
2
 
! Отговори
бизнес преди 6 години
До Ангелнищо ново, играят си на доброто и лошото ченге, обаче някои се хващат. лошото, че обикновените хора го отнасят, възстановяването на държавите трае декади лишения и мизерия, а Германия едва диша вече от гастърбайтери.
41
5
 
5
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Как Разсъждава НАТО : Няма да продадем оръжия на Ердоган защото ще дойде време в което той ще ги използва срещу нас!!!Как Разсъждава Путин : Ако искаш да убиеш законно и обществено приемливо ,някой .Въоръжи го!!!Крайната цел е 1 !!!