Ердоган: Предприемаме стъпки за купуване на балистични ракети!

"Ако не можем да купим оръжие от НАТО, ще намерим друг начин"
21 сеп 2017 13:15,
150
Ердоган: Предприемаме стъпки за купуване на балистични ракети!
Снимка: Reuters

Турция предприема стъпки за купуването на балистични ракети, за да защитава своите граждани. Това заяви турският президент Реджеп Тайип Ердоган, който участва в Глобалния бизнес форум на Блумбърг, предаде ТАСС.

Още по темата
"Предприемаме необходимите стъпки, свързани с балистичните ракети. В задълженията ни влиза защитата на 80-милионна Турция", подчерта Ердоган, цитиран от Анадолската агенция.

Държавният глава на Турция заяви вчера още, че продължават преговорите на Анкара за купуване от Русия на зенитни ракетни системи С-400, предаде БТА.

"Преговорите продължават. Ако в Сирия, близо до нас, има ракети С-400, аз ще се постарая и ние да имаме С-400, както и С-500. Ако не можем да купим оръжие от НАТО, ще намерим друг начин да направим това", каза Ердоган.

Турският президент съобщи на 12 септември, че Турция е платила депозит на Русия за покупката на руските зенитно-ракетни системи С-400, въпреки възраженията на съюзниците й от НАТО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
4
 
46
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 6 години
A жалка България дори не може да вземе шведски изтребители. Трябвало да вземем задължително американските Фъ16, някога ПОДАРЕНИ на Португалия, вече бракувани. Не сме купували изтребители, купували сме сигурност и това бил геополитически избор ХА ХА ХА
19
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
то явно тоя не прави ралика между ПВО и балистична ракета, *** караи
18
1
 
10
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Жоре Ракетчико 10НАУЧИ СИ ИСТОРИЯТАУмнико в Грузия няма С-300. На Грузия Украйна им достави един Бук-М1 който свали половин дузина руски самолети включително Ту-22М3Р, Су-24 и Су-25 преди инструктори на Су-34 от центъра Торжок(за обучение на летци) да ги обезвреди. След това Сухопътните войски на Рашките ги издириха и плениха останалите машини.
17
11
 
5
 
! Отговори
разоръжаване преди 6 години
още един Кимчо ще рекетира с ракетки във всички посоки до фашиста Дончо Трънски в Ню Йорк чак.Асад с неговата химия ряпа да яде. Мъдуро какво иска - фотонни бомби, или няколко лазара му стигат да срази империалистическия народен расов враг?
16
19
 
46
 
! Отговори
Пример за ЕС държава преди 6 години
ВЕЛИК СИ ЕРДОГАН Е! САМО НАПРЕД!!!
15
3
 
31
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Пък ние българите правим всичко каквото ни наредят нашите по-старши парнтьори от Брюксел и Вашингтон и с радост си смъкваме гащите и им се навеждаме.
14
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От кой ще купи ракети ли ? Ами дебелака , ще им продаде . Както Пакистан продаде на тях центрафуги и чертежи. Кръга на бедните.Дай на бедния да прогледне и му гледай сеира. Това е положението ...С простолюдието
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами да си направят, бе! Кимчовците как си правят сами?
12
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С голям обсег и ядрени бойни глави, ако може... Този съвсем полудя!
11
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видяхте ли се сега папагал чета , които се радвате на Кум прасето. Почна веригата ...Всеки да иска. Щом за единия може и аз мен може. Скоро като почнат да летят ракети около нас ..Ще разберете , какви идеологически глупации сте били. Разликата е че съюзниците на САЩ са умни и управляеми , а тея диктатори Русия неможе да контролира.
10
21
 
13
 
! Отговори
Жоре Ракетчико преди 6 години
Помня през 2008 година когато рашките влязоха в Южна Осетия да бранят руский мир, Грузия се опита да използва комплексите си С-300 срещу руската авиация....обаче се оказа, че дядя Иванушка си бил запазил кодовете за пуск на всеки един от тези комплекси, деактивира ги и грузинците само гледаха лупингите на руските Су-та кат пускат бомби....Та мустакатия тюркмен да вземе да си помисли какво е капарирал, щото в един момент да не се окаже е платил 2 млрд. за купчина ненужно желязо :-)
9
5
 
33
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
"Мисля, че е въпрос на време преди на тоя да му спретнат "активно мероприятие" от ЦРУ-то. Или направо да му видят сметката. Много взе да се репчи, типично по турски - нагъл и ***."Вие какво харесвате...всеки да е послушен като вас и всеки да е дърпан с конци като вас ли? Всеки да е зависим от великите ви сили като вас ли?
8
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"купуването на балистични ракети, за да защитава своите граждани.".... от кого бе?
7
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какво са му балистични ракети пък на тоя?!
6
12
 
19
 
! Отговори
позитано 20 преди 6 години
До Анонимен 1 Така е .Да се отървем от НАТО и да се закачим за Кимчо. В него е бъдещето. Обещава да унищожи САЩ и там ни е надеждата.Хи , хи..!А колко мразим САЩ ? Малий..Те да живеят богато , а ние бедни. Къде дават така? Бъдещето е на всички бедни.
5
15
 
17
 
! Отговори
dдфсф преди 6 години
Мисля, че е въпрос на време преди на тоя да му спретнат "активно мероприятие" от ЦРУ-то. Или направо да му видят сметката. Много взе да се репчи, типично по турски - нагъл и ***.
4
6
 
22
 
! Отговори
гого преди 6 години
алоо реалиста, склонен си да плюеш президента си, но да се одупиш на Ердоганя....евала чоджум
3
2
 
34
 
! Отговори
:):) преди 6 години
я да ги видим нашите умници дето нарязаха нашите СС23 в Телиш и Самоков, те са горди демократи дето научни тръдове изписаха как за българуя близкуте 50 години няма заплахи, всички са ни аверчета(дружки)....
2
20
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Купувайте ги през България и нямате проблеми , стига да има комисионни.Радев ще ви съдейства.Той се указа голям натовец.Решетников с пръст в устата.
1
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕРДОГАН ДА ОТЪРВЕ ТУРЦИЯ ОТ НАТО. СЛЕД ТОВА СМЕ НИЕ НАРЕД.