Пхенян за заплахите на Вашингтон: Кучешки лай!

"Маршируването си продължава дори когато кучетата лаят"
Обновена: 21 сеп 2017 08:27 | 21 сеп 2017 08:23,
121
Пхенян за заплахите на Вашингтон: Кучешки лай!
Снимка: Reuters

Севернокорейският външен министър И Йон Хо оприличи речта на Доналд Тръмп в ООН на "лай на куче" и омаловажи заплахата на американския президент, че САЩ може да бъдат принудени да унищожат напълно Северна Корея, предаде Ройтерс.

"Има поговорка, която гласи: Кучетата лаят, керванът си върви", заяви Йон Хо пред журналисти пред централата на ООН в Ню Йорк.

Попитан какво мисли за прякора "Човека ракета", който Тръмп лепна на севернокорейския лидер, той отвърна със сарказъм, че "съжалява помощниците на Тръмп".

И Йон Хо ще говори утре на сесията на Общото събрание на ООН.

Неговото изявление е първата реакция от Северна Корея на отправеното от Тръмп най-остро досега предупреждение към Пхенян и призива му към страните членки на ООН да работят заедно за изолиране на режима на Ким Чен Ун, докато не спре враждебното си поведение.

"Ако Северна Корея заплаши САЩ или нашите съюзници, подчерта Тръмп, ние няма да имаме друг избор освен напълно да я унищожим. Човекът ракета е предприел самоубийствена мисия за себе си и за режима си", заяви също Тръмп, цитиран от БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
7
 
14
 
! Отговори
рд 170 преди 6 години
До АнонименПалячо казвате.Значи точно това имах предвид.Почнахме с цинизмите.Сащ драги не печелят войната сами а с решителната помощ на Сталин изразяваща се в разбиването на японците в Манджурия .Не атомните бомби изиграват решаващата роля за капитулацията.Така ,че бъдете здрав и посещавайте по често циркове за да гледате палячовци.Впрочем ако не са те отдавна нямаше да ни има.Смеха крепи живота.....
61
7
 
8
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 63Ами такива са - Кучета дето само лаят и хапят само слабите!1950-1952 Корея - заедно с 60 и кусур страни при тотално превъзходство - ПримириеВиетнам - Биха ги като Маче у дирекРеволюция в Иран - Насъска Ирак да воюваЦветни революции по светаНападение над СърбияОкупиране АфганистанВторото Нападение и Окупиране на Ирак след години санкцииВойна с ИД - чрез Пешмерга(Кюрди) и Иракската армияСКорея има Ядрено оръжие - Лай и РЕВ - Китай, Русия да обуздаят КимПак друг да решава
60
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Куче, което лае не хапе. Буш-син нападна Ирак без много приказки и лай.
59
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 64 Войната Япония - САЩ ...спечеЛена от САЩ САМА. А сега ти посочи по модерна, силна и скъпа армия от САЩ и какво е спечелила ? ***.
58
10
 
11
 
! Отговори
рд 170 преди 6 години
До АнонименСащ най силната армия на Света?Дайте една тежка война спечелена от САЩ САМИ!Една ...но с доказателства(примерно критериите за свален от пилот изтребител при руснаците са едни а при янките други и винаги трябва трети източник ,който както се досещате трябва да не е в зависимост) А НЕ С ЦИНИЗМИ.Не с умопомрачителни заключения от рода на:Те сваляха руските щайги Югославия и Ирак.Като случайно пропускате ,че съотношението беше 40/1 .Впрочем IQ e спорно мерило но.
57
21
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До даДа кажеш страхливо куче на най-влиятелната страна в Света с най-силната и модернизирана армия за всички времена ,трябва да имаш IQ което да е равно на нула :))
56
15
 
18
 
! Отговори
да преди 6 години
на'пиканата Америка ще разруши държава, съсед на Русия и Китай хахахаха..ама в съня си..толкова трупове ще й струва на Кравата тая война, че после няма да прилича на себе си..а те южнокорейците са ***, нали и ще тръгнат да воюват със Севера, защото Америка така казала :))))))Тръмп е наистина е страхливо куче, което лае ама от океан разстояние, защото не му стиска да направи друго
55
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кви сте вий бе умици. Как ще я разруши, с ядрени ракети ли или с обикновени. Пекин е доста близо Сеул също. Няма да посмее. Но оня ще пусне. Сметнете за колко дни радиацията ще стигне до нас. Герои, ще спират Ким.
54
2
 
10
 
! Отговори
До @ преди 6 години
Не се кахъри за янките, колега. Ще се бият корейци срещу корейци, а САЩ само ще мятат ракети круз и томахавки.
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Рок енд рол - пич, не се впрягай, няма човек, който да не знае, идеята беше друга :) хайде със здраве
52
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 31Да много неща мога да ти кажа за ага Виетнам , Афганистан , Либия, СК , Чили, България, Румъния и много др.Всичките са взели власт с преврат финансиран от Русия. С това мисля темата се изчерпва . Какво прави САЩ там отново казвам океана е на всички. Какво прави Русия в Средиземно море в простанището на Сирия ?
51
6
 
22
 
! Отговори
@ преди 6 години
Петдесетте години САЩ сравни със земята Северна Корея. Килимни бомбардировки, ***, тотално и абсолютно превъзходство във въздуха, но не успяват да завладеят и метър. Северно корейците вече над 60 години се готвят за римейк, наясно че това е неизбежно.Анализатори пишат за стотици километри тунели в планините, има доказателства за балистични ракети и ядрено оръжие.Само подозирам, но нападение срещу Северна Корея няма да е като разходките в Афганистан, Ирак и Либия. Подценяват ги.
50
6
 
1
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
Изяще се!
49
5
 
10
 
! Отговори
абре учен! преди 6 години
Не дай да става ,че ще видиш края на великана с глинените крака.Работата много взе да ми напомня на една приказка с торбата с ...Политиката на САЩ, да се правят на полови атлети, сред евнуси ,но когато има нов петел в курника силичките им са до там.
48
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като сравниш двете Кореи ти става ясно, че Ким трябва да бъде ударен веднага!
47
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Рок енд рол самсунг са южнокорейци, ама като гледам на Доналд Дък акъла може и там да метне пиратките...
46
2
 
8
 
! Отговори
един преди 6 години
дай на българина тема за политика и му гледай сеира..
45
6
 
10
 
! Отговори
до u4en преди 6 години
Извинявай човек, но ти си поредното доказателство за тежките увреждания, които нанасят холивудските продукции!
44
22
 
8
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Какви атомни бомби се въртят в чугунените червене кратуни ? Ако има конфликт. ще видим най- модерно техн. оръжие . от т.н. още при Рейгън ЗВЕЗДНИ ВОЙНИ . Всяка ракета ще бъде унищожена в полет от лазарни оръж. от спътници в орбита. А локаризиран Ким и обкръжението..а също и гаубиците в близост до границата с ЮК ще бъдат ударени от НЕУТРОННИ бомби . поразяващи жив.сила !
43
3
 
15
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Работа като работа ,по цял ден ръкопляскаш и маршируваш за вожда на нацията.Доста българи си изкарват прехраната по същия наин.