Пхенян за заплахите на Вашингтон: Кучешки лай!

"Маршируването си продължава дори когато кучетата лаят"
Обновена: 21 сеп 2017 08:27 | 21 сеп 2017 08:23,
121
Пхенян за заплахите на Вашингтон: Кучешки лай!
Снимка: Reuters

Севернокорейският външен министър И Йон Хо оприличи речта на Доналд Тръмп в ООН на "лай на куче" и омаловажи заплахата на американския президент, че САЩ може да бъдат принудени да унищожат напълно Северна Корея, предаде Ройтерс.

"Има поговорка, която гласи: Кучетата лаят, керванът си върви", заяви Йон Хо пред журналисти пред централата на ООН в Ню Йорк.

Попитан какво мисли за прякора "Човека ракета", който Тръмп лепна на севернокорейския лидер, той отвърна със сарказъм, че "съжалява помощниците на Тръмп".

И Йон Хо ще говори утре на сесията на Общото събрание на ООН.

Неговото изявление е първата реакция от Северна Корея на отправеното от Тръмп най-остро досега предупреждение към Пхенян и призива му към страните членки на ООН да работят заедно за изолиране на режима на Ким Чен Ун, докато не спре враждебното си поведение.

"Ако Северна Корея заплаши САЩ или нашите съюзници, подчерта Тръмп, ние няма да имаме друг избор освен напълно да я унищожим. Човекът ракета е предприел самоубийствена мисия за себе си и за режима си", заяви също Тръмп, цитиран от БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
14
 
8
 
! Отговори
Отговорът на Ким преди 6 години
Прасешко грухтене
41
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оооо,и талибаните някога се силеха да заличат САЩ ама нещо не им се получи!
40
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само Садам а и Кадафи казваше на американците кучета и беше също позорно обесен!Като мръсно псе!За това не се правете на разбирачи а вижте цялата хронология в света и ще разберете че САЩ никога не говорят на празно!
39
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само пълен *** може да не повярва че САЩ наистина ще заличат Северна Корея от земята ако ги нападнат!
38
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Американците не съзнават ли, че това не е компютърна игра, нито холивудско кино???
37
10
 
26
 
! Отговори
до 35 преди 6 години
,,Конфликтите, в които се намесва САЩ са разпалени първоначално от Русия"Хаха- това е виц на месеца.Да и небето е зелено, а морето жълто и един мармот завива шоколад в станиол
36
8
 
22
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
много глупости ръси този тръмп, чувства се безсилен и лае пред ООН
35
15
 
28
 
! Отговори
Енгелс преди 6 години
Капитализмът трябва да бъде сринат час по-скоро. Най-добре е да се започне от САЩ. Тръмполяка е предприел самоубийствена мисия, която ще завърши с пълно и необратимо унищожение на САЩ, световната капиталистическа система ще рухне и светът ще бъде освободен!
34
28
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Конфликтите, в които се намесва САЩ са разпалени първоначално от Русия - Афганистан, Ирак, корейската и Виетнамската войни, Сирия, Мозамбик, Ангола ...Руснаците правят там преврати и слагат комунисти на власт, руски ***.Така се зараждат световните конфликти - от Русия!Всичко лошо е дошло от там!
33
15
 
13
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Логично е ние българите мразещи всичко и всички да се кефим на джуджето Ким.
32
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Саддам много глупости говореше... къде е сега?Та и Ким го чака същото.
31
9
 
33
 
! Отговори
до 30: преди 6 години
А да си поглеждал картата. Сащ какви граници има с Корея? А нещо да кажеш за Виетнамската война, за Ирак, за Либия. САЩ са ангел-хранител, а всички други са лоши. Само те имат право да се разпореждат нали? Къде има конфликт по света, дето САЩ не са намесени?То бива и бива *** промивка, ама айде не мен, моля та
30
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 31А да си чувал , кой започва корейската война глупендерр неук? САЩ са съюзник на ЮК.Посочих извън корейската война, която започва от диктатора,а не от САЩ. Седни поучи малко история, не се прави на много умен.
29
8
 
16
 
! Отговори
до 53 преди 6 години
До Анонимен ,,Кога САЩ е нападала СК до сега с оръжие ?"Да си чувал за Корейската война 53г.? Лелее колко неграмотници има
28
11
 
31
 
! Отговори
А бе преди 6 години
За САЩ(и Господарите им) чуждият живот е без значение,така че милиони жертви и унищожени страни няма да ги спрат!Няма да ги спрат даже собствени жертви-убедихме се в това на 11.09.01,когато унищожиха 3000 собствени граждани само за да оправдаят политиката си!Обаче заплахата да рухне тяхната система е най-големия им кошмар!Рухването на Уолстрийт и долара е по-страшно от 1-2млрд убити!Така че действията им зависят от риска за срив в системата.
27
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 24 Пак пропаганда . Ти неможе да казваш , кой къде ще ходи в международни води или кой в коя държава ще прави бази ? Япония и ЮК са суверенни държави и могат да пускат , когото решат там. Кога САЩ е нападала СК до сега с оръжие ? Освен когато комуниста влезе с армия в ЮК и разпали корейската война ? Кой е агресора според тебе ?
26
4
 
2
 
! Отговори
до 25 преди 6 години
Добре ще си я премИря? Хаха - неграмотна калинка
25
10
 
35
 
! Отговори
Четете в вестник 19& преди 6 години
СAЩ сa дaли ултимaтум нa Бойко Борисов " или купувaте нaшите изтребители,или нямa дa търпим.повече товa прaвителство,изгодни,или не,бaрaки,или не,купувaте нaшите и точкa по въпросa"СAЩ съвсем изпростяхa и вече не крият зловещaтa си същност,зaплaшвaт открито всички държaви по светa,които не искaт дa им бъдaт роби и дa им се подчинявaт!Сaтaнинскaтa същност нa тaзи проклетa държaвa излезе нaяве!
24
14
 
17
 
! Отговори
до 22 преди 6 години
Първо янкитата нямат никаква работа там. И ако не се месеха там, нямаше да има никакви заплахи. Никой не я заличил, защото не знаят как ще реагират батковците Русия и Китай. Явно много рамбовци си гледал?Лош демократичен опит за пропаганда
23
11
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Няма нужда САЩ да удрят СК с ядрено оръжие.Бълха с граната не се убива.