Путин и Ердоган се срещат до дни: Сирия и С-400

Разговорите на двамата лидери ще се състоят в Анкара
21 сеп 2017 10:15,
86
Путин и Ердоган се срещат до дни: Сирия и С-400
Снимка: Reuters

Президентите на Русия и Турция - Владимир Путин и Реджеп Тайип Ердоган, в най-скоро време може да разговарят по телефона и да се срещнат. Това съобщи говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

Детайлите, свързани с възможните контакти на двамата лидери, се обсъждат, каза Песков.

Ердоган заяви вчера в Ню Йорк, че се надява в понеделник да разговаря с Путин по телефона, а в четвъртък има намерение да се срещне с него.

Турският президент посочи, че би искал да обсъди с руския си колега ситуацията, свързана със сирийския въпрос, както и купуването от Русия на зенитни ракетни системи С-400.

Според информация на турската държавна телевизия ТРТ разговорите на двамата лидери ще се състоят в Анкара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
4
 
0
 
! Отговори
А какво стана преди 6 години
с паметта на загиналия руски пилот. Путин влиза с договорки с дявола/с мустаци/ но все повече се отдалечава от цивилизования свят.
51
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАТО се разцепва... ми ние к'во правим още там?
50
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименСтрана от третия свят не може да произвежда ядрени реактори.Прекаляваш.Сега ясно че не ги харесваш но да говориш такива откровено неверни и меко казано съмнителни неща....Стегни се.
49
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До пенкоСтига си писал глупости.Колкото и нагъл да си,неможе да сравняваш Русия със САЩ.Това е все едно да сравняваш Кърджали с Париж.Русия е страна от 3-тия свят и е икономическо джуде,къде видя САЩ да ги е страх от тях? САЩ санкционират постоянно руснаците ,а Лавров се моли да си оправят отношенията.Истината е ,че САЩ е най-богатата и влиятелна страна в света със най-силната валута и най-модернизираната армия.За Русия се знае само ,че съществува на картата и че не е фактор извън границите си.
48
14
 
1
 
! Отговори
до славянин преди 6 години
Славяните като теб много май се кефите на мюсулмански диктатори като Ердо.Путин и той много ги обича,Рамазан Феса Кадиров,Асад мюсулмански,радикалния ислямист Аятолаха на Иран,ислямистите от Хизбула.По си мисля че сте ислямисти отколкото славяни.
47
2
 
14
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Кочев , защо тогава САЩ се страхуват от РФ ! Според теб оръжието се произвежда от фъфънки ! Космическите кораби са от царевични кочани ! Хакери има само извън САЩ ! СУ-... е измишльотина ! Доларът е най-стабилния мангиз /защото евреите казват така/! Руснаците ядат само картофи ,за да изкупуват редица крайбрежия ! Диамантите в Чукотка са изкуствени ! "Съгласен съм с теб "!!!
46
0
 
19
 
! Отговори
славянин преди 6 години
Путин и Ердоган бутат първата плочка на доминото на бутафорната организация нато!
45
1
 
6
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До кочев 48Толкова си ДАЛЕЧЕ от ИСТИНАТАЕхх ето ти пример Саудитска Арабия - 95% от износа е Петрол и ГАЗ - ОБАЧЕ 90% от ПРИХОДИТЕ в Хазната не са от Петрол и ГАЗ. А от Какво ще кажеш? От Имоти, Търговия и Туризъм.Подобно е положението и с Русия - 60% от износа е Петрол и Газ но това са вече под 30% от приходите в бюджета
44
3
 
17
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
"По нищо не се различават двамата евроазиатски президенти, то други освен тях с такава титла няма. Нито по акъл се различават нито по ежене нито по таралежене, единствената разлика е във фоновия цвят на вратовръзките."А някои евроатлантически президенти по нищо не се различават от кукли на конци...и едното и друго все някой им дърпа конците! Единствената разлика е, че на едното им течат лигите... Силен си, когато си възможно по скоро като си независим от някого!
43
0
 
3
 
! Отговори
jimmy преди 6 години
То фетулах е и дьонме:)))
42
1
 
17
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
До jiimy "Самолета го свалиха масонските слуги на ЦРУ които се пробваха и с ердо но сега риват че ги очаткаха:)))"Колега те първо се опитаха с Гези...не мина номера, после самолета и посланика...Путин не е т.ъп...сега тези джунтаджии да дойде да ги спаси пионката на ЦРУ Фетуллах!
41
1
 
14
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
"Това само ли го измисли"Колега, аз изводите ги правя от съответната страна за разлика от Вас! Като следа лявото, дясното, чуждото и като гледам какво става със собствени очи и чувам със собствените уши...Докато вие с извинение "конете с капаци" от това, което ви кажат и каквото ви покажат...
40
19
 
4
 
! Отговори
кочев преди 6 години
Ер До им свали самолета,гръмна им посланника по телевизията,нахлу в Сирия и нарита Асад.В отговор Путин забрани вноса на домати хахахаха сега му се моли да му купи малко оръжия да закърпи бюджета че Русия освен продажбата на оръжия и суровинни,друго няма.Като мюсулманските държави,които имат само един петрол за продаване.Жалко за братушките,все мафиоти им се падат да ги управляват,като и нас за съжаление.
39
1
 
19
 
! Отговори
jimmy преди 6 години
Самолета го свалиха масонските слуги на ЦРУ които се пробваха и с ердо но сега риват че ги очаткаха:)))
38
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай Реджеб има навика да сваля руски самолети. С-400 ще ми свърши много добра работа!
37
3
 
17
 
! Отговори
Adam преди 6 години
Тва са номер едно и две в класацията най велики лидери!
36
6
 
17
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
"България си е вечната жертва на руско-турската дружба!"По скоро България е жертва на собствения си акъл... Турция не е заплаха за България! Не дейте да вярвате на всичко, което ви кажат и покажат... Но и във вас не намирам кусур, че сте принудени на това да им вярвате! За да правиш точен извод за съответна страна е нужно да знаеш език и да си в съответната страна...да следиш и левите и десните... Другото е хвърли кал срещу слънцето, па може и следа да му остане!
35
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Време е Путин да изостави ботокса и да си пусне мустак като на любимия си колега Ердоган, ще изглежда много по секси от сега и популярността му в руската П.едерация ще надскочи 90%.
34
3
 
11
 
! Отговори
Бум преди 6 години
Въпроса за С-400 вече е решен и капарото е внесено,интересно е че и Гърция ще води преговори с Русия за закупуването на същите ПВО системи.
33
7
 
11
 
! Отговори
Ясно преди 6 години
В момента разговорите и договореностите между Турция,Иран и Русия носят мир в Сирия,те не са заплаха за трети страни.