Тръмп отвърна на Ким Чен Ун: Той е луд човек!

"Ще бъде подложен на изпитание като никога досега"
22 сеп 2017 15:40, Александър Попов
185
Тръмп отвърна на Ким Чен Ун: Той е луд човек!
Снимка: Reuters

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун ще бъде подложен на изпитание, с каквото досега не се е сблъсквал, заяви в Туитър президентът на САЩ Доналд Тръмп, предаде Ройтерс.

Още по темата


"Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун, един очевидно луд човек, който няма нищо против да мъчи с глад или да убива народа си, ще бъде подложен на изпитание като никога досега", написа Тръмп в Twitter.

Във вторник Тръмп заяви пред Общото събрание на ООН, че САЩ ще подложат КНДР "на пълно унищожение", ако тя застраши тях или техни съюзници, припомня ТАСС.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още по темата: Ким Чен УнДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРИ ТОВА ОТБЕЛЕЖЕТЕ, ЧЕ СЕГА СЕ ИЗСТРЕЛВАТ САМО РАКЕТИТЕ - НОСИТЕЛИ БЕЗ ЯДРЕНИТЕ ЗАРЯДИ.
40
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ссдд,и ти не си много наясно като гледам. Тези ракети достигат космоса, там набират огромна скорост и биват насочени към целта, след което вече е почти невъзможно да бъдат прихванати.
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сложна е разбира се. Но ако системата е така подредена, че при всяко съприкосновение с някаква преграда (от ПРО например) да става и ядрена експлозия, нещата стават по-прости.
38
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 33Ако удариш ракета заредена с ядрена бойна глава във въздуха,най-вероятно няма да има ядрена експлозия ,а само обикновенна ,понеже системата ,няма да може да се задейства.Сложна работа е .
37
14
 
8
 
! Отговори
ссдд преди 6 години
До Рок енд ролРакетите не са свалени досега поради 3 причини.1.СК се следи 24/7 от САЩ и в момента в който се изтреля ракета ,се знае на къде отива ,следователно нито една ракета досега не е била опасност за който и да било и затова не са свалени.2.Ако се свали ракета на СК,това може да се счита като провокация към Ким.3.Няма смисъл да се сваля и САЩ да си издадат системите ,пред СК,Китай и Русия,при положение,че ракетите не са опасност.Така,че не коментирай,неща които не са ти ясни.
36
0
 
6
 
! Отговори
ЧУК преди 6 години
Със звездичките по-долу е обозначен инструментът, с който ковачите удрят върху наковалнята.
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквото и да стане, ние няма да бъдем ***, а наковалнята.
34
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трагедията на Тръмп е, че той е зависим от много места.От Конгреса, от Сената, от банките (евреите). Всеки квартален съдия може да му отмени указите.Докато КИМ е едноличен господар, той решава и никой не може да му се бърка в работата. Това е предимството на диктаторите.
33
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха ха тройната защита на американците не свали нито една севернокорейска ракета!
32
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ МОЖЕ И ДА РАЗПОЛАГАТ С РАЗНИ СИСТЕМИ ЗА ПРО, НО ПРЕДСТАВЕТЕ СИ СЛЕДНИЯ ВАРИАНТ:КИМ ИЗСТРЕЛВА РАКЕТА С ЯДРЕНИ БОЙНИ ГЛАВИ ИЛИ С ВОДОРОДНА БОМБА.ТРЪМП Я ПРЕСРЕЩА С НЕГОВОТО ПРО И Я УНИЩОЖАВА. НО ЗАЕДНО С ТОВА СЕ ВЗРИВЯВАТ ЯДРЕНИТЕ БОЙНИ ГЛАВИ ИЛИ ВОДОРОДНАТА БОМБА.ПИТА СЕ В ЗАДАЧАТА НАКЪДЕ ЩЕ ТРЪГНЕ ОГРОМНИЯТ РАДИОАКТИВЕН ОБЛАК?Щото неминуемо ще има такъв.
31
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хо - Хо - Хо! Трум отново *** от безсилие! Музика за моите уши, да слушам краварите как вият от безсилие. Ким направи за смях САЩ.
30
3
 
12
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
"Американците разполагат с THAAD, MIM-104 Patriot и Aegis, тройна защита, това в момента са най-модерните и съвършени системи за ПРО в света. Освен това разполагат и с NORAD. Още докато Кимчо изстреля ракетите си американците ще знаят вече че летят към тях и ще могат да реагират. " Учудва ме това, че не свалиха досега изстреляните от Ким ракети!? Не искат, не могат!?
29
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай Дончо,остави този хвали пръцко да си говори!Не му обръщайте внимание,той това цели!Готви томахавките и го чакай!
28
8
 
8
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Тръмп отвърна на Ким Чен Ун: Той е луд човек!________Щото разби американския стериотип, че всички трябва да треперят пред САЩ и да изпълняват строго "препоръките им" щото в противен случай.....А, Северо-Корейското "Кроасанче", не само че не се уплаши, ами им показа среден пръст и ги прати да вървят на май---на---та им!))))))))
27
10
 
8
 
! Отговори
ПИЧ преди 6 години
Този германско - шотландски американец все повече ни харесва ! Тръмн е като Рейгън - защитник на свободният свят !
26
9
 
8
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Дадаа...а ти си единица за нормалност...кравар откачен!
25
8
 
17
 
! Отговори
:) преди 6 години
Американците разполагат с THAAD, MIM-104 Patriot и Aegis, тройна защита, това в момента са най-модерните и съвършени системи за ПРО в света. Освен това разполагат и с NORAD. Още докато Кимчо изстреля ракетите си американците ще знаят вече че летят към тях и ще могат да реагират. Трябва да си много *** и неграмотен за да си мислиш, че С.Корея може да застраши САЩ по какъвто и да е начин. Единствената достижима цел на С.Корея е Ю.Корея, северокорейците нямат капацитета дори Япония да ударят...
24
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двама луди са предостатъчно! Лошото е, че и избирателите им не са в ред! Онзи отгоре сигурно съжалява, че ни е създал ...
23
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той и Мадуро му се плези и му показва среден пръст, че е на 1000 километра, че к`во остава за Ким, който е на 10000.На майму.на го направиха тръмпела
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не сьм луд аз сьм откачен.