Меркел: Може да "ожесточим" санкциите срещу Русия

Лидерите на Г-7 имат готовност за това, ако обстановката в Украйна се изостри
Обновена: 23 сеп 2017 15:52 | 23 сеп 2017 15:50,
391
Меркел: Може да "ожесточим" санкциите срещу Русия
Снимка: Reuters, архив

Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че лидерите на Г-7 са готови да засилят санкциите срещу Русия, ако обстановката в Украйна се изостри, предава РИА Новости.

"Ние сме съгласни, че премахването на санкциите е свързано с имплементирането на Минските споразумения. В случай, че се наложи, сме готови, макар и да не го искаме, да ожесточим санкциите", каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
278
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До fripp Първите руски кораби преди две седмици отпътуваха към Филипините ,Индонезия.Следващите са за Япония .
277
1
 
0
 
! Отговори
ХИХИХИХИ преди 6 години
До yuo tube той може да подписва квото си поиска -затова е назначен за конферансие клоун.Но няма кой да му оправи гетата и разпиляните шпертплатови бараки от ураганите и благоденстващите в гетото -70 млн.молби за купони за храна и 102 млн.без здравни застраховки е буз достъп до болници.Пълен смях.Пари няма каза рижият ***.
276
1
 
0
 
! Отговори
ХАХАХАХХХАА преди 6 години
До Путин *** БУАХАХАХАХАХХАХАХА ХИХИХИХИХХИХИХИХ СМЯЯЯЯЯЯЯЯХ.Умори ги тия руснаци от смях.
275
5
 
7
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Ами ако руснаците решат да спрат транзита на природен газ,по газопровода "Северен поток",какви ще ги твори мама Меркел тогава?!Дали пък няма да се наложи, на дърта крава,да прави *** на шефовете на "Газпром",за да ги омилостиви...?!
274
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само от чепата тояга разбира кремълският запартък.
273
9
 
8
 
! Отговори
yuo tube преди 6 години
"Трамп подписал ликвидацию "путинского" режима"интересно филмче
272
2
 
10
 
! Отговори
fripp преди 6 години
Санкциите са интересно нещо - в момента руснаците строят може би най-големият завод за втечнен газ в Хабаровск - технологията им е продадена през 2015 от Linde AG-ГерманияНа Ямал пускат първата линия на подобен завод-цялата технологична линия я докараха по море от Франция. На 19-и този месец танкера New Salution твари в Ирак 2млн.барела суров петрол за САЩ, продавачът е интересен - Газпромнефт Бадра. Интересни санкции.
271
2
 
15
 
! Отговори
редник преди 6 години
Днес в Германия ще се преброяват германците! А санкциите са за такива като нас , големите си осигуряват монопол ! Никой не се санкционира сам !
270
0
 
4
 
! Отговори
Oroz преди 6 години
Automobilniat kartel na eu ima jestoko svrahproizvodstvo na automobili i si tarsi prazno miasto s toplichki garaji s gazovo parno...
269
16
 
6
 
! Отговори
Путин Капут преди 6 години
Путин така оклепа работата че 200 години няма да им стигнат да стъпят на крака.Последната война Сталин от съюзник на Хитлер хитро се присламчи към антихитлеристката коалиция, ама днес е на нож и с едните и с другите.Украйна беше със Русия, Българите им правихме танкове в Челябинск . . . Брекзит няма да му помогне.
268
6
 
4
 
! Отговори
Деду Пенчу преди 6 години
Днеска Ангелчето шъ ги набие сичките.Многу е добръ.Дианче,оти Президентът на РФ съ вози се на германски возила?Дойчланд юбералес ръиииш ли.
267
4
 
18
 
! Отговори
Диана преди 6 години
Щях да кажа голям го вади, ама тя го няма. Па ми подсказаха, че га го няма и езика върши работа. Та и нашата баба дебелана иска да срази "джуджето" с език, обратно на нещата в природата, по дойчовски. Затова не им върви във войните. А главите им са като каските им, не увряха, че дойчовците не са печелили война от времето на Карл велики до днес.
266
7
 
25
 
! Отговори
Аз преди 6 години
На края да не стане така,че да се вее едно друго знаме над Берлин.Веднъж вече се е случило.
265
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евала на Меркел. Злото джудже само от чепата сопа разбира.
264
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бат'Бойко какво мисли по въпроса? Ще се опълчи ли на Анжела или ще гледа като наакано дете? Май русофилството му е само за вътрешна употреба а навън е първи евроатлантик.
263
5
 
8
 
! Отговори
О, Емко! преди 6 години
До 2050 я камилата, я камиларя бе, пич! :-D:-D:-DДа не би да се правиш на баба си Ванга? Тогава и аз да ти кажа - до 2050 вероятно Путин ще си има мавзолей на червения площад редом до Ленин, а Русия ще си е все същата.
262
0
 
14
 
! Отговори
... преди 6 години
Отворете картата на света бе хора какви санкции ви гонят?
261
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той уточни, че са премахнати хиляди фалшиви профили, свързани с Русия, през които са предприемани действия за манипулиране на изборите "в нашите страни, включително и Франция"
260
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Вземаме мерки през този уикенд, за да осигурим ненамесата в германските избори - от блокиране на хиляди фалшиви профили до партньорство с властите като Федералната служба за информационна сигурност и споделяне на мерки по сигурността с кандидатите и партиите." - коментира Зукърбърг.
259
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Войната не е срещу Русия, а за това кой на каква цена ще купува суровините. Затова са санкциите срещу Русия. Американците всячески се опитват да ограничат достъпа на еверопейците до евтини суровини, а европейците всячески се опитват да си доставят най - евтините суровини. Затова и ние нямаме нито потоци, нито аеци. Европа и САЩ така искат. Защото ще станем икономика.