По примера на Обама: Мелания Тръмп в градината на Белия дом

Тя се включи в кампания, насърчаваща здравословното хранене
Обновена: 23 сеп 2017 17:56 | 23 сеп 2017 17:55,
19

Снимка: Reuters

На прага на есента първата дама на САЩ Мелания Тръмп посрещна деца в градината на Белия дом. Съпругата на Доналд Тръмп продължи традицията, установена от Мишел Обама.

Мелания Тръмп прекара петъчния следобед в градината на Белия дом с местни деца. Тя бе заснета да бере чушки и праз лук, да полива растенията и да разговаря с учениците, насърчавайки ги да се хранят с плодове и зеленчуци и да се придържат към здравословното хранене.

Съпругата на президента Тръмп бе подбрала за появата си в градината карирана риза, тъмносини дънки и подходящи спортни обувки, в допълнение с червени градинарски ръкавици.

Впечатление направи и цената на ризата й от 1380 долара. Очевидно тя трудно може да се приеме за дреха, с която се събира реколтата. Мнозина обаче напомнят, че Мелания Тръмп не харчи парите на данъкоплатците за тоалетите си, пише "Дарик".

Градината в Белия дом бе създадена през 2009 година от съпругата на президента Барак Обама – Мишел. Тя бе част от кампанията й за борба с вредните хранителни навици, водещи до наднормено тегло при децата. Мишел Обама бе фокусирана върху насърчаване към здравословното хранене и предприе редица действия в тази посока.

Миналата година бившата вече първа дама сподели, че се надява градината да символизира една по-здрава нация и следващите семейства в Белия дом да я запазят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
лицемерие от краи до краи
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бръчките по лицето й личат.
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Красавица!Винаги изглежда невероятно!
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тея парцали от злато да са няма да струват толкова,кви са тия измислени стойности с 100 пъти надценка от реалната стойност на парчето плат,май служат само за демонстрация на заможност,кифленска работа
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
успяла да спаси чушките от голфа на мъжа си
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Същата риза е имам, даже моята си е по-хубава, тези бели копчета не се вписват на червеното. Е моята не струва 1300 долара, но явно за тази е 1300, както и за генерал Радева!
3
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мелания е красива каквото и да облече
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Впечатление направи и цената на ризата й от 1380 долара."Пффф, Баце може само да я съжалява! Тая ако разбере колко струва неговия анцунг кога рита мач, ше се разведе с Тръмпито!
1
2
 
21
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Берат плодовете на лицемерието.Насърчават ГМО а се снимат с деца и ги учат на здравословно хранене.Отврат